Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
خطر اسپویلر
من داشتم بازی میکردم دیروز دو تا نکته جدید پیدا کردم
یکی اینکه پشت تئاتر (همونجا که مبارزه آخر بازی هست) محل کشته شدن پدر مادر بتمن هست که استرنج یک نوار و دسته گل گذاشته برای بتمن.
دوم اینکه تو رادیوی بتمن آخر بازی دو تا فرکانس (حدود 200:500 و 700:500) هست که یک یارو همش یک سری عدد رو تکرار میکنه. کسی میدونه چی هستش این عددها و این یارو کی هست که تو این فرکانس عدد میفرسته؟ (طرف خیلی بیکاره مثکه:d)

خطر اسپویلر
من داشتم بازی میکردم دیروز دو تا نکته جدید پیدا کردم
یکی اینکه پشت تئاتر (همونجا که مبارزه آخر بازی هست) محل کشته شدن پدر مادر بتمن هست که استرنج یک نوار و دسته گل گذاشته برای بتمن.
دوم اینکه تو رادیوی بتمن آخر بازی دو تا فرکانس (حدود 200:500 و 700:500) هست که یک یارو همش یک سری عدد رو تکرار میکنه. کسی میدونه چی هستش این عددها و این یارو کی هست که تو این فرکانس عدد میفرسته؟ (طرف خیلی بیکاره مثکه:d)
نکته اولو که من همون اول بازی پیداش کردم!:d
در مورد نکته دوم! طبق تحقیقاتی که من کردم(!) تا به حال 3تا کد شناسایی شده... هر کدومش به یه روش مختلف میشه رمز گشاییش کرد، مثلا به جای عدد 1 حرف اِی ، 2 بی ، 3 سی .... و همینطور الا آخر جایگزین بشه ؛
کد اول فرکانس افقی 700 و عمودی 500 این در میاد: I Will Return Batman
فرکانس 500:900 رمزگشاییش سختتره بطوریکه ایندفعه از آخر به اول میاد! حرف Z عدد 4 ، Y عدد 5 و به همین ترتیب تا آخر؛ جواب میشه: You Will Pay for what you have done To Me
و در نهایت فرکانس آخر 200:500 که رمز گشائی این یکی بشدت سخته!!! همزمان باید از چند سیستم کدگزاری استفاده کرد که هرچی خوندم چیزی از روشش سر در نیاوردم! آخر کار یک نفر اونهم به صورت شانسی با روش آزمون و خطا جوابشو به دست اورده: SCARECROW

در مورد نکته دوم! طبق تحقیقاتی که من کردم(!) تا به حال 3تا کد شناسایی شده... هر کدومش به یه روش مختلف میشه رمز گشاییش کرد، مثلا به جای عدد 1 حرف اِی ، 2 بی ، 3 سی .... و همینطور الا آخر جایگزین بشه ؛
فرکانس 500:900 رمزگشاییش سختتره بطوریکه ایندفعه از آخر به اول میاد! حرف Z عدد 4 ، Y عدد 5 و به همین ترتیب تا آخر؛ جواب میشه: You Will Pay for what you have done To Me
و در نهایت فرکانس آخر 200:500 که رمز گشائی این یکی بشدت سخته!!! همزمان باید از چند سیستم کدگزاری استفاده کرد که هرچی خوندم چیزی از روشش سر در نیاوردم! آخر کار یک نفر اونهم به صورت شانسی با روش آزمون و خطا جوابشو به دست اورده: SCARECROW

نابغه هستن سازنده های این بازی,عجب بازی ساختن!!!
احتمالا الان خیلی وقته دارن رو نسخه سوم کار میکنن و فکر کنم هنوز کلی نکته دیگه هم تو بازی هست که هیشکی پیدا نکرده!!!

اینو من اون روز تو ویدئو Ign دیدم. :دی ولی‌ اون قسمت آخر که میگی‌Scarecrow هست رو ندیدم،نوشته بود یه سری کلمات نا مفهوم میان فقط. اگه درست باشه تو شماره بعدی با Scarecrow طرفیم :دی
اون اتاق مخفی‌ Arkham asylum هم تا چند وقت بعد عرضه بازی هیچکس نتونست کشفش کنه

اون اتاق مخفی‌ Arkham asylum هم تا چند وقت بعد عرضه بازی هیچکس نتونست کشفش کنه
اون اتاق مخفی Arkham Asylum رو که آخر هم هیچکسی نتونسته بود پیداش کنه! خود سازنده ها 6ماه بعد عرضه بازی دیدن که کسی پیداش نکرده، خودشون توی Game of the Year' podcast نشونش دادن!!!http://www.batmanarkhamasylum.com/arkham_podcasts

ممنون از توضیحت. خیلی عالی بود. اون روش آخر رو میشه بگی از کجا خوندی؟ منم میخوام ببینم ازش سردر میارم یا نه.
نابغه هستن سازنده های این بازی,عجب بازی ساختن!!!
احتمالا الان خیلی وقته دارن رو نسخه سوم کار میکنن و فکر کنم هنوز کلی نکته دیگه هم تو بازی هست که هیشکی پیدا نکرده!!!

خدا وکیلی که خیلی بازی شاخی هست. دائم مخت باید درگیر باشه مخصوصا سر معماهایی ریدلر. هرچی جلوتر میری تو بازی نکات بیشتری میبینی. دوستان هرکی نکته جدیدی پیدا کرده بگه ما هم فیض ببریم:d

ممنون از توضیحت. خیلی عالی بود. اون روش آخر رو میشه بگی از کجا خوندی؟ منم میخوام ببینم ازش سردر میارم یا نه.
خدا وکیلی که خیلی بازی شاخی هست. دائم مخت باید درگیر باشه مخصوصا سر معماهایی ریدلر. هرچی جلوتر میری تو بازی نکات بیشتری میبینی. دوستان هرکی نکته جدیدی پیدا کرده بگه ما هم فیض ببریم:d
این صفحه سایت IGN که همه نکات مخفی و Easter Eggها رو گفته ،البته شیلترشکن لازمه. نحوه آموزش رمزگشایی اون اعداد رو هم همونجا گذاشته
Secrets and Spoilers - Batman: Arkham City Wiki Guide - IGN
ظاهرا مرحله اول این روش مثل همون قبلیاست A=1 , B=2 , C=3 , ....
بعدش باید از سیستم کدگذاری Atbash استفاده کرد که توی اون A=Z , B=Y , C=X , .... !
بعدش از سیستم Vigenere استفاده میشه که من نمیدونم چیه:d و کلمه رمز SCARECROW رو بهت میده
اونوقت با این کلمه رمز مثل که میشه رمزگشایی نهایی رو انجام داد! ...... Fear Will Tear GothamCity To Shreds

این صفحه سایت IGN که همه نکات مخفی و Easter Eggها رو گفته ،البته شیلترشکن لازمه. نحوه آموزش رمزگشایی اون اعداد رو هم همونجا گذاشته
Secrets and Spoilers - Batman: Arkham City Wiki Guide - IGN
ظاهرا مرحله اول این روش مثل همون قبلیاست A=1 , B=2 , C=3 , ....
بعدش باید از سیستم کدگذاری Atbash استفاده کرد که توی اون A=Z , B=Y , C=X , .... !
بعدش از سیستم Vigenere استفاده میشه که من نمیدونم چیه:d و کلمه رمز SCARECROW رو بهت میده
اونوقت با این کلمه رمز مثل که میشه رمزگشایی نهایی رو انجام داد! ...... Fear Will Tear GothamCity To Shreds

همه اینا داد میزنه که باید منتظر حضور قدرتمندانه ی Scracrow تو نسخه بعدی باشیم!!!:>

کسی سیو بازی رو بعد از اولین مبارزه با
Joker
نداره؟(ترجیها Medium باشه سختیش)
نحوه ی استخراج سیو:فولدر Batman Arkham City رو که توی C:Users/XXX/Documents/WB Games هست رو به علاوه ی فولدر Xlive که توی C: Users/XXX/AppData/Local/Microsoft هست رو اپلود کنید بعد لینکش رو بزارید اینجا:d
اگه کسی Hard هم داشت اپلود کنه که خیلی خوب میشه.
توجه کنین بعد از مرگش نباشه بعد از مبارزه ی اول که بعدش میره برای کتوومن و Poison ivy

سلام بچه ها
من در آن مرحله كه بايد با آسانسور بالا بروي گير كردم و هر كاري ميكنم بالا نمي رود ميشه بگيد بايد چكار كنم.

سلام بچه ها
من در آن مرحله كه بايد با آسانسور بالا بروي گير كردم و هر كاري ميكنم بالا نمي رود ميشه بگيد بايد چكار كنم.

دقیق تر توضیح بده کجا رو میگی..

منظورت اون آسانسور آخر بازی هست که تو ساختمان خیلی بلند در منطقه ممنوع قرار داره..

سلام بچه ها

اگه منظورت آسانسور قسمت wonder tower هست باید هکش کنی که بره بالا!!
غیر از اونجا به خیالم آسانسور دیگه ای تو بازی نیست!:d

اگه منظورت آسانسور قسمت wonder tower هست باید هکش کنی که بره بالا!!
غیر از اونجا به خیالم آسانسور دیگه ای تو بازی نیست!:d

آخر بازي نيست ميشه گفت اوايل بازي هست من در سايت هاي ديگر عكسي كه ديدم ازش اين بود بايد با آسانسور بالا ميرفتي و سقف منفجر ميكردي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or