Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

اصلا ربطی به قوی بودن و یا نبودن دستگاه نداره، این آدم شعورش نرسیده که یه بازی رو اگر مقایسه می کنی باید هر دوش رو از یه بخش مثلا سینگل پلیزش مقایسه کنی نه اینکه بری یکی رو تک نفره بزاری اون یکی رو از مولتی!!!
دیگه فک نکنم اونقدرا هم شنگول باشه ! :دی

یه مساله ایی هم هست اینه که شرکت های سازنده بازی اهمیتی به این جور مقایسه ها نمیدن و فقط میخوان بازیشون بیشتر فروش کنه . اگه تفاوت بین نسخه های دو کنسول زیاد باشه بازیشون کمتر فروش میکنه ( مثلا Xboner ها وقتی ببینن بازی کیفیت بدتری داره کمتر بازی رو میخرن و یا بر عکس ...) پس من عقیدم اینه که حتی اگه بشه بازی های مالتی پلتفرم رو با تفاوت ساخت که رو یه کنسول خیلی بهتر باشه استودیو سازنده این کار رو نمیکنه و اون کنسول قوی تر به پای کنسول ضعیف تر میسوزه :دی

کاملا تایید میشه !! :d
دقیقا مثل این نسل !! :>

کم کم داریم به رو شدن قدرت های فرازمینی esram و اینفینیت پاور آو کلود نزدیک میشیم :bighug: از اونجایی که امکان نداره یه کنسول شرقی از کنسول کمپانی ـه امریکایی قویتر باشه ، اصلاً شک به دلتون راه ندید که جایز نیست :دی

من خودم تو کنسول فن PS هستم ولی این که همه میگن کنسول مایکرو ضعیف تر هست بیشتر روی کاغذ درسته ! مثلا کارت گرافیک های AMD از نظر مشخصات سخت افزاری از همرده Nvidia خودشون بالاترن ولی در عمل و بنچمارک ها کارت Nvidia با این که روی کاغذ ضعیف تر نشون میده ولی تو عمل بهتر کار میکنه تا AMD . قضیه سخت افزار کسنول هم همینه , به خیلی چیر ها ربط داره , فقط اون مشخصات سخت افزار نیست .

الان من درست متوجه شدم مالتی پلیر رو دارن با سینگل پلیر مقایسه میکنن؟
خوب اینکه معلومه تحت هر شرایطی از نظر گرافیکی تو بخش تک نفره خیلی گرافیک بهتر هست.تو اکثر بازی ها هم این قضیه ثابت شده هست

این مساله اصلا ربطی به قدرت کنسول ها نداره! اگه PS4 بهتر باشه هم بخاطر RAM اش هست. در هر صورت اینجور مساول تو لانچ خیلی عادیه و اصلا نشون دهنده قدرت کنسول ها نیست.

این مساله اصلا ربطی به قدرت کنسول ها نداره! اگه PS4 بهتر باشه هم بخاطر RAM اش هست. در هر صورت اینجور مساول تو لانچ خیلی عادیه و اصلا نشون دهنده قدرت کنسول ها نیست.

بحث فقط رم ps4 نیست.

بحث سر اون gpu اشغالی هم هست که انداختن روی ایکس باکس وان.

مال ps4
Liverpool (PlayStation 4)

از چپ به راست به ترتیب تعداد پردازنده جریانی -تعداد واحد تکسچرها-ROPs
1152:72:32

MOperations/s
1843200

مال ایکس باکس وان:
Durango (Xbox One)

768:48:16

MOperations/s
1310208

والا رم تا اونجا که من میدونم فقط بدرد اجرای هم زمان چندتا برنامه میخوره ! مثلا من وقتی فقط گیم رو اجرا میکنم کلا از 35% از 8 گیگ رم کامپیوترم استفاده میشه ولی اگه آنتی ویروس رو هم رو اسکن بزارم بیشتر از رم استفاده میشه ! یعنی اگه 4 گیگ رم هم میزاشتم فرقی داخل گرافیک بازی و اجرا شدنش نداشت !

والا رم تا اونجا که من میدونم فقط بدرد اجرای هم زمان چندتا برنامه میخوره ! مثلا من وقتی فقط گیم رو اجرا میکنم کلا از 35% از 8 گیگ رم کامپیوترم استفاده میشه ولی اگه آنتی ویروس رو هم رو اسکن بزارم بیشتر از رم استفاده میشه ! یعنی اگه 4 گیگ رم هم میزاشتم فرقی داخل گرافیک بازی و اجرا شدنش نداشت !

نه برادر من رم داخل کنسولها فرق می کنه یک مقداری رو جدا به سیستم عامل اختصاصی میدن مثلا 2.5 گیگ رم XBOX ONE به سیستم عامل اختصاص پیدا کرده و دخالتی در 5.5 گیگ رم برای بازی نداره
این رم بازی هم مواردی زیادی کاربرد داره شما وقتی یک بازی رو اجرا می کنید همون لحظه تمام اطلاعات از روی رم خوانده میشه و بعد از تغییر هر لحظه ای بازی رم هم اطلاعاتش کم و زیاد میشه و یک سری اطلاعات جایگزین میشه و یک سری اطلاعات هم حذف وقتی این حجم رم بالا باشه به طبع احتیاج کمتری به چایگزینی اطلاعات هست و سازنده ها میتونن اطلاعات زیادی رو داخل رم قرار بدن پهنای باند هم هست که اون هم کمک زیادی به جایگزینی اطلاعات میکنه و سرعت اونها رو بالا میبره
5.5گیگ برای کنسولها رقم بسیار زیادی هست و قطعا هیچ مشکلی کنسولها با این مقدار رم ندارن پهنای باند هر دو کنسول هم کافی و عالی هست و هیچ مشکلی هم تو این زمینه ندارن بزرگترین مشکل هر دو کنسول GPU اونها هست البته مشکلی نیست به کل ولی در آینده قطعا جا می مونه

نسل قبل مشکل محدودیت کنسول ها بیشتر روی رم بود و GPU و CPU شرایط خوبی داشتن و تقریبا بالاترین حد ممکن خودشون رو می گزراندن ولی الان رم و CPU عالی هستن ولی GPU نسبت به برترین ها ضعیف تر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or