Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

EA تو این چند وقت:

* Wii U آشغال هست

* بر روی Wii U بازی نخواهیم ساخت

* بازی NFS Rivals بر روی یکی از کنسولهای نسل بعد بهتر از دیگریست
مشخص شد اون PS4 بوده

* بازی BF4 بر روی یکی از کنسولهای نسل بعد بسیار بهتر است
مشخصه اون PS4 هست

EA چند ماه دیگه:
بازی Mirror Edge 2 بر روی یکی از کنسولهای نسل جدید بهتر است!!!:d

در حالت عادی که همه بازیا تو بخش سینگل گرافیک بهتری نسبت به بخش مولتی دارن . مخصوصا بتلفیلد با نقشه های بزرگ بخش مولتیش و 64 نفره و 60 فریم ...

حالا این که اومده سینگل PS4 رو با مولتیه X1 مقایسه کرده و نوشته با دیدن مقایسه سورپرایز میشین میتونه یه معنیه دیگه داشته باشه:d

اگر روی XBOX ONE اول نسلی ضعف تر ظاهر بشه من اصلا تعجب نمی کنم چون هم کار کردن با سخت افزارش سخته هم DICE کلا رو بهینه کردن گرافیک ضعف داره

شما اصلا بد به دلت راه نده .. مال پلی 4 هزار برابرم بهتر باشه باز پرچم ایکس باکس بالاس

من نفهمیدم !! این یارو میخواد Multiplayer نسخه PS4 رو در مقابل Single Player نسخه X1 مقایسه کنه ؟!!

من هر جوري متن رو ميخونم نمي بينم جايي گفته باشه قراره مولتي PS4 رو سينگل X1 مقايسه كنه.چون اخرش گفته آرشيوي بزرگي از مولتي PS4 و سينگل X1 داره همرو به اشتباه انداخته وگرنه فكر نكنم طرف اونقدر هم ديگه پرت تشريف داشته باشه.(البته من اينجور برداشت ميكنم)

مگر اين كه ديگه وضع به حتي وخيم باشه كه اين دوتا قابل مقايسه باشن و منظور طرف همين حرفي باشه كه همه برداشت كردن.

من هر جوري متن رو ميخونم نمي بينم جايي گفته باشه قراره مولتي PS4 رو سينگل X1 مقايسه كنه.چون اخرش گفته آرشيوي بزرگي از مولتي PS4 و سينگل X1 داره همرو به اشتباه انداخته وگرنه فكر نكنم طرف اونقدر هم ديگه پرت تشريف داشته باشه.(البته من اينجور برداشت ميكنم)

مگر اين كه ديگه وضع به حتي وخيم باشه كه اين دوتا قابل مقايسه باشن و منظور طرف همين حرفي باشه كه همه برداشت كردن.

خب چه دلیلی داره بگه مالتی پلیر PS4 رو داره و سینگل پلیر X1 ؟

خب چه دلیلی داره بگه مالتی پلیر PS4 رو داره و سینگل پلیر X1 ؟
نیما با توجه به اون سوپرایزی که اشاره کرده من دو چیز به ذهنم میرسه. 1- این که نسخه X1 خیلی حرف برای گفتن داره در مقابل PS4 (حالا به هر حالتی) 2- اینکه مولتی مثلا مولتی پلیر PS4 خیلی خفن تر از سینگل پلیر X1 هست :دی

نیما با توجه به اون سوپرایزی که اشاره کرده من دو چیز به ذهنم میرسه. 1- این که نسخه X1 خیلی حرف برای گفتن داره در مقابل PS4 (حالا به هر حالتی) 2- اینکه مولتی مثلا مولتی پلیر PS4 خیلی خفن تر از سینگل پلیر X1 هست :دی

مورد اول که بنظر من نمیتونه درست باشه، به همون دلیلی که مورد دوم نمیتونه! یعنی اگه کلا نسخه کنسولی چیز بدرد بخوری بود تا الان نمایش های زیادی داشت و EA مارو باهاش خفه میکرد. من که منتظر یه فاجعه تمام عیار رو کنسول ها هستم! این جمله "BF4 در یکی از کنسول های نسل بعدی بسیار بهتر است" رو هم اینطور میخونم "BF4 در یکی از کنسول های نسل بعدی کمتر افتضاح است".

مورد اول که بنظر من نمیتونه درست باشه، به همون دلیلی که مورد دوم نمیتونه! یعنی اگه کلا نسخه کنسولی چیز بدرد بخوری بود تا الان نمایش های زیادی داشت و EA مارو باهاش خفه میکرد. من که منتظر یه فاجعه تمام عیار رو کنسول ها هستم! این جمله "BF4 در یکی از کنسول های نسل بعدی بسیار بهتر است" رو هم اینطور میخونم "BF4 در یکی از کنسول های نسل بعدی کمتر افتضاح است".

البته نسخه xbox1 تو نمایشگاها قابل بازی بوده این یکیش (1fA0fjyrnm4) افتضاح که نیست هیچ خیلی هم روون و خوب اجرا میشه ظاهرا !

یه مسابقه بین تیم آمریکا و اروپا هم برگزار شده که روی Xbox one بوده.

The Battlefield Blog | Battlefield 4: Showdown Live – Europe vs USA

Dice گفته که بازی رو بر اساس DX 11.1 توسعه داده :

We use DX11.1, there are some optimizations in it (constant buffer offsets, dynamic buffers as SRVs) that we got in to the the API that improves CPU performance in our rendering when one runs with DX11.1. This will be in BF4.

با احتمال اینکه این API خیلی شبیه به DX11.x روی Xbox one هست خیلی معقوله که بازی روی xbox one بهتر پیاده سازی شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or