Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
سلام دوستان
من توی اون مرحله که پنگوئن گروگان گرفته گیر کردم
اصلا نمیشه بهش ضربه زد,کسی می دونه چیکار باید کنم؟؟؟

باید اول بری اون فریز رو آزاد کنی بعد بری پیش لباسش,اونوقت میتونی اسلحه پنگوین رو غیر فعال کنی!!

---------- نوشته در 04:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

خوب نمیشه مطمئن بود که مرده؛
البته یکی از مشکل های فیلم همین طریقه twoface شدن دنت بود،
تو داستان اصلی با اسید این شکلی میشه ولی تو فیلم بر اثر آتش سوزی اینجوری شد.

شما تریلر آخری فیلم جدید رو نگاه کنی اونجا هم معلومه که مرده در ضمن شخص منفی فیلم سوم هم Bane هست!
داستان Two face و Joker دیگه تو فیلم تموم میشه!!
کلا فیلم خیلی با کمیکاش متفاوته ولی تا جایی که شده سعی کردن روح اصلی بتمن رو حفظ کنن!!

ممنونم از جوابتون ولی فریز کجاست و چطور میشه ازادش کرد؟؟!!

توی اون قسمت موزه که کف یخ زده و یه سری رو باید نجات داد سه راه برای رفتن هست!!
مستقیم میری سمت خود پنگوین,چپ پیش فریز,راست هم لباسش
شما اول برو سمت چپ فریز رو آزاد کن بعد هم راست پیش لباسش,آخر سر هم مستقیم طرف پنگوین

ممنونم از جوابتون ولی فریز کجاست و چطور میشه ازادش کرد؟؟!!
اون اتاقی‌ که همه جا یخه سه تا اتاق هست،وسطی میره پیش پنگوئن،بیا وسعت اتاق،سمت چپ یه سکّو هست از اونجا میره پیش فریز،از اون هم یدونه سمت راست هست میره پیش لباس فریز

بچه من دو تا سوال دارم:
1:يك بار بالاي يكي از ساختمان ها يك مردي ديدم كه از دستش يك چيزي روشن شد و بعد سريع غيب شد و زده بود كه بايد روي آن محلي كه مرده بود دكمه X را بزنم وقتي اين زدم يك نقشه آمد حال نميدونم اين مرده كي هست و چطوري ميتونم پيداش كنم؟
2:من دو تا از معما هاي رايدر را حل كردم ام وقتي معماي دوم را حل كردم ديگه چيزي برام نيامد همون قسمتي يكي بالاي يك چيزي و پايين هم پر از برق اما وقتي ماموريتش را انجام دادم يك مختصات بهم داد ديگه هيچي نشد حالا نميدونم بايد چكار كنم؟
لطفا يكي راهنمايم كنه؟

بچه من دو تا سوال دارم:
1:يك بار بالاي يكي از ساختمان ها يك مردي ديدم كه از دستش يك چيزي روشن شد و بعد سريع غيب شد و زده بود كه بايد روي آن محلي كه مرده بود دكمه X را بزنم وقتي اين زدم يك نقشه آمد حال نميدونم اين مرده كي هست و چطوري ميتونم پيداش كنم؟
2:من دو تا از معما هاي رايدر را حل كردم ام وقتي معماي دوم را حل كردم ديگه چيزي برام نيامد همون قسمتي يكي بالاي يك چيزي و پايين هم پر از برق اما وقتي ماموريتش را انجام دادم يك مختصات بهم داد ديگه هيچي نشد حالا نميدونم بايد چكار كنم؟
لطفا يكي راهنمايم كنه؟
1.این یارو جزو ماموریتای فرعی هست تو داستان اصلی بازی تاثیری نداره,باید بگردی خودت تو شهر پیداش کنی,جاهای بلند و عجیبه!!
2.باید معماها و تروفیهاش رو پیدا کنی,یه مقدار مشخصی که پیدا کردی محل بعدی رو بهت نشون میده!!!

1.این یارو جزو ماموریتای فرعی هست تو داستان اصلی بازی تاثیری نداره,باید بگردی خودت تو شهر پیداش کنی,جاهای بلند و عجیبه!!
2.باید معماها و تروفیهاش رو پیدا کنی,یه مقدار مشخصی که پیدا کردی محل بعدی رو بهت نشون میده!!!

پس يعني بايد به مقدار مشخصي تروفي پيدا كنم تا محل بعدي را بهم نشون بده؟

به لطف شما من مرحله قبل رو رد کردم حالا یه اشتباهی کردم اومدم توی کلیسا بعد اینجا یکی هست یه معما واسم طرح کرده و تا حلش نکنم نمی زاره برم بیرون ,یه چیزی در مورد موزیک و قلب میگه
اگه می دونید چیکار باید کنم ممنون میشم کمک کنید

به لطف شما من مرحله قبل رو رد کردم حالا یه اشتباهی کردم اومدم توی کلیسا بعد اینجا یکی هست یه معما واسم طرح کرده و تا حلش نکنم نمی زاره برم بیرون ,یه چیزی در مورد موزیک و قلب میگه
اگه می دونید چیکار باید کنم ممنون میشم کمک کنید

برو جلو اون پیانویی که آخر کلیسا هست رو اسکن کن.

آره,هربار که یه مقداری پیدا کنی یکی رو نجات میدی تا آخر کار که به خود ریدلر برسی!!

اولين معمايي كه مي خواستم حل كنم يك دستگاهي بهم داد كه بايد حروف كنار هم قرار ميداديم حالا آن دستگاه را ندارم مي خواستم بدونم كه مشكلي پيش نمياد؟

اولين معمايي كه مي خواستم حل كنم يك دستگاهي بهم داد كه بايد حروف كنار هم قرار ميداديم حالا آن دستگاه را ندارم مي خواستم بدونم كه مشكلي پيش نمياد؟

هنوز داری فقط الان نمیتونی استفاده کنی!!
به یه حدی که رسیدی باز این دستگاهه میاد معماش رو حل میکنی و بعد مکان بعدی رو نشون میده!!

کسی سیو بازی رو بعد از اولین مبارزه با
Joker
نداره؟(ترجیها Medium باشه سختیش)
نحوه ی استخراج سیو:فولدر Batman Arkham City رو که توی C:Users/XXX/Documents/WB Games هست رو به علاوه ی فولدر Xlive که توی C: Users/XXX/AppData/Local/Microsoft هست رو اپلود کنید بعد لینکش رو بزارید اینجا:d
اگه کسی Hard هم داشت اپلود کنه که خیلی خوب میشه.
توجه کنین بعد از مرگش نباشه بعد از مبارزه ی اول که بعدش میره برای کتوومن و Poison ivy
کسی نبود؟

سلام دوستان
من بعداز اون مرحله معما که توی اتاق برقی که یکی رو ازاد می کنی دیگه چیزی روی نقشه مشخص نیست و معلوم نیست باید چیکار کنم!!!
کسی میدونه باید چیکار کرد؟؟

سلام دوستان
من بعداز اون مرحله معما که توی اتاق برقی که یکی رو ازاد می کنی دیگه چیزی روی نقشه مشخص نیست و معلوم نیست باید چیکار کنم!!!
کسی میدونه باید چیکار کرد؟؟

کلید Tab رو که بزنی گوشه بالای نقشه ماموریت بعدیت رو نوشته!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or