Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

نکنه جدی جدی تو هم باور کردی ؟
:d
ناشیانه ترول کردنش از xbone گفتنش مشخصه ...

نیازی به این داستانا نیست، دو روز دیگه خود بازی میاد همه روشن میشن!:دی در هر صورتش هم برای من مهم نیست. گور باباش!:دی

واقعا يعني انقدر كيفيت بازي ها روي xone نسبت به ps4 بدتر؟؟ من كه باورم نميشه. منتظر ميمونم فردا فيلم هاش بزاره ببينم چه جوري هست.

بازی Ryse کافیه تا کمترین شکی نسبت به قدرت بالای xbox one نداشته باشیم ...

Ryse که اصلا بازی نیست اما بازی های انحصاری مطرح نیستن. بحث سر اختلاف کیفیت بین بازی های مولتی پلتفرم هست که هیچ ربطی به انحصاری ها ندارن! در ضمن به قول فرخ ملاک برای سنجش قدرت کنسول ها مولتی پلتفرم ها هستن!=))

Neogfa قبله عالم جدید هست آیا..؟

تا Ryse هست BF و COD و اینها الکیه
Ryse خيلي خوبه ولي بيشتر تصاويري هم كه خيلي خوبن در بازي مربوط به كات سين هاش هست كه خب درسته كه ريل تايم هستن ولي با تصاوير گيم پليش تا حدود زيادي فرق دارن ...
البته من هنوز باور ندارم كه bf4 و cod روي one در رزولوشن 720p باشن به صورت نيتيو بايد صبر كرد تا فردا اين فيلم هايي كه ميگن رو منتشر كنن ببينيم واقعا اين جوري هست؟ چون واقعا اينكه اختلاف قدرت بين دو كنسول انقدر باشه كه رو يكي 1080p و 900p بازي ها اجرا بشه و رو يكي 720p خيلي بعيد .

PS4 = 900P
XOne = 720P
Needless to say, there are some basic differences in image quality that need knocking on the head right away. Chief among them is the hot topic of internal resolution, where we determine that the Xbox One code is indeed running at 1280x720. If this is set in stone for release - as is likely - the Microsoft version is poised to give us the most aliasing of the two next-gen platforms by a noticeable degree, and is only a stone's throw from the sub-720p resolutions of current-gen releases. On the other hand, the PS4 version delivers a whopping 1600x900 resolution in all modes, giving it a 50 per cent lead in output pixels overall. As well as cutting down on jagged edges, this reduces the amount of pixel shimmer we see in motion on complex shaders or thin geometry, with distant power lines, scaffolding and other elements with sub-pixel elements creating unwanted flickering on Xbox One.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or