Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
آخر بازي نيست ميشه گفت اوايل بازي هست من در سايت هاي ديگر عكسي كه ديدم ازش اين بود بايد با آسانسور بالا ميرفتي و سقف منفجر ميكردي.

من یادم نیست همچین جایی تو بازی,میتونی یه عکس ازش بذاری یا حداقل بگو الان ماموریتت چیه!!
اگه منظورت تو قسمت موزه هست باید با اون اسلحه الکتریکیت به اون منبع ها شلیک کنی مثل کاری که واسه باز کردن درها میکردی!!!

من یادم نیست همچین جایی تو بازی,میتونی یه عکس ازش بذاری یا حداقل بگو الان ماموریتت چیه!!
اگه منظورت تو قسمت موزه هست باید با اون اسلحه الکتریکیت به اون منبع ها شلیک کنی مثل کاری که واسه باز کردن درها میکردی!!!

من الان دقيقا همين جا هستم كه ميگين نزديك آسانسور سه تا منبع برق هست روي هر كدوم ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته نميدونم مشكل از كجاست؟

من الان دقيقا همين جا هستم كه ميگين نزديك آسانسور سه تا منبع برق هست روي هر كدوم ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته نميدونم مشكل از كجاست؟

دوست من، سلام
این بیلبیلک وسط موس هست ؟ داریش دیگه؟ اینو بزن به اون ژنراتور توی آسانسور تا ببرت بالا(دقت کن که این بیلبیلک وسط با شلیک معمولی فرق میکنه، وقتیم موسو میگیری روش دو گزینه نشونت میده، تو دومیو بزن{حالا هر اسمی که داره مال خودت ...})
موفق باشی :دی

باMiddle mouse بزن بره بالا (همینی که بچه‌ها گفتن :دی) وسطش که ایست می‌کنه با این بمب ژله‌ای سقف رو منفجر کن

سلام
ببخشید من یک جایی گیر کردم که کنار صفحه یک درجه حرارت نشون میده و وقتی به سرد ترین نقطه شهر میرم یک ساختمونه که چهار طرفش مجسمه شیر داره چبی کار کنم؟

سلام
ببخشید من یک جایی گیر کردم که کنار صفحه یک درجه حرارت نشون میده و وقتی به سرد ترین نقطه شهر میرم یک ساختمونه که چهار طرفش مجسمه شیر داره چبی کار کنم؟
قسمت راست ساختمون یه در هست که با اون تفنگ الکتریکی‌ باز می‌شه،بازش کن برو تو. باMiddle mouse شلیک کن به در

من تو یه چیز موندمه، این two face که تو فیلم the dark knight مرد حالا چجوری تو بازی حضور داره؟

داستان بازی تو دنیای کمیکاش صورت میگیره که کلا ربطی به فیلمش نداره!!!
نولان اومده تو فیلمش تا حدودی از شخصیاتای کمیکا استفاده کرده ولی بازیش بیشتر به روح اصلی بتمن نزدیکه!!

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:43 PM ارسال شده بود ----------

دكمه وسط موس را هم ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته

کلید وسط موس رو که به جنراتور میزنی باعث دور شدن اشیا ازش میشه,برو رو آسانسور بعد به جنراتور با کلید وسط شلیک کن!!!

این هم بلاخره تموم شد!... بسیار عالی و فان بود ... فقط ای کاش یه تیم درست و حسابی رو برای اضافات گرافیکی به کار میگرفتن تا این گند پرفورمنسی بالا نمیومد .../:)

سلام
من داخل 6درصد بازی به مشکل برخورد کردم
نمیتوانم این قسمت را رد کنم

دوستان من اینجا گیر کردم چنتا تلفن صحبت کردم دیگه نتونستم چی کار کنم ؟؟ نمیتونم این freeze رو پیدا کنم چه کنم؟؟

دوست عزیز باید سردترین نقطه رو با توجه به اون درجه حرارتی که گوشه تصویر هست پیدا کنین که اونجا محل فریز هست!!
که محلش شمال شرقی نقشه هست تو مرکز قدیمی پلیس
اون تلفن ها هم ربطی به ماموریتای اصلی بازی بازی ندارن مال ماموریت جانبی zsass هستن!!

---------- نوشته در 11:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------

کی مرد؟!
2face که آخر dark knight تازه متولد شد!

دوست عزیز اگه آخر فیلم رو یه بار دیگه نگاه کنی میبینی که از ارتفاع سقوط میکنه و میمیره,بتمن هم برای اینکه مردم از کارایی که شوالیه سفیدشون کرد و تا این اندازه عوض شد چیزی نفهمند به گوردن میگه مرگ اون رو تقصیر من بنداز!!

دوست عزیز باید سردترین نقطه رو با توجه به اون درجه حرارتی که گوشه تصویر هست پیدا کنین که اونجا محل فریز هست!!
که محلش شمال شرقی نقشه هست تو مرکز قدیمی پلیس
اون تلفن ها هم ربطی به ماموریتای اصلی بازی بازی ندارن مال ماموریت جانبی zsass هستن!!

---------- نوشته در 11:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:01 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز اگه آخر فیلم رو یه بار دیگه نگاه کنی میبینی که از ارتفاع سقوط میکنه و میمیره,بتمن هم برای اینکه مردم از کارایی که شوالیه سفیدشون کرد و تا این اندازه عوض شد چیزی نفهمند به گوردن میگه مرگ اون رو تقصیر من بنداز!!
خوب نمیشه مطمئن بود که مرده؛
البته یکی از مشکل های فیلم همین طریقه twoface شدن دنت بود،
تو داستان اصلی با اسید این شکلی میشه ولی تو فیلم بر اثر آتش سوزی اینجوری شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or