Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
چون بازی تحت برنامه Games for Windows هست، سیو هیچ کیس دیگه ای رو سیستمت جواب نمیده.
البته وحید اگه از فولدر XLive که مربوط میشه به اکانت تو GFWL استفاده کنی رو سیستم های دیگه هم جواب میده.

کسی اینجا هست که story بازی رو تا زیر 70% رفته باشه؟
من نیاز به سیو بازی دارم تو رو خدا یکی یه سیو بین 50 تا 70 درصد بازی بده:(
بیا داداش ...
من فکر کنم الان نزدیک 50% باشه ...
بازی رو هم روی هارد رفتم و امیدوارم کارت رو راه بندازه ...
دانلود سیو بازی بتمن - شهر آرکام (Batman Arkham City)

چطوری این 100% می شه؟:d
هیچی دیگه از بازی نمونده, همه ی چیز رو تموم کردم, موقع لودینگ می نویسه Arkham city site is secured and ready for shutdown ولی بازی تازه 72 درصد شده!
کلا چیا تاثیر دارن رو کامل شدن بازی؟

چطوری این 100% می شه؟:d
هیچی دیگه از بازی نمونده, همه ی چیز رو تموم کردم, موقع لودینگ می نویسه Arkham city site is secured and ready for shutdown ولی بازی تازه 72 درصد شده!
کلا چیا تاثیر دارن رو کامل شدن بازی؟
فکر کنم باید بازی رو رو هارد تموم کنی تا 100 درصد بشه.

شاید جای کابینش میری وایمیستی که هک نمیشه باید بری جای در چوبی وایستی انتهای قایق یک در چوبی چهارگوش (مثل در چاه) هست که برجسته هست و باید کنار اون در چوبی وایستی بعد با اون وسیله که داری هکش کنی (shift+4).
بازم نتونستی بگو عکس بذارم:d

نه جای در هم وایمیستم ولی وقتی از اون دستگاه استفاده میکنم ولی فقط اون پیام رادیویی میاد و چیزی برای هک نشون نمیده(منظورم اون حروف هاست).
------------------------------------------------
راستی بچه ها میخواستم ببینم این چکپوینت هارو چطوری باید بدست بیاری؟
اینم عکسش
bat3.BMP - 1.4 MB

بچه ها من اینجا گیر کردم هر کاری میکنم در باز نمیشه میگه برو پیش freez . لطفا یه راهنمایی بکنید

08726019e4a2.jpg
middle mouse رو بزن خوب،این فکر کنم همون دری هست که میزنی‌ یکم باز می‌شه باید بعدا سر بخوری از زیرش.

فکر کنم باید بازی رو رو هارد تموم کنی تا 100 درصد بشه.

نه بابا رو هارد رفتم. مدال های چلنج بتمن رو هم گرفتم فقط چند تا مدال دیگه از کتومن مونده. هنوز 100% نشده. فکر کنم این رابینو نایت وینگ رو هم باید برم تا بشه 100.

نه جای در هم وایمیستم ولی وقتی از اون دستگاه استفاده میکنم ولی فقط اون پیام رادیویی میاد و چیزی برای هک نشون نمیده(منظورم اون حروف هاست).
------------------------------------------------
راستی بچه ها میخواستم ببینم این چکپوینت هارو چطوری باید بدست بیاری؟
اینم عکسش
bat3.BMP - 1.4 MB
برای همه همینطوری هست خوب. باید نزدیک در امتحان کنی(چسبیده به در نه روی در). همه موقعیت ها رو امتحان کن بلاخره میشه مگه اینکه خودت نخوای باز شه :d
برای سوالت هم رو هرکدوم کلیک کنی به انگلیسی نوشته دقیقا باید چیکار کنی هرکدوم رو که نمیدونی انگلیسیشو بنویس تا بهت بگم.

دوستان من نمیتونم مستر فریز رو پیدا کنم،میشه دقیقا بگین کجاست،من تا 500متری میرسم ولی نمیتونم جاشو پیدا کنم،همه جا رو میگردم ولی نمیتونم پیداش کنم لطفا کمک کنید.

دوستان من نمیتونم مستر فریز رو پیدا کنم،میشه دقیقا بگین کجاست،من تا 500متری میرسم ولی نمیتونم جاشو پیدا کنم،همه جا رو میگردم ولی نمیتونم پیداش کنم لطفا کمک کنید.
ساختمان GCPD تقریبا سمت شمال شرق میشه ، رو نقشه پیداش کن .... پایین ساختمون یه دره فلزی که با دستگاه شوک الکتریکی بتمن(4) بهش شلیک کن؛ نیمه باز میشه. از زیرش سر بخور برو داخل... فریز همونجاست
اگه پیداش نکردی بگو عکس بگیرم بزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or