Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

ادیتور IGN جناب Jeremy Conard که در حال حاضر نسخه های Review بازی های لانچ کنسول های نسل بعد رو در اختیار دارن تائید کرده که battlefield 4 و COD: Ghost هر دو روی Xbox One با رزولوشن 720p اجرا میشن !
https://twitter.com/ManaByte/status/394198083438792704
Jeremy Conrad (former IGN): BF4 and CoD: Ghosts are 720p on Xbone - NeoGAF

منظورت ادیتور سابقه؟ چون الان ادیتور سایت Furious Fanboys ـه . خیلیم تروله.
رزولوشن همین بازیارو روی PS4 میدونه؟

یعنی نسخه های Review بازی های نسل بعد رو به سایت Furious Fanboys هم دادن؟:-/

والا من تو قسمت گیم سایتشون که ریویو ندیدم ولی دو تا مقاله وزین و پر محتوی پیدا کردم که ایشون نوشته بودن!

EA Downgrading Battlefield 4 on the PS4 to Match the Xbox One

Is Microsoft Pressuring Multi-Platform Devs to Downgrade Their PlayStation 4 Games?

حالا هرچی که هست یارو حتماً یکچیزی میدونه و اونقدر اعتبار داره که تو نیم ساعت تاپیکش در مورد چیزی که گفته توی NeoGAF ده پونزده صفحه کامنت خورده !

منظورت ادیتور سابقه؟ چون الان ادیتور سایت
Furious Fanboys ـه . خیلیم تروله.
طرف اطلاعات موثق داره:
Forza 5 => 1080p60
KI=>720p60
Ryse=>900p30
Fifa=>1080p60

:sad:

حالا هرچی که هست یارو حتماً یکچیزی میدونه و اونقدر اعتبار داره که تو نیم ساعت تاپیکش در مورد چیزی که گفته توی NeoGAF ده پونزده صفحه کامنت خورده !
آره خُب قطعا یه چیزایی میدونه. مثلا ازش پرسیدن چرا، گفته به این دلیل:
The Xbox tour kiosks are 720p TVs running BF4
الکی که از رو هوا حرف نمیزنه:دی
البته باید ایمیل بزنیم بپرسیم که review copy بازیهای نسل بعدی رو به سایت Furious Fanboys دادن یا نه. اگه داده باشن اصلا شکی تو اعتبارش نباید کرد>:d

BF4 هنوز معلوم نیست و فکر کنم تایید رسمی نشد که 900p هست یا 1080p اما CoD:G رو خود آدام بویز رسما تایید کرد 1080p ـه! من یه خبری هم خوندم که گفتن BF4‌ نیتیو 1080 هست که نمیدونم چقدر سر و ته داره چون بر اساس باکس شات بازی بود اما در هر صورت خود Dice توییت کرد قبلا گفت بالای 720p هست. شاید 900p درست باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or