Battlefield 4 در يكي از كنسول هاي نسل بعدي بسيار بهتر است !

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

battlefield-4-angry-sea-single-player-screens_7-wm-670x376.jpg

Jack Frags يوتيوبـره معروف قول يك Direct Feed ـه 1080p از بازي Battlefield 4 بر روي كنسول هاي نسل بعدي را در تاريخ 29 اكتبر داده است . طبق گفته هاي او در يكي از نسخه هاي نسل بعد گرافيك بسيار بهتر است .
" ويدئو گيم پلي از Xbox One و PS4 را در تاريخ 29 اكتبر پخش خواهم كرد ; ساعت ها گيم پلي از مالتي پلير PS4 و سينگل پلير Xbox One را دارم . تا آن موقع نمي توانم چيز بيشتري بگويم اما با ديدن اين ويدئو شگفت زده خواهيد شد زيرا Battlefield 4در يكي از نسخه هاي نسل بعد بسيار بهتر به نظر مي رسد . "

منبع

بصورت دیفالت انتظار میرفت بازیهای مولتی بروی PS4 مقداری بهتر باشند.ولی چون از لغت سورپرایز استفاده کرده 2 حالت امکان داره اتفاق بیوفته.
1-نسخه PS4 بمراتب بیشتر از اونیکه فکر میکردیم از نسخه ONE بهتره.
2-نسخه Xone , نسخه برتر از نظر گرافیکی هستش.

:-b
مهندس خیلی قشنگ پیش بینی کردیا.
خود خبر گفته یکیشون بهتره. شما هم پیش بینی کردی که یکیشون بهتره!

اگر روی XBOX ONE اول نسلی ضعف تر ظاهر بشه من اصلا تعجب نمی کنم چون هم کار کردن با سخت افزارش سخته هم DICE کلا رو بهینه کردن گرافیک ضعف داره

:-b
مهندس خیلی قشنگ پیش بینی کردیا.
خود خبر گفته یکیشون بهتره. شما هم پیش بینی کردی که یکیشون بهتره!
اول پست دیگران رو با دقت بخونید بعد نقل قول کنید.
تاکید من بروی کلمه سورپرایز هستش:
بصورت دیفالت انتظار میرفت بازیهای مولتی بروی PS4 مقداری بهتر باشند.ولی چون از لغت سورپرایز استفاده کرده 2 حالت امکان داره اتفاق بیوفته.
1-نسخه PS4 بمراتب بیشتر از اونیکه فکر میکردیم از نسخه ONE بهتره.
2-نسخه Xone , نسخه برتر از نظر گرافیکی هستش.

اگر روی XBOX ONE اول نسلی ضعف تر ظاهر بشه من اصلا تعجب نمی کنم چون هم کار کردن با سخت افزارش سخته هم DICE کلا رو بهینه کردن گرافیک ضعف داره

اگه تایید بشه که نسخه ضعیف تر مربوط به PS4ـه، باز همین دیدگاه رو خواهی داشت؟

با توجه به روابط حسنه و اینکه DLC های بازی انحصار زمانی یک هفته ای هستن یک هفته زودتر از بقیه پلتفرم ها روی Xone میان ، احتمالا روی Xone بهتر هست ، البته این کار فروش بازی رو تضمین میکنه روی اون کنسول فقط ، Hype made in China ! :d

با توجه به روابط حسنه و اینکه DLC های بازی انحصار زمانی یک هفته ای هستن یک هفته زودتر از بقیه پلتفرم ها روی Xone میان ، احتمالا روی Xone بهتر هست ، البته این کار فروش بازی رو تضمین میکنه روی اون کنسول فقط ، Hype made in China ! :d
این بازی ی هفته زودتر رو PS4 عرضه میشه:|واقعا اگه همچین اتفاقی واقعیت داشته باشه اون کنسول اول نسلی بد خراب میشه:-)

Xboner?:d
اینم در نظر بگیر که مثلا یک شرکت که تو فروش کنسولش از رقیب عقبتره برای این که شرایطو برابر کنه هر کاری ممکنه بکنه.انحصاری,DLC و گرافیک بهتر.چه شرکتی هم بهتر از EA برای پیشنهاد دادن:d
البته این نظر منه ممکنه اینجوری نباشه:d
تایید میشه
یه 1 هزارتومنی به EA نشون بدی، واست نیم ساعت جفتک چارگوش میندازه. انقدر که پول پرستن.
فبلا برای فروش بیشتر، بازیهاشون رو برای 23 کنسول مختلف عرضه میکردن. حتی مورد داشتیم رییس EA میخواسته یه نسخه از فیفا رو روی ماکروفر هم عرضه کنه که دیگه کارمندا وساطت کردن و قضیه ختم به خیر شده. حالا لابد الانم این شیوه جدید درآمد زاییشونه.

بنظر من که روی xbox بهتر خواهد بود اگه اینجوری بشه دیگه بطرف بازیهای ea نمیرم ولی اگه روی ps4 بهتر بود کاملا طبیعیه و هیچ جای تعجبی نداره!!!

Sent from my C5303 using Tapatalk

http://www.oxm.co.uk/64205/dice-maki...wards-way-out/

طبق این خبر دایس گفته سعی میکنه کیفیت رو همه پلتفرم ها تو بهترین حالت باشه و خوب به نظر بیان و ترسی از این بابت نداره که حتما یکسان باشن...​:d
مقایسه مولتی با سینگل نتیجش هر چی که باشه عادلانه نیست تا زمان عرضه صبر کنیم ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or