Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
نه رفتم اما درش قفله که باید هکش کنم
هکش میدونی چیجوریه؟
اون دستگاه که هک‌‌ می‌کنه رو بیار بالا بعدا رو کامپیوتر نشونه بگیر کارش بنداز

اون قدرA-D باleft click,right click رو بزن که کلمات دیگه حرکت نکنن. اینجوری هک می‌شه

آقا خیلی خیلی دستت درد نکنه.
فقط من میخواستم بگم که فکر کنم شما در مورد شماره 6 اشتباه میکنی چون اون چلنج هایی که به شکل یک علامت سوال و نقطه هست،بر روی نقشه با علامت سوال نشون میده مثل شماره های 1،2،3،4،5؛ولی این به این صورت هستش: [] که مربوط به اون چیزهایی میشه که به بخشی از داستان رو بهت نشون و باید اسکن کنی.(البته بازم شاید حق با شما باشه ولی من نتونستم اون نقطه رو پیدا کنم.اگه شما از حرفت مطمئنی عکس و مکان اون نقطه رو بذار.قربون دستت)
دوم هم اینکه من شماره 1 رو نفهمیدم دقیقا چی میگی و نتونستم حل کنم.میشه یکم بیشتر و بهتر توضیح بدی.(یا عکس بذاری)
دوباره هم میگم خیلی خیلی دستت درد نکنه.
فعلا بدرود.
مال من دیگه علامت ها رو نداره چون همه رو حل کردم. ولی ازشون عکس گرفتم برات. اگه ممکنه screenshot بذار از محلش تا ببینم شاید منظورت یک معمای دیگه بوده من اشتباه گرفتم.
عکس 1
عکس 2
برای شماره 1 روی سه تا علامت سوال که به این علامت سوال مرکزی وصل شدن سیماشون (طبق عکس دوم) ژل انفجاری میمالی . بعد که منفجر کردی سریع این علامت سوالی که تو عکس هست رو با batrang میزنی. باید سیمها رو دنبال کنی ببینی علامت سوالا کجان برای همین گفتم برو تو حالت دتکتیو.

آخرین ویرایش:
دوستان میخام این بازی رو بگیرم،بازی که مشکل کرک نداره؟میشه تا آخر رفت

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

نه عموما مشکلی نداره

---------- نوشته در 02:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:04 AM ارسال شده بود ----------

قایقرو رفتم جالب بود:d

مال من دیگه علامت ها رو نداره چون همه رو حل کردم. ولی ازشون عکس گرفتم برات. اگه ممکنه screenshot بذار از محلش تا ببینم شاید منظورت یک معمای دیگه بوده من اشتباه گرفتم.
عکس 1
عکس 2
برای شماره 1 روی سه تا علامت سوال که به این علامت سوال مرکزی وصل شدن سیماشون (طبق عکس دوم) ژل انفجاری میمالی . بعد که منفجر کردی سریع این علامت سوالی که تو عکس هست رو با batrang میزنی. باید سیمها رو دنبال کنی ببینی علامت سوالا کجان برای همین گفتم برو تو حالت دتکتیو.

آقا دستت درد نکنه من هر دو رو پیدا و حل کردم.فقط سر این هک و باز کردن در قایق موندم که چطوریه!!!
بعد اینا میرم سر معماهای کت وومن.
شب خوش.

من اونجایی که باید اسانسور رو هک کرد و بالا رفت تو مرحله نهم فکر کنم هر چی میزنم مینویسه PASSWORD REJECTED اینم عکسش
viewer.php
[/URL][/IMG]

اینا یه لول سختترن اول باید با دکمه a , d سمت چپیارو امتحان کنی اگه هیچکدوم نبود راست کلیک و کلیکو بگیر همه ی لغتارو امتحان کن هی بزن یکدوم میشه

دوستان تو روند بازی آیا خودمون هم می تونیم شخصیت رو عوض کنیم و مثلا اون زن گربه ای رو انتخاب کنیم تا بتونیم ترافیهای صورتی رنگ رو بگیریم یا خودش عوض میشه ؟

رفتم تو خط داستانی بازی این لباس animated series رو چک کنم برای بتمن, دیدم لباس بانو* هم لباس نسخه ی Animated series شده, کنف شدیم رفت!نمی دونستم اینو جدا!حالا نمی دونم قبلا کسی گفته بود اینو یا نه.
*بانو=Catwoman

آقا دستت درد نکنه من هر دو رو پیدا و حل کردم.فقط سر این هک و باز کردن در قایق موندم که چطوریه!!!
بعد اینا میرم سر معماهای کت وومن.
شب خوش.

شاید جای کابینش میری وایمیستی که هک نمیشه باید بری جای در چوبی وایستی انتهای قایق یک در چوبی چهارگوش (مثل در چاه) هست که برجسته هست و باید کنار اون در چوبی وایستی بعد با اون وسیله که داری هکش کنی (shift+4).
بازم نتونستی بگو عکس بذارم:d
دوستان تو روند بازی آیا خودمون هم می تونیم شخصیت رو عوض کنیم و مثلا اون زن گربه ای رو انتخاب کنیم تا بتونیم ترافیهای صورتی رنگ رو بگیریم یا خودش عوض میشه ؟
تا آخر داستان بازی خودش عوض میکنه بعد که تموم شد داستان برات exchange point میذاره میتونی خودت عوضشون کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or