Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
تقریبا میشه بالا سمت راست نقشه
مرکز قدیمی پلیس
انگار این مرحله نمیخواد رد بشه ! حالا که در رو به کمک شما پیدا کردم ، وقتی که میزنم بره بالا کامل نمیره و نمیشه از زیرش هم رفت ! حالا باید چیکار کرد ؟
بازم ممنون از شما دوست عزیز

انگار این مرحله نمیخواد رد بشه ! حالا که در رو به کمک شما پیدا کردم ، وقتی که میزنم بره بالا کامل نمیره و نمیشه از زیرش هم رفت ! حالا باید چیکار کرد ؟
بدو بدو برو طرفش جلوش که رسیدیAlt رو بزن (Alt بود یاCtrl،همون که باهاش می‌شه نشست:d)

بله باید بدو بدو کنی و از زیرش لیز بخری
یا شایدم خودت اشتباه بهش برق میزنی باید با همین چیز وسط موس شلیک کنی:دی

سلام به دوستان
من الان بازی را تموم کردم و ماموریتم با catwomen هستش که باید برم دم موزه
میرم دم موزه ولی هیچ اتفاقی نمیفته، توی موزه هم میرم
نمی دونم چه کار باید بکنم، موزه را هم زیر و رو کردم، توی ماموریتم هم نوشته باید برم دنبال two face، همون که نصفه صورتش سوخته

سلام به دوستان
من الان بازی را تموم کردم و ماموریتم با catwomen هستش که باید برم دم موزه
میرم دم موزه ولی هیچ اتفاقی نمیفته، توی موزه هم میرم
نمی دونم چه کار باید بکنم، موزه را هم زیر و رو کردم، توی ماموریتم هم نوشته باید برم دنبال two face، همون که نصفه صورتش سوخته

در موزه راه خودتن رو ادامه بدید تا به محیطی رسید که قبلا سطحش کاملا یخی بود و الآن میبینید که یخ ها آب شده. وقتی از در ورودی به اون محل جلو تر میرید همونجا میتونید با قبلیت زن گربه ای به زیر همون راهرو برید و از همون پایین راه رو ادامه بددی. وقتی به اتاقی که در سمت راست اون محل واقع شده رسیدید بقیه ی کار خیلی راحته.

یک سوال دیگه :
توی اون مرحله ای که catwomen هستید، و شما دو تا حق انتخاب دارید: یکی نجات بتمن و دیگری برداشتن اون کیف
من خودم نجات بتمن را انتخاب کردم، اون یکی انتخاب چه اتفاق دیگه ای میوفته؟

یک سوال دیگه :
توی اون مرحله ای که catwomen هستید، و شما دو تا حق انتخاب دارید: یکی نجات بتمن و دیگری برداشتن اون کیف
من خودم نجات بتمن را انتخاب کردم، اون یکی انتخاب چه اتفاق دیگه ای میوفته؟

اگه بتمن رو نجات ندی ، از طریق یک فرکانس رادیو که توسط Oracle در حال پخش هست ، درخواست کمک میشه و اعلام میکنه که جوکر و دار و دستش کنترل شهر رو به دست گرفتن و شهر Gothom رو نابود کردن همه رو هم کشتن از جمله بتمن و پدر کت وومن و کامیشنر گردن رو هم کشتن ، آخرش هم مینوسه Joker has won :d

بعدش همه چی Rewind میشه عقب دوباره سر دو راهیه قرار می گیری .

Yep ! Exactly

آخرین ویرایش:
اگه بتمن رو نجات ندی ، از طریق یک فرکانس رادیو که توسط Oracle در حال پخش هست ، درخواست کمک میشه و اعلام میکنه که جوکر و دار و دستش کنترلر شهر رو به دست گرفتن و بتمن و شهر Gothom رو نابود کردن و بتمن و پدر کت وومن و کامیشنر گردن رو هم کشتن ، آخرش هم مینوسه Joker has won :d

بعدش همه چی Rewind میشه عقب دوباره سر دو راهیه قرار می گیری .

سلام بازیو برای پی سی گرفتم خیلی دیر گرفتم اما عاشق بازی شدم فقط یه مشکل هست .. مشکل نه اما رو اعصابمه ..
وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم تا برم داخل بازی خیلی طول میکشه تا وارد بازی بشه یعنی یه دو دقیقه ای عکس بتمن میاد وسط صفحه بعد وارد میشه راه حلی نیست که زودتر وارد بشم؟
از لحاظ رم و اینچیزا مشکلی ندارمممممم بازی برام روونه روونه .

سلام بازیو برای پی سی گرفتم خیلی دیر گرفتم اما عاشق بازی شدم فقط یه مشکل هست .. مشکل نه اما رو اعصابمه ..
وقتی روی آیکن بازی کلیک میکنم تا برم داخل بازی خیلی طول میکشه تا وارد بازی بشه یعنی یه دو دقیقه ای عکس بتمن میاد وسط صفحه بعد وارد میشه راه حلی نیست که زودتر وارد بشم؟
از لحاظ رم و اینچیزا مشکلی ندارمممممم بازی برام روونه روونه .
اکثرا واسه همه اونجوری هست،یبار هارد رو Defragment کنین سریع تر لود می‌شه ولی‌ در کول طول میکشِ
===================
اینجا تاپیک بازی هست، این مشکلات رو باید تو تاپیک مشکلات بپرسین+اونجا زود تر جواب میگیرین

آخرین ویرایش:
منم بازیو تموم کردم خیلی قشنگ بود...فقط دو تا سوال:
جوکر بالاخره به درک واصل شد؟؟:dسازنده ها نگفتن دوباره بتمن رو میسازن یا نه؟
Spoiler Alert
ظاهراً اونجوری هست ولی‌ این بشر بمیر نیست :دی بازم برمیگرده
رسمی‌ چیزی نگفتن ولی‌ آخر بازی یه فرکانس رادیویی هست که پیدا کردنش کار حضرت فیل هست اگه پیداش کنی‌ و کدش رو درست کنی‌ یه چیزی درباره بازگشت دوباره Scarecrow گفت می‌شه،به احتمال زیاد بسازن.

راستی(خطر اسپویل):
این تالیا راستی راستی مردش؟؟خیلی جذاب و زیبا بود!!:dگفتم اخر بازی یه kiss به بتمن میده!:d
!!! هیشــــ!!!
ساکت تا بنت نکردن این حرفا چیه
:دی:دی:دی
------------------------------------
میگم کسی DLC نصب کرده بگه چطوریه
اگه میشه لینک Dlc های بازی رو بزارید
لطفا

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:11 PM ارسال شده بود ----------

Spoiler Alert
ظاهراً اونجوری هست ولی‌ این بشر بمیر نیست :دی بازم برمیگرده
رسمی‌ چیزی نگفتن ولی‌ آخر بازی یه فرکانس رادیویی هست که پیدا کردنش کار حضرت فیل هست اگه پیداش کنی‌ و کدش رو درست کنی‌ یه چیزی درباره بازگشت دوباره Scarecrow گفت می‌شه،به احتمال زیاد بسازن.
تا وقتی این یارو جوکر کشته نشه بازی ادامه خواهد داشت مطمئن باشید
ولی من تا آخر آخر نرفتم ببینم میمیره یا نه الان 90 درصد مرحله های اصلی رو رد کردم
میمیره؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or