Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
الان نمیتونی واردش بشی.بازیو ادامه بده خود به خود میری داخل محوطه
مشکل اینجاست که اشتباهی چند تا ماموریت ساید میشن انتخاب کردم حالا بلدم ینستم خارج بشم ازش تا برم توی مراحل اصلی بازی
اه
یکی بگه چطوری میشه از ساید میشن خارج شد

اصلا لازم نیست که خارج بشی که ...

تو به بازی اصلیت ادامه بده انگار ماموریت فرعی وجود نداره ...

ضمنا بگم که این ماموریت bane هستش که تو نقشه معلوم شده تو برو ماموریت اصلی رو رد کن خود به خود از جاهایی رد میشی که این ماموریت فرعی رو بتونی وسط ماموریت اصلی انجام بدی و چیز سختی نیست فقط باید
چند تا تانکر تایتان منفجر کنی با ژل
مهم اینجاست که الان نمیدونم ماموریت اصلی کدومه
فقط روی نقشه لوگوی این تایتان ها هست که فقط 3 تاش مونده و لوگوی W که آموزش پرواز با بال هست و تلفن هم زنگ میزنه zsazs هست الان کدوم یکی از اینا ماموریت اصلی هست؟؟؟
یک ماموریت بود که باید پوکه ی تفنگ رو پیدا میکردی اونم بود البته نمیدونم چرا یک دفعه غیب شد و هرچی هم روی اون آدمی که این ماموریت رو بهم داد کلیک میکنم ماموریت به کار نمیفته( توی side mission منظورم هست)
شما بگید الان کدوم یکی رو باید رفت؟؟

من دقیقا همین مشکل رو دارم... تو ماموریت اصلی من باید وارد یه ساختمون شم (جایی که 2 نفر دارند در رو به سمت بالا هل میدن)
وقتی به جعبه الکتریکیش شلیک میکنم حدود 20 سانتی بیشتر بالا نمیره گیر کرده چطور وارد اون ساختمون شم ؟؟

آخرین ویرایش:
من دقیقا همین مشکل رو دارم... تو ماموریت اصلی من باید وارد یه ساختمون شم (جایی که 2 نفر دارند در رو به سمت بالا هل میدن)
وقتی به جعبه الکتریکیش شلیک میکنم حدود 20 سانتی بیشتر بالا نمیره گیر کرده چطور وارد اون ساختمون شم ؟؟
موقع دویدن دکمه ی Crouch رو بزن(نشستن)از زیرش رد میشی
بتمن متر هم داره که شما میگی 20 سانتی متر؟:d

آخرین ویرایش:
مهم اینجاست که الان نمیدونم ماموریت اصلی کدومه
فقط روی نقشه لوگوی این تایتان ها هست که فقط 3 تاش مونده و لوگوی W که آموزش پرواز با بال هست و تلفن هم زنگ میزنه zsazs هست الان کدوم یکی از اینا ماموریت اصلی هست؟؟؟
یک ماموریت بود که باید پوکه ی تفنگ رو پیدا میکردی اونم بود البته نمیدونم چرا یک دفعه غیب شد و هرچی هم روی اون آدمی که این ماموریت رو بهم داد کلیک میکنم ماموریت به کار نمیفته( توی side mission منظورم هست)
شما بگید الان کدوم یکی رو باید رفت؟؟
کسی نبود جواب بده.
فقط بگید کدوم یک از این ماموریت ها اصلی هست فقط همین

هیچکدوم اینا ماموریت اصلی نیست! داستان بازی بگو تا کجا رفته که بهت بگم.
وقتی میرم جزئیات رو نگاه میکنم نوشته story mode 9% یادم میاد میگفت باید بری پوکه تفنگو پیدا کنی منم پیداش کردمو از بازی رفتم بیرون نمیدونم چی د وقتی دوباره اومدم دیگه ادامه ی اون مرحله نبود

وقتی میرم جزئیات رو نگاه میکنم نوشته story mode 9% یادم میاد میگفت باید بری پوکه تفنگو پیدا کنی منم پیداش کردمو از بازی رفتم بیرون نمیدونم چی د وقتی دوباره اومدم دیگه ادامه ی اون مرحله نبود

اینی که میگی هم احتمالا یک مرحله فرعی بوده. یه کاری کن! بگو آخرین بار کدوم یک از این شخصیت ها رو دیدی و چی زمانی؟ Joker, Penguin , Two Face

پنگوئن که نبود
two face هم نبود فکر کنم جوکر بود
همون موقعی که دخترش داشت براش گریه میکرد وقتی رفتم از پشت منو مسموم کرد بعدش خود به خود اون کت وومن اومد اون مرحله ی کت وومن رو هم رفتم بعدش دوباره بتمن اومد دیگه از همونجا به بد قاط زدم

پنگوئن که نبود
two face هم نبود فکر کنم جوکر بود
همون موقعی که دخترش داشت براش گریه میکرد وقتی رفتم از پشت منو مسموم کرد بعدش خود به خود اون کت وومن اومد اون مرحله ی کت وومن رو هم رفتم بعدش دوباره بتمن اومد دیگه از همونجا به بد قاط زدم
فکر کنم جایی‌ هستی‌ که باید بری دنبالFreeze،سمت راست تصویر یه دما سنج هست،اونو دنبال کن تا برسی‌ به سرد‌ترین نقطه شهر.

منم تمومش کردم،آخرش خیلی دراماتیک تموم شد!:((
خیلی وقت بود که همچین بازی ای نکرده بودم.
اگه 10 ساعت هم بدون توقف بازی کنی بازم خسته نمیشی ازش.

اقا ما یه جای بازی گیر کردیم اونجا که باید
زن freez رو پیدا کنیم چی کار باید کنیم پیدا نمیشه زنش ؟؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or