Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
اقا ما یه جای بازی گیر کردیم اونجا که باید
زن freez رو پیدا کنیم چی کار باید کنیم پیدا نمیشه زنش ؟؟
چکار زن مردم داری تو؟!!:d از خودت خجالت بکش!!!!:d
دقیقا این جایی که تو نقشه مشخص کردم برو یه تیکه یخ بنداز تو آب و ادامه ماجرا ...

آخرین ویرایش:
بچه ها
این جا باید چیکار کنم
این یارو pinguan رفته اونجا وایستا هرچی میخوام بزنمش نمیشه
خودش میگه باید یک پوزیشن خوب انتخاب کنی تا اسلحشو غیر فعال کنی ولی هر کار میکنم نمیتونم

بچه ها
این جا باید چیکار کنم
خودش میگه باید یک پوزیشن خوب انتخاب کنی تا اسلحشو غیر فعال کنی ولی هر کار میکنم نمیتونم

سلام
اون وسیله که بهت داده و میتونی بمب و اسلحه رو خنثی کنی انتخاب کن بعدش صبر کن تا پنگوئن خشابشو عوض کنه تو این حین بدو سمتش و با اون وسیله که داری اسلحه رو خنثی کن.

بچه ها
این جا باید چیکار کنم
بعد اینکه لباسFreeze رو پیدا کردی اون وسیله که بهت داده رو وقتی‌ بهش نزدیک میشی‌ استفاده کن تا سلاح رو از کار بندازه.

دوستان عزیز من یک جای بازی گیر گردم
اینو مینویسه ولی هرچی دنبالش میگرم سردترین منطقه رو پیدا نمیکنم :
Track Freeze's Location By Identifying The Coldest Point In Arkham City
ممنون میشم راهنمایی کنید ....

دوستان عزیز من یک جای بازی گیر گردم
اینو مینویسه ولی هرچی دنبالش میگرم سردترین منطقه رو پیدا نمیکنم :
Track Freeze's Location By Identifying The Coldest Point In Arkham City
ممنون میشم راهنمایی کنید ....
اون دما سنج کنار صفحه رو دنبال کنین تا به یه ساختمون برسین،قسمت راست ساختمون یه در الکتریکی‌ هست که با اون تفنگ باز می‌شه میرین تو.

سلام اینجا باید چیکار کنمیک شماره ای میده چیکارش کنمهمونی که اون بالا نوشتهالان دقیق نمیدونم باید چیکار کنم

Last edited by a moderator:
سلام اینجا باید چیکار کنمیک شماره ای میده چیکارش کنمهمونی که اون بالا نوشتهالان دقیق نمیدونم باید چیکار کنم
325
275
اینا مشخصات طول و عرض سینگالی هست که ریدلر صحبت میکنه.
باید با موس بری روی این مشخصات.

Last edited by a moderator:
من امروز بازی رو رو با بتمن (نرمال) تموم کردم
حالا بازی داره با کت وومن ادامه پیدا میکنه و یه گزینه دیگه به اسم new game Plus هم تو منو بازی اضافه شده
لطفا یه توضیح بدید که با پلاس چه چیزی تغییر میکنه ؟. اسکین ها رو از کجا میشه عوض کرد ؟
این لباس پاره پوره و درب داغون شده بتمن و کت وومن رو نمیشه درست کرد:d.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or