Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
داش حسین همیشه که off هستش ... :d

می خواستم ببینم اگه روشن باشه از دایرکت ایکس 11 استفاده می کنه! و فرقش چیه؟
اگه روشن باشه استفاده می کنه ولی فریم سستمتو می ترکونه !!!احتمالا میای زیر 10 فریم که اصلا نمیشه بازی کرد
فرقش هم زیاد محسوس نیست و چیز زیادی را از دست نمیدی
کلا دایرکس 11 تا الان تو دنیای گیم به نظرم چیز خاصی نبودهو کلا ملت سرکار گذاشتن به اسم تسلیشنو دایرکس 11 فقط می خواستند کارت بفروشند و سود کنند

اگه روشن باشه استفاده می کنه ولی فریم سستمتو می ترکونه !!!احتمالا میای زیر 10 فریم که اصلا نمیشه بازی کرد
فرقش هم زیاد محسوس نیست و چیز زیادی را از دست نمیدی
کلا دایرکس 11 تا الان تو دنیای گیم به نظرم چیز خاصی نبودهو کلا ملت سرکار گذاشتن به اسم تسلیشنو دایرکس 11 فقط می خواستند کارت بفروشند و سود کنند
فدات دایی ...
آخه با این که فیزیک خاموشه و دایرکت ایکس هم off ولی باز گرافیکش فکم رو آورده پایین ...
دمشون واقعا قیژ ...

یکی لطف کنه بگه این علامت سوال های سبز رنگ رو که باید X رو بزنیم تا ببینیمشون که باید یه جوری وایستیم که نقطه اش زیرش قرار بگیره رو چه جوری باید گرفت ؟
من هر کاری می کنم نمیشه. X رو نگه میدارم نمیشه. اگه دور باشه اول زوم می کنم و بعدش X رو نگه میدارم بازم نمیشه. یادم هم نیست تو بت من آرخام اسایلم چه جوری بود.

من هم انگار اینارو نگرفتم!!!
راستی تو گالری سه بعدی کاراکترا یکیش هنوز جاش خالیه!!!همون آیوی هستش؟؟؟
اگه نگرفتیش هنوز اره ایوی هم هستش
اون دور واطراف محلش تروفیهاشو بگیری یکدوم باز میکنه

---------- نوشته در 02:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 AM ارسال شده بود ----------

یکی لطف کنه بگه این علامت سوال های سبز رنگ رو که باید X رو بزنیم تا ببینیمشون که باید یه جوری وایستیم که نقطه اش زیرش قرار بگیره رو چه جوری باید گرفت ؟
من هر کاری می کنم نمیشه. X رو نگه میدارم نمیشه. اگه دور باشه اول زوم می کنم و بعدش X رو نگه میدارم بازم نمیشه. یادم هم نیست تو بت من آرخام اسایلم چه جوری بود.

باید چند ثانیه نگه داری بعد ول کنی در ضمن باید نقطه دقیق زیر علامت سوال باشه
باید تو یه دید خوب وایستی ( از طریق خطای دید حل میشن اینا )

اگه نگرفتیش هنوز اره ایوی هم هستش
اون دور واطراف محلش تروفیهاشو بگیری یکدوم باز میکنه

---------- نوشته در 02:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 AM ارسال شده بود ----------

باید چند ثانیه نگه داری بعد ول کنی در ضمن باید نقطه دقیق زیر علامت سوال باشه
باید تو یه دید خوب وایستی ( از طریق خطای دید حل میشن اینا )
دکمه رو نگه میدارم چند ثانیه. تو یه دید خوب هم وای میستم اما نمیشه. نمیدونم این نقطه باید بچسبه بهش ، نچسبه ، چقدر فاصله داشته باشه . چون هر کاری می کنم نمیشه.

یه سری چیزا شدیدا من رو به نسخه سوم مشکوک کرد،

حرفایی که عزرائیل زد +

این اسپویلر مربوط به آخر side mission: "دزد هویت" میشه:

نیمه تموم موندن کارمون با "هاش" .

هر دوی اینا با هم شدیدا پتانسیل ادامه کردن بازی رو دارن، و رویای کسایی که دلشون میخواد بیشتر با خوده بروس وین هم بازی کنن میتونه اینطوری به حقیقت بپیونده.

این گرفتن تروفی های ریدلر هم عجب حوصله ای میخواد! حدود 200 تاش رو حل کردم دیگه دارم نفس کم میارم ! :دی

دکمه رو نگه میدارم چند ثانیه. تو یه دید خوب هم وای میستم اما نمیشه. نمیدونم این نقطه باید بچسبه بهش ، نچسبه ، چقدر فاصله داشته باشه . چون هر کاری می کنم نمیشه.

مثل علامت سوال دیگه
نه دور باشه نه بچسبه نقطه زیرش باشه تو دیکتیو مد هم باشه دیدت بعد بزن

یه سری چیزا شدیدا من رو به نسخه سوم مشکوک کرد،

حرفایی که عزرائیل زد +

این اسپویلر مربوط به آخر side mission: "دزد هویت" میشه:

نیمه تموم موندن کارمون با "هاش" .

هر دوی اینا با هم شدیدا پتانسیل ادامه کردن بازی رو دارن، و رویای کسایی که دلشون میخواد بیشتر با خوده بروس وین هم بازی کنن میتونه اینطوری به حقیقت بپیونده.

این گرفتن تروفی های ریدلر هم عجب حوصله ای میخواد! حدود 200 تاش رو حل کردم دیگه دارم نفس کم میارم ! :دی
آره دقیقا ، یه چندتا سرنخ دیگه . . .
جای جای بازی نشانه هایی از مترسک دیده میشه...مردم توی شهر هم زیاد در مورد غیبتش حرف میزنن. ماسکش رو هم میشه پیدا و اسکن کرد. یه در مخفی هم روی یکی از قایق ها نزدیک اسکله هست که با Detective Mod نشون نمیده! اگه درست هکش کنی(هکش خیلی سخته!) نشونه های واضحی از بازگشت scarecrow در آینده نزدیک نشونت میده:d
اگه شانس بیاری Killer Croc رو میتونی تو فاضلاب شهر پیدا کنی ... البته باهاش مبارزه نمی کنی . با بتمن کل کل میکنه میگه بعدا میام حسابتو میرسم و از این حرفا ... !:d
هارلی کوئین از جوکر حاملست...!!!:-o تست حاملگیش رو تو اتاقشون تو Steel Mill میشه پیدا کرد؛جوابش + هست!:)) تو نسخه بعدی با بچه جوکر سر و کار داریم!!!:d

آره دقیقا ، یه چندتا سرنخ دیگه . . .
جای جای بازی نشانه هایی از مترسک دیده میشه...مردم توی شهر هم زیاد در مورد غیبتش حرف میزنن. ماسکش رو هم میشه پیدا و اسکن کرد. یه در مخفی هم روی یکی از قایق ها نزدیک اسکله هست که با Detective Mod نشون نمیده! اگه درست هکش کنی(هکش خیلی سخته!) نشونه های واضحی از بازگشت scarecrow در آینده نزدیک نشونت میده:d
اگه شانس بیاری Killer Croc رو میتونی تو فاضلاب شهر پیدا کنی ... البته باهاش مبارزه نمی کنی . با بتمن کل کل میکنه میگه بعدا میام حسابتو میرسم و از این حرفا ... !:d
هارلی کوئین از جوکر حاملست...!!!:-o تست حاملگیش رو تو اتاقشون تو Steel Mill میشه پیدا کرد؛جوابش + هست!:)) تو نسخه بعدی با بچه جوکر سر و کار داریم!!!:d

و در ادامه خط آخرت توی تیتراژ آخر بازی یه صدای لالایی و گریه بچه اینا هم میاد ! :دی

ولی کلا این تیکش با بقیه تیکه ها جور در نمیاد، مثلا قضیه "هاش" فاصلش یه روزه یا قضیه عزرائیل قضیش میتونه چند ماه طول بکشه ولی این قضیه بچه جوکر چند سال ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or