Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
بچه کسی از شما سایت یا لینک(مستقیم باشه بهتره) نداره که تمام آهنگ های موجود در بازی رو به صورت کامل داشته باشه؟
اگه کسی میدونه لطفا قرار بده.ممنون میشم.

--------------------------------------------------------------------------------
ممنون ولی خودم یه سایت پیدا کردم.شب خوش.

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت همه
من اونجایی از بازی گیر کردم که باید با catwoman بری یهنی دقیقا اخر بازی باید انگار بری دنبال two-face اونجاش نمی دانم باید چی کار کنم
اگه می شه راهنمایی کنید
با تشکر مرسی

Last edited by a moderator:
ببین اگه یادتون باشه با بتمن برای شکست دادن پنگوئن وارد محیطی شدید که چهار اتاق داشت . محیط بازی هم (یعنی سطح زمین هم اب بود و یخ زده بود) حالا شما برای اینکه بتونید به TF برسید باید به جایی برید که لباس Mr Freeze وجود دار. دقیقا" میشه سمت راست. حالا چه جوری برید. ببین یکم برو جلو وقتی به کنار محافظ رسیدی تو PC کلید Space رو بزن بعد Ctrl به طوری که بتونی برید زیر حصار. حالا از زیر برو تا برسی به جایی که یکی از معما های ریدلر وجود دارد. معما رو بردار حالا اگه به بالا دقت کنی می تونی روزنه ای رو ببینی توجه کن رو به رو روزنه باید یکی از معما ها ریدلر که به رنگ بنفش هست وجود داشته باشه. از اون سمت برو می رسی به محل دو چهره. حالا دشمنان را تک تک از بین ببر و در نهایت دو چهره رو تمام.

دوستان من مرحله یکی مونده به آخر بازی هستم اونجائی که پروفسور رو میکشی بعد از برج با اون یارو میپری پائین که طرف میمیره.من دقیقن بعد از اون هستم و دیگه هیچ علامتی تو تقشه نیست کجا باید برم

دوستان عزیز درسته که از زمان عرضه ی بازی زیاد میگذره اما هنوز میشه از اسپویلر استفاده کرد !

اینپست رو نقل قول میکنم تا یه بار دیگه همه ببینند ! مخصوصا نفراتی که این اواخر در این تاپیک پست دادند !

1 بار دیگه ببینم از اسپویلر استفاده نشده اخطار رو کنار میذارم و یه بن مدت براش تعیین میکنم !

دوستان میشه اون تکه آخر بازی رو دوباره بازی کرد و Replay کرد اونو؟؟؟
یا باید از اول بازی شروع کرد؟؟؟
کلا میشه قسمتای بازی رو چندبار بازی کرد و فیلماش رو باز دید؟؟

دوستان میشه اون تکه آخر بازی رو دوباره بازی کرد و Replay کرد اونو؟؟؟
یا باید از اول بازی شروع کرد؟؟؟
کلا میشه قسمتای بازی رو چندبار بازی کرد و فیلماش رو باز دید؟؟
نه هیچ راهی نداره! باید حتما از اول بری دوباره .... من خودم همه فیلمهاشو از یوتیوب دانلود کردم؛هروقت خواستم بشینم دوباره ببینمشون!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or