Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
بچه من بیشتر معماهای ریدلر(علامت سوال ها) رو حل کردم فقط سر چند تا بدجور گیر کردم! کمک
اینم عکس نقشه و اونهایی که گیرم.

این یکی هم یکی از معماهایی هست که درون اون ساختمانی که توی عکس بالا با یه نقطه زرد مشخص کردم.

درباره این که چرا عکس ها به صورت کوچیک نشون مربوط به سایت آپلودش هست ولی لینکش کار میکنه و عکس رو باز میکنه.
فعلا شب خوش.

بچه من بیشتر معماهای ریدلر(علامت سوال ها) رو حل کردم فقط سر چند تا بدجور گیر کردم! کمک
اینم عکس نقشه و اونهایی که گیرم.

این یکی هم یکی از معماهایی هست که درون اون ساختمانی که توی عکس بالا با یه نقطه زرد مشخص کردم.

درباره این که چرا عکس ها به صورت کوچیک نشون مربوط به سایت آپلودش هست ولی لینکش کار میکنه و عکس رو باز میکنه.
فعلا شب خوش.

اون 5 تا رو نمیدونم ولی اون یدونه که توی تونل هستش یه کانال کولر پشتش هستش، با گدجت شماره 2 میتونی درش رو از جا بکنی و از راهش بری برش داری.

قشنگه ولی‌ خیلی‌ جلف هست به نظر من :دی.

همینِSuit آصلی بتمن رو بیشتر از همه دوست دارم،عظمت بتمن رو میرسونه. :دی
آره من هم اصلا خوشم نمیاد ازین beyond !!!!!!!!
واقعا همون اصلی از همه قشنگتره!!!!!!!!!!!!
حداقل خوف هم میخواد باشه اینطور باشه!!!
znz2g6z504r6uk9yswpi.jpg

آره دقیقا ، یه چندتا سرنخ دیگه . . .
جای جای بازی نشانه هایی از مترسک دیده میشه...مردم توی شهر هم زیاد در مورد غیبتش حرف میزنن. ماسکش رو هم میشه پیدا و اسکن کرد. یه در مخفی هم روی یکی از قایق ها نزدیک اسکله هست که با Detective Mod نشون نمیده! اگه درست هکش کنی(هکش خیلی سخته!) نشونه های واضحی از بازگشت scarecrow در آینده نزدیک نشونت میده:d
اگه شانس بیاری Killer Croc رو میتونی تو فاضلاب شهر پیدا کنی ... البته باهاش مبارزه نمی کنی . با بتمن کل کل میکنه میگه بعدا میام حسابتو میرسم و از این حرفا ... !:d
هارلی کوئین از جوکر حاملست...!!!:-o تست حاملگیش رو تو اتاقشون تو Steel Mill میشه پیدا کرد؛جوابش + هست!:)) تو نسخه بعدی با بچه جوکر سر و کار داریم!!!:d
قضیه اون قایق چیه؟؟؟اون جنازه چرا یه لحظه حرکت میکنه؟؟؟
راستی رمزش میشه cityof terrors

تو بخشه کاراکترهای سه بعدی همرو گرفتم اما آیوی جاش خالیه هنوز!!!اطرافه محل زندگیش هم رو نقشه چیزی نیست!!!اما هنوز یه چند تا علامت سوال باقی مونده اگه اونهارو بگیرم عکسه آیوی هم ظاهر میشه؟؟؟
راستی از یه جاهایی که پرواز میکنم با اینکه رو نقشه چیزی نداره اما بالای صفحه یه نوشته های سبزرنگی ظاهر میشه!!!یعنی چی؟؟؟

آخرین ویرایش:
آره من هم اصلا خوشم نمیاد ازین beyond !!!!!!!!
واقعا همون اصلی از همه قشنگتره!!!!!!!!!!!!
حداقل خوف هم میخواد باشه اینطور باشه!!!
znz2g6z504r6uk9yswpi.jpg

قضیه اون قایق چیه؟؟؟اون جنازه چرا یه لحظه حرکت میکنه؟؟؟
راستی رمزش میشه cityof terrors

تو بخشه کاراکترهای سه بعدی همرو گرفتم اما آیوی جاش خالیه هنوز!!!اطرافه محل زندگیش هم رو نقشه چیزی نیست!!!اما هنوز یه چند تا علامت سوال باقی مونده اگه اونهارو بگیرم عکسه آیوی هم ظاهر میشه؟؟؟
راستی از یه جاهایی که پرواز میکنم با اینکه رو نقشه چیزی نداره اما بالای صفحه یه نوشته های سبزرنگی ظاهر میشه!!!یعنی چی؟؟؟
آره دیگه باید همرو بگیری تا ایوی باز شه
یکدومش تروفیه اونه

کسایی که قایقو پیدا نکردن
بغل اون بنده خدا که رو صندلی افتاده میتونید فاکتور قایق رو ببینید که به اسم Dr. J Crane ثبت شده. Jonathan Crane نام اصلی Scarecrow تو کامیک هاشه.نوشته که این قایق محموله حشرات زنده رو برای اهداف Medical Research از فالکونی اجاره کرده.همچنین از کسی به اسم Mr Fine نام برده شده که نمی دونم منظورش کیه:-/ در آخر هم نوشته که بقیه محموله قایق ها در راهه و به زودی قراره برسه . . .
با توجه به محموله این قایق ها خیلی جالب میشه اگه تو نسخه بعدی مترسک سعی کنه مردم شهر گاتهام رو آلوده کنه و رو در روی بتمن قرار بده ...

آره دقیقا ، یه چندتا سرنخ دیگه . . .
اگه شانس بیاری Killer Croc رو میتونی تو فاضلاب شهر پیدا کنی ... البته باهاش مبارزه نمی کنی . با بتمن کل کل میکنه میگه بعدا میام حسابتو میرسم و از این حرفا ... !:d

من فقط تونستم عکسش رو پیدا کنم. خودش کجاست؟
این چلنجا هم پدر درمیاره تموم کردنشون. من فقط سر گرفتن یکی از مدال ها موندم. تو یکی از مراحل باید با sonic batrang دو نفر یا بیشتر رو شوک بهشون وارد کنی(تو موزه). کسی تونسته این رو انجام بده؟

من فقط تونستم عکسش رو پیدا کنم. خودش کجاست؟
این چلنجا هم پدر درمیاره تموم کردنشون. من فقط سر گرفتن یکی از مدال ها موندم. تو یکی از مراحل باید با sonic batrang دو نفر یا بیشتر رو شوک بهشون وارد کنی(تو موزه). کسی تونسته این رو انجام بده؟
البته من هم به شخصه نتونستم پیداش کنم ولی کلیپ یوتیوبش رو دیدم. ظاهرا فقط یکبار اونهم تو بخش داستانی و قبل از تموم کردن بازی میتونی ببینیش. بعد از شکست دادن راس الغول باید تو فاضلاب دنبالش بگردی. یه جا باید با یک بترنگ کنترل از راه دور به یک دکمه پشت میله ها ضربه بزنی. کیلر کراک دیوار رو از پشت میشکونه و خودشو نشون میده.یه درگیری لفظی هم با بتمن پیدا میکنه!:d
آره اون چلنج رو گرفتم ولی یادم نمیاد کجا بود...:-/

درود.
1.آقا کسی این جواب پست 724 مارو نمیده!که چطوری اون 6 تا معما رو حل کنم.(البته یکیش رو ساسی جان جواب داد و ازش ممنونم ولی اون 6 چایی که در عکس اول هست رو....)
2.درباره این قایق؛دری که روی قایق هست چطوری باز میشه؟
فعلا بدرود.

درود.
1.آقا کسی این جواب پست 724 مارو نمیده!که چطوری اون 6 تا معما رو حل کنم.(البته یکیش رو ساسی جان جواب داد و ازش ممنونم ولی اون 6 چایی که در عکس اول هست رو....)
2.درباره این قایق؛دری که روی قایق هست چطوری باز میشه؟
فعلا بدرود.

شماره 6 که یک علامت سوال هست که نقطه اش روی یکی از دودکشهای بلند چهارگوش دقیقا روبروی دیوار هست. شماره 4 هم سه تا علامت سوال پایین رو روی نقطه علامت سوال ها ژل انفجاری میمالی بعد میری بالای بوم وایمیستی منفجر میکنی و بعد سریع سه تا علامت سوال بالایی رو با زدن تند تند کلید (1) میزنی. شماره 5 قبل از اینکه بری رو علامت سوال گرد وایستی، تو آب نزدیک دیوار، یخ درست میکنی میری روی یخ وایمیستی روی نقطه علامت سوالا ژل میمالی بعد میای روی علامت سوال گرد وایمیستی و منفجر.... شماره 3 و 2 هم همینطوری هست. شماره یک میری تو مد دتکتیو بعد روی سه تا از علامت سوالا ژل میمالی(به غیر از اونی که تمام سیم ها بهش وصل شدن) بعد میای جلوی اینی که همه سیما بهش وصل شده وایمیستی بعد سه تا رو منفجر میکنی بعد اینی که همه سیما بهش وصل میشن رو سریع با زدن 1 تند تند ، میزنی. شرمنده یکم توضیح بد بود اگه بازم گیر کردی بگو عکس بگیرم بذارم:d
در قایق رو هم باید کنار در دقیقا وایستی تا بتونی هکش کنی. چند بار امتحان کنی باز میشه انشاء الله

البته من هم به شخصه نتونستم پیداش کنم ولی کلیپ یوتیوبش رو دیدم. ظاهرا فقط یکبار اونهم تو بخش داستانی و قبل از تموم کردن بازی میتونی ببینیش. بعد از شکست دادن راس الغول باید تو فاضلاب دنبالش بگردی. یه جا باید با یک بترنگ کنترل از راه دور به یک دکمه پشت میله ها ضربه بزنی. کیلر کراک دیوار رو از پشت میشکونه و خودشو نشون میده.یه درگیری لفظی هم با بتمن پیدا میکنه!
yahoo_4.gif

آره اون چلنج رو گرفتم ولی یادم نمیاد کجا بود...
yahoo_7.gif
تو موزه بابا همون جا که که یک فیل ماموت بزرگ و لباس فریز هست. چطور گرفتی؟ خوب بنویس ما هم فیض ببریم:d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من این قسمت از بازیو تموم کردم بازی‌سنتر | مقالات | PC | Action Adventure | Batman: Arkham City | راهنمای قدم به قدم Batman: Arkham City | قسمت سوم
اما نمیدونم بعدش کجا برم
در راهنما گفته باید به سمت موزه برم اما نمیدونم موزه کجاست؟
لطفا راهنماییم کنید
منتظرم
تو نقشه نشون میده دیگه. یه ساختمون بزرگ هست،شبیه کلیسا . شیروانی اینا داره :d

تو نقشه نشون میده دیگه. یه ساختمون بزرگ هست،شبیه کلیسا . شیروانی اینا داره :d

e
داداش باز مزاحم شدیم:d
بازی ها رو دنده لج با من رفتن:d
تون نقشه باید علامت تعجب داشته باشه اما نداره
آها
تو جنوب غربی نقشه هست؟
الآن نمیدونم بتمنو برم یا اسکایریم که ببینم مشکلم حل شده یا نه:d
عجب گرفتاری داریم؟!

e
داداش باز مزاحم شدیم:d
بازی ها رو دنده لج با من رفتن:d
تون نقشه باید علامت تعجب داشته باشه اما نداره
آها
تو جنوب غربی نقشه هست؟
الآن نمیدونم بتمنو برم یا اسکایریم که ببینم مشکلم حل شده یا نه:d
عجب گرفتاری داریم؟!
آره،همونجا هست.
اگه نشون نمیده شاید ماموریت رو غیر فعال کردی از منو.(tab)

شماره 6 که یک علامت سوال هست که نقطه اش روی یکی از دودکشهای بلند چهارگوش دقیقا روبروی دیوار هست. شماره 4 هم سه تا علامت سوال پایین رو روی نقطه علامت سوال ها ژل انفجاری میمالی بعد میری بالای بوم وایمیستی منفجر میکنی و بعد سریع سه تا علامت سوال بالایی رو با زدن تند تند کلید (1) میزنی. شماره 5 قبل از اینکه بری رو علامت سوال گرد وایستی، تو آب نزدیک دیوار، یخ درست میکنی میری روی یخ وایمیستی روی نقطه علامت سوالا ژل میمالی بعد میای روی علامت سوال گرد وایمیستی و منفجر.... شماره 3 و 2 هم همینطوری هست. شماره یک میری تو مد دتکتیو بعد روی سه تا از علامت سوالا ژل میمالی(به غیر از اونی که تمام سیم ها بهش وصل شدن) بعد میای جلوی اینی که همه سیما بهش وصل شده وایمیستی بعد سه تا رو منفجر میکنی بعد اینی که همه سیما بهش وصل میشن رو سریع با زدن 1 تند تند ، میزنی. شرمنده یکم توضیح بد بود اگه بازم گیر کردی بگو عکس بگیرم بذارم:d
در قایق رو هم باید کنار در دقیقا وایستی تا بتونی هکش کنی. چند بار امتحان کنی باز میشه انشاء الله

آقا خیلی خیلی دستت درد نکنه.
فقط من میخواستم بگم که فکر کنم شما در مورد شماره 6 اشتباه میکنی چون اون چلنج هایی که به شکل یک علامت سوال و نقطه هست،بر روی نقشه با علامت سوال نشون میده مثل شماره های 1،2،3،4،5؛ولی این به این صورت هستش: [] که مربوط به اون چیزهایی میشه که به بخشی از داستان رو بهت نشون و باید اسکن کنی.(البته بازم شاید حق با شما باشه ولی من نتونستم اون نقطه رو پیدا کنم.اگه شما از حرفت مطمئنی عکس و مکان اون نقطه رو بذار.قربون دستت)
دوم هم اینکه من شماره 1 رو نفهمیدم دقیقا چی میگی و نتونستم حل کنم.میشه یکم بیشتر و بهتر توضیح بدی.(یا عکس بذاری)
دوباره هم میگم خیلی خیلی دستت درد نکنه.
فعلا بدرود.

---------- نوشته در 07:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:49 PM ارسال شده بود ----------

کسایی که قایقو پیدا نکردن
بغل اون بنده خدا که رو صندلی افتاده میتونید فاکتور قایق رو ببینید که به اسم Dr. J Crane ثبت شده. Jonathan Crane نام اصلی Scarecrow تو کامیک هاشه.نوشته که این قایق محموله حشرات زنده رو برای اهداف Medical Research از فالکونی اجاره کرده.همچنین از کسی به اسم Mr Fine نام برده شده که نمی دونم منظورش کیه:-/ در آخر هم نوشته که بقیه محموله قایق ها در راهه و به زودی قراره برسه . . .
با توجه به محموله این قایق ها خیلی جالب میشه اگه تو نسخه بعدی مترسک سعی کنه مردم شهر گاتهام رو آلوده کنه و رو در روی بتمن قرار بده ...

آقا کیان این قایق رو چطوری باید هک کرد؟ این درش رو چطوری باز کردی؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or