Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

میتونید از لایو اجرای زنده همین مسابقه رو که رویxbox1اجرا میشه رو ببینید و در مورد کیفیتش قضاوت کنید ویدئو هاشم حتما بعدش میان

مورد اول که بنظر من نمیتونه درست باشه، به همون دلیلی که مورد دوم نمیتونه! یعنی اگه کلا نسخه کنسولی چیز بدرد بخوری بود تا الان نمایش های زیادی داشت و EA مارو باهاش خفه میکرد. من که منتظر یه فاجعه تمام عیار رو کنسول ها هستم! این جمله "BF4 در یکی از کنسول های نسل بعدی بسیار بهتر است" رو هم اینطور میخونم "BF4 در یکی از کنسول های نسل بعدی کمتر افتضاح است".
کاملا اشتباه میکنی ماکان. همین الان گرافیک بازی روی کنسول های این نسل خیلی بهتر از BF3 ـه. با توجه به دیدن گرافیک کنسول های این نسل به هیچ وجه شک ندارم که روی کنسول های نسل با یه چیز خیلی خفنی مواجه هستیم.

با اون اوضاع دیر تحویل دادن SDK و درایور نهایی XB1 بعیده که بازیهای لانچ مولتی پلتفرم X1 بخواد گرافیک و پرفرمنس بهتری از PS4 داشته باشه. تازه اون 10% رزو گرافیک رو هم در نظر داشته باشید.

کاملا اشتباه میکنی ماکان. همین الان گرافیک بازی روی کنسول های این نسل خیلی بهتر از BF3 ـه. با توجه به دیدن گرافیک کنسول های این نسل به هیچ وجه شک ندارم که روی کنسول های نسل با یه چیز خیلی خفنی مواجه هستیم.

منظور من یه چیز دیگه بود! اتفاقا منم معتقدم چند سال بعد بازی هایی روی PS4‌ و X1‌ میان که این بازی ها در مقابلشون سوسکن! منظورم این بود که به نسخه کنسولی BF4‌ بدبینم! بنظرم چون خواستن حتما لانچ باشه نتونستن چیز بدردبخوری در بیارن! فکر میکنم نسخه کنسولی یه پورت بد باشه. نه اینکه قدرت کنسول ها پایینه و ...

آخرین ویرایش:
ادیتور IGN جناب Jeremy Conard که در حال حاضر نسخه های Review بازی های لانچ کنسول های نسل بعد رو در اختیار دارن تائید کرده که battlefield 4 و COD: Ghost هر دو روی Xbox One با رزولوشن 720p اجرا میشن !
:sad:

اوه اوه پس 100% تایید شد دیگه:دی ما رو بگو چه خوش خیال بودیم که 40-50 درصده:|
1080p نسبت به 720p
125% بیشترــه

ادیتور IGN جناب Jeremy Conard که در حال حاضر نسخه های Review بازی های لانچ کنسول های نسل بعد رو در اختیار دارن تائید کرده که battlefield 4 و COD: Ghost هر دو روی Xbox One با رزولوشن 720p اجرا میشن !
https://twitter.com/ManaByte/status/394198083438792704
Jeremy Conrad (former IGN): BF4 and CoD: Ghosts are 720p on Xbone - NeoGAF
دوستان خسته نباشید:d

نیما با توجه به اون سوپرایزی که اشاره کرده من دو چیز به ذهنم میرسه. 1- این که نسخه X1 خیلی حرف برای گفتن داره در مقابل PS4 (حالا به هر حالتی) 2- اینکه مولتی مثلا مولتی پلیر PS4 خیلی خفن تر از سینگل پلیر X1 هست :دی

اگه سینگل پلیر X1 از مالتی پلیر PS4 بهتر باشه هیچ سورپرایزی وجود نداره ، چون واقعا فرق مالتی پلیر با سینگل پلیر در هر بازی ای نسبتا زیاده ! دیگه هرچقدر هم ذهن همه سمت قویتر بودن PS4 باشه ( حتی همون 50 % ) بازهم فکر نکنم کسی سورپرایز بشه ، چون مقایسه ی درستی نیست .

مورد دوم هم خیلی خیلی بعیده ! حتی اگه اون 50% هم حساب کنیم بازم بعیده .

حالا این یارو اصلا چقدر قابل اطمینانٍ ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or