Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
میگم من اون مرحله رو که ادامه دادم رفتم توی restericted aera اما وقتی ماموریتو تموم کردم و اومدم بیرون حالا دیگه اون زیر زمینی که وصل میشد به اونجا درش بستست!!!
چیکارش کنم میگید؟؟؟
چطور میشه رفت روباره اون تو الان یک ماموریت اون تو هست که نمیتونم برم تو

من هر چقدر آن مختصات براي ماموريت هاي رايدر را وارد ميكنم هيچي روي نقشه ظاهر نميشه؟
برعکس بزن کار میکنه یعنی این یکی رو طول بزن اون یکی رو عرض
من که تازه دقیق روش تنظیم نکردم خودش پیدا کرد

---------- نوشته در 06:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:18 PM ارسال شده بود ----------

میگم من اون مرحله رو که ادامه دادم رفتم توی restericted aera اما وقتی ماموریتو تموم کردم و اومدم بیرون حالا دیگه اون زیر زمینی که وصل میشد به اونجا درش بستست!!!
چیکارش کنم میگید؟؟؟
کسی نیست

من هر چقدر آن مختصات براي ماموريت هاي رايدر را وارد ميكنم هيچي روي نقشه ظاهر نميشه؟

باید تروفی های بیشتری جمع کنین تا مکان بعدی رو بهتون نشون بده!!

---------- نوشته در 06:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------

چیکارش کنم میگید؟؟؟

اگه Wonder Tower منظرتون هست دیگه نمیشه اونجا رفت!!
ماموریتی هم اونجا ندارین دیگه,احتمالا این علامت روی نقشه زیر اون مکان هست نه تو خودش!!

چیکارش کنم میگید؟؟؟

آقا خواهشا Escape بزن و اسم ماموریت رو برای ما بنویس که بدونیم دقیقا کجا هستی ، در ضمن خواهشا هر سوالی داری توی اسپویلر بذار که خیلی ها هنوز بازی رو تموم نکردن.

ماموریتی هم اونجا ندارین دیگه,احتمالا این علامت روی نقشه زیر اون مکان هست نه تو خودش!!
احتمالا ماموریت ترکوندن این قوطی نوشابه(!)هایی که توشون Titanه رو میگه.
چیکارش کنم میگید؟؟؟
وقتی می خواستین برین پیش Raa's Al Ghul یه جایی بود نوشته بود Wonder Tower Foundation.اون راهی رو که توی اون مرحله رفتید رو دوباره برید تا به فونداسیون Wonder Tower برسید.یه دونه از اون قوطی نوشابه ها اونجا هست که باید با ژل منفجرش کنید.

دوستان اون تیکه مبارزه با جوکر که چند نفر و تایتان هم میان باید بزنیمشون اونجا بازی صحنه یواش میشه؟؟یا ایراد از بازی منه؟؟

اون جا که نباید صحنه آهسته بشه ، چون محیط بسته ست و محیط کوچیکه باید اون جا راحت 60 فریم رو بگیری (با توجه به این که 560ti داری) ، من یه نسخه از بازی داشتم که دقیقا بعد از اون مبارزه موقع Save کردن بازی گیر میکرد و همون جا میموند ! درضمن برای اینکه افت فریم های آزار دهنده نداشته باشی حتما این درایور بتای جدید Nvidia که اومده رو نصب کن خیلی بهتر میشه شرایط بازی ، 295.51 هست ورژنش

باید تروفی های بیشتری جمع کنین تا مکان بعدی رو بهتون نشون بده!!

---------- نوشته در 06:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------

آره حق با شما بود
اون یارو مرده بود اون تها افتاده بود نمیدیدمش فکر میکردم توی restericted eria هست

---------- نوشته در 02:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:37 AM ارسال شده بود ----------

الان یک جای دیگه موندم البته اینو فکر میکنم باگ باشه.
چیکارش کنم هیچ عملی اینجا نمیشه انجام داد.
هیچ دکمه ای کار نمیکنه
هی اون میگه انجامش بده ( Do it ) منم نمیدونم چیکار کنم
یکی کمک کنه

-------------------------------------------------
ویرایش: باگ بود
یک بار از بازی اومدم بیرون همیشو از دوباره رفتم درست شد

آره حق با شما بود
اون یارو مرده بود اون تها افتاده بود نمیدیدمش فکر میکردم توی restericted eria هست
------

---------- نوشته در 02:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:37 AM ارسال شده بود ----------

الان یک جای دیگه موندم البته اینو فکر میکنم باگ باشه.
چیکارش کنم هیچ عملی اینجا نمیشه انجام داد.
هیچ دکمه ای کار نمیکنه
هی اون میگه انجامش بده ( Do it ) منم نمیدونم چیکار کنم
یکی کمک کنه
باید سلاح پرتابی بتمن رو بگیری بزنیش، که البته یه باگ هست نمی‌شه برداشت، قبل بازی تنظیمات گرافیک‌ای بازی رو بذارین روLOW و بازی رو حالتWindowed mode اجرا کنین به احتمال زیاد درست می‌شه. بعضا هم با یبار از اول لود کردن درست می‌شه.

باید سلاح پرتابی بتمن رو بگیری بزنیش، که البته یه باگ هست نمی‌شه برداشت، قبل بازی تنظیمات گرافیک‌ای بازی رو بذارین روLOW و بازی رو حالتWindowed mode اجرا کنین به احتمال زیاد درست می‌شه. بعضا هم با یبار از اول لود کردن درست می‌شه.
نه اصلا به اون ربطی نداشت این هم یکی از باگای احتمالی بازی بود دیگه:دی
روی الترا که برای من خیلی روون اجرا میشه یک بار از بازی اومدم بیرون و از دوباره رفتم درست شد

اون دما سنج کنار صفحه رو دنبال کنین تا به یه ساختمون برسین،قسمت راست ساختمون یه در الکتریکی‌ هست که با اون تفنگ باز می‌شه میرین تو.

دوست عزیز ممنون از راهنمایی ، ولی ممکنه محبت کنید بگید حدودا کجا میشه ؟
دوباره هم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or