Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
سلام
من تازه این بازی رو نصب کردم
الانم توی یک جا گیر کردم
که میگه scan the cime scene for ballistic ... و میگه interrgate joker to uncover ... من اول صحبت میکنم و بعد اون تیر روی دیوار رو هم اسکن میکنم بعدش هنوزم میگه i need scan crime scene چیکار کنم لطفا کمک کنید کمک

سلام
من تازه این بازی رو نصب کردم
الانم توی یک جا گیر کردم
که میگه scan the cime scene for ballistic ... و میگه interrgate joker to uncover ... من اول صحبت میکنم و بعد اون تیر روی دیوار رو هم اسکن میکنم بعدش هنوزم میگه i need scan crime scene چیکار کنم لطفا کمک کنید کمک

هم جای تیر که رو دیواره رو باید اسکن کنین هم جاش رو زمین!!
بعد مسیر گلوله معلوم میشه!!

vhbziyg0hlt8fxwolumy.jpg

ویدئو زیر رو آپلود کردم سکانس رویارویی با کیلر کراک .... اگه شما هم مثل من تو بازی موفق نشدید پیداش کنید حتما اینو نگاه کنید، سکانس خیلی جالبیه...
ظاهرا فقط یک بار تو بخش داستان اصلی،قبل از تموم کردن بازی اونهم دقیقا بعد از شکست دادن راس الغول میشه تو فاضلاب پیداش کرد...
Batman Arkham City - Killer Croc Easter Egg

آخرین ویرایش:
vhbziyg0hlt8fxwolumy.jpg

ویدئو زیر رو آپلود کردم سکانس رویارویی با کیلر کراک .... اگه شما هم مثل من تو بازی موفق نشدید پیداش کنید حتما اینو نگاه کنید، سکانس خیلی جالبیه...
ظاهرا فقط یک بار تو بخش داستان اصلی،قبل از تموم کردن بازی اونهم دقیقا بعد از شکست دادن راس الغول میشه تو فاضلاب پیداش کرد...

آقا عجب صحنه ی خفنی بود
یهو دیوار رو بی هوا خرد کرد و اومد,اگه تو بازی دیده بودم اینو سنگ کوب میکردم!!:d

دوستان تو نسخه pc کارکتر cat woman قابل بازیه ؟ یعنی منظورم ازاد بودنه....
یا مثل نسخه xbox کد میخواد..؟
من که با اون یارو دختره بازی میکنم دیگه نمیدونم
این دختره خیلی باحال تر از بتمنه:دی
---
واقعا پشیمونم سال پیش که بتمن اومد فکر میکردم یک بازی سادست اصلا اهمیت نمیدادم برم بگیرم بازی کنم
اما حالا تازه رفتم گرفتم میبینم با بهترین بازی سال 2011 روبرو هستم
واقعا توی سبک خودش هیچ بازی به این بازی نمیرسه.

---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید
چرا اینقدر طول میکشه تا بازی اجرا بشه
نزدیک 2 دقیقه
پچی نیست این مشکلو رفع کنه
همه ی دوستام که این بازی رو دارن همین مشکلو دارن چیکارش کنم.
لطفا کمک کنید

vhbziyg0hlt8fxwolumy.jpg

من هر بار که بازی کردم تونستم این صحنه رو ببینم!!!با این حال الانم دانلود کردم
TANKS

---------- نوشته در 01:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 PM ارسال شده بود ----------

من که با اون یارو دختره بازی میکنم دیگه نمیدونم
این دختره خیلی باحال تر از بتمنه:دی
---
واقعا پشیمونم سال پیش که بتمن اومد فکر میکردم یک بازی سادست اصلا اهمیت نمیدادم برم بگیرم بازی کنم
اما حالا تازه رفتم گرفتم میبینم با بهترین بازی سال 2011 روبرو هستم
واقعا توی سبک خودش هیچ بازی به این بازی نمیرسه.

---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید
نزدیک 2 دقیقه
لطفا کمک کنید
ولی کتوومن اصلا به پای BATMAN نمیرسه من فقط یبار باهاش رفتم و بعد پاکش کردم!!!

من هر بار که بازی کردم تونستم این صحنه رو ببینم!!!با این حال الانم دانلود کردم
TANKS

---------- نوشته در 01:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 PM ارسال شده بود ----------

مگه چیه که پاکش کردی..
توی بتمنو من میگم
توی روند اصلی بازیش
مگه میشه از توی بازی کت وومن رو حذف کرد؟!؟!؟!؟!؟!

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:07 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید
نزدیک 2 دقیقه
لطفا کمک کنید

کسی جواب نمیده ؟!؟!؟!

مگه چیه که پاکش کردی..
توی بتمنو من میگم
توی روند اصلی بازیش
مگه میشه از توی بازی کت وومن رو حذف کرد؟!؟!؟!؟!؟!

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:07 PM ارسال شده بود ----------

کسی جواب نمیده ؟!؟!؟!
مربوط به خود بازی نیست،DLC هست. می‌شه پاک کرد.

همینه واسه من هم،این پچ رو نصب کن شاید درست شد.ولی‌ کلا دیر اجرا می‌شه.

قبول دارم منم اولش باهاش بیشتر حال می کردم چون انیمیشن هاش باحال تر بود ولی به مرور که بتمن گجت هاش زیاد شد و با Detective Mode عادت کردم وقتی کت ومن می شدم خیلی اعصابم خورد می شد. البته پیشنهاد می کنم بازی رو حداقل یک بار با کت ومن تموم کنی چون اگر کت ومنو داشته باشی می تونی یک پایان دیگه ی بازی رو هم ببینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or