Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

بابا تابلوئه داره ترول میکنه !
biggrin1.gif

اگه ترول باشه که خدا ازش نگذره !!! داره با احساسات ما جوونا بازی میکنه! :d
JackFrags اومده یه عکس از هاردش از ویدئوهایی که داره نشون داده گفته اینا مربوط به PS4 هست و بعدشم بقیه کامنتای زیرش حتی خود اون کسی که اومده گفته منظور جک اینه که مولتی PS4 بهتر از SP ایک باکسه پایینش اومده توضیحات داده. حالا من ربطشو به تایید چیزی اصلا نفهمیدیم.
البته گفته که فردا ویدئوهای مقایسه دوتا کنسولو روی Y Tube آپ میکنه.
خب بعدش یکی گفته منظور jack اینکه multi ps4 از single one بهتره و زیرشم jack نوشته ding ding ding :d , بعد ملت این و به معنی تایید اون حرف حساب کردن !!!

آخرین ویرایش:
منکه نفهمیدم چی شد! باز ملت تو نئوگاف یه چیزی پیدا کردن سوژه کنن! شاید BF 4 روی PS4 خیلی بهتر از اون یکی باشه ولی من ربطشو به این تویت نفهمیدم!

97970197444045788711.jpg

JackFrags اومده یه عکس از هاردش از ویدئوهایی که داره نشون داده گفته اینا مربوط به PS4 هست و بعدشم بقیه کامنتای زیرش حتی خود اون کسی که اومده گفته منظور جک اینه که مولتی PS4 بهتر از SP ایک باکسه پایینش اومده توضیحات داده. حالا من ربطشو به تایید چیزی اصلا نفهمیدیم.
البته گفته که فردا ویدئوهای مقایسه دوتا کنسولو روی Y Tube آپ میکنه.

PSفن ها الکی خوشحال نباشن چنین چیزی امکان نداره.از نظر قدرت هر دو کنسول و روی کاغذ هم هرجوری که حساب کنی باز هم نمیشه.با توجه به بازی های لانچ X1 باز هم نمیشه. EA هم دیوونه نیست بیاد همچین کاری بکنه،اگه شده از سر و ته کنسول بهتر میزنه ولی همچین چیزی اتفاق نمی افته.پس بیخود وقت خودتون رو واسه ترولی که با عقل جور در نمیاد حروم نکنید.

نکنه جدی جدی تو هم باور کردی ؟:d ناشیانه ترول کردنش از xbone گفتنش مشخصه ...
xbone رو اون نگفته , یکی از Followerـهاش که یه کاربر معمولی هست گفته .

البته در اینکه ترولی بیش نیست شکی وجود نداره ! چون همچین چیزی ممکن نیست .

===
ُِ
نمکدون ـه انجمن وارد میشود :|

آخرین ویرایش:
xbone رو اون نگفته , یکی از Followerـهاش که یه کاربر معمولی هست گفته .

البته در اینکه ترولی بیش نیست شکی وجود نداره ! چون همچین چیزی ممکن نیست .

اره مثل اینکه ...:d

-------------------------------------------------
بازی Ryse کافیه تا کمترین شکی نسبت به قدرت بالای xbox one نداشته باشیم ... به قول Albert Penello با خیال راحت بخوابید ...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or