Batman: Arkham City | PC

.resized_505x300_bat1_1280.jpg
.resized_505x300_bat2_1280.jpg

کمپانی Warner که اوایل امسال استودیو Rocksteady (سازنده Batman Arkham Asylum) را خریده بود، ادامه این بازی موفق را با نام Batman: Arkham City معرفی کرد.

ساخت ادامه Arkham Asylum اولین بار در مراسم VGA پارسال با نمایش یک تریلر تایید شد، اما نامی برای آن مشخص نشده بود. در آن تریلر جوکر و هارلی کوئین حضور داشتند که در واقع تایید حضور آنها در بازی بود. همچنین شایعاتی مبنی بر حضور Tali Alu Ghul و Mr. Freeze نیز در بازی وجود دارد.

در اولین کاور بازی که در مجله Gameinformer گذاشته شده است، Catwoman و Two Face نیز به چشم میخورند.

Batman: Arkham City پاییز 2011 عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: гадюка
ساختمان GCPD تقریبا سمت شمال شرق میشه ، رو نقشه پیداش کن .... پایین ساختمون یه دره فلزی که با دستگاه شوک الکتریکی بتمن(4) بهش شلیک کن؛ نیمه باز میشه. از زیرش سر بخور برو داخل... فریز همونجاست
اگه پیداش نکردی بگو عکس بگیرم بزارم

مرسی پیداش کردم:دی

برای همه همینطوری هست خوب. باید نزدیک در امتحان کنی(چسبیده به در نه روی در). همه موقعیت ها رو امتحان کن بلاخره میشه مگه اینکه خودت نخوای باز شه :d
برای سوالت هم رو هرکدوم کلیک کنی به انگلیسی نوشته دقیقا باید چیکار کنی هرکدوم رو که نمیدونی انگلیسیشو بنویس تا بهت بگم.

میشه یه عکس ازهنگام هک کردن در قرار بدی که ببینم اون دستگاه هک چی نشون میده؟!

برای اون چلنج ها هم معنی میکنم ولی منظور و هدفش و چگونه انجام دادنش رو نمیفهمم که چطوریه! :-/:d

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به همه مردم ایران عزیز هم بردن بهترین فیلم زبان خارجی رو در جشنواره گلدن گلوب توسط اصغر فرهادی عزیز تبریک میگم.:x:x:x

میشه یه عکس ازهنگام هک کردن در قرار بدی که ببینم اون دستگاه هک چی نشون میده؟!
رمز دستگاه هم "City of Terror" هستش ؛ باید اینقدر باهاش بازی کنی تا بالاخره در بیاد. یکم سخته..
photoserve.nl
photoserve.nl

آخرین ویرایش:
داشتم تو آرکام سیتی برا خودم میچرخیدم که به یه نکته ای برخوردم ..... حاوی اسپویل داستانیه پس اگه بازی رو تموم نکردید اینو باز نکنید...
اگه یادتون باشه بعد از انفجار برج مراقبت، بتمن و راس الغول به پایین سقوط میکنن و پس از عمل کامیکازه راس الغول:d بدنش روی آرم Arkham میوفته و سلاخی میشه:d دقیقا اینجا

تو بازی میشد جسدشو همین بالا دید ولی الان که بازی تموم شده و بر گشتم میبینم که خبری از جسدش نیست در حالی که شمشیرش هنوز اون پایین افتاده!:-o

یعنی چه بلایی سر جسدش اومده!؟ یعنی میشه انتظار بازگشت راس الغول برای گرفتن انتقام از بتمن رو تو نسخه بعدی داشت؟؟؟

پست بالا:
جسدش که رفته یه سری به Lazarus Pit بزنه.همون طور که بتمن گفت.ولی شمشیرش چرا اونجاست معلوم نیست.شاید قدرت نداشته که شمیرشو جدا کنه ...

آخرین ویرایش:
دوستان میشه بگید این [] ها چه شکلی هستند تا بگیریمشون ؟

باید ببینی وقتی از کنارشون رد میشی چه معمایی میگه (همون نوشته سبزا که بالا صفحه میان) ، مثلا از کنار یه ساختمون داری رد میشی و میگه "کدوم خونواده گاتهام داشتن با جونشون قمار میکردن؟" که جوابش سینه سرخ ها هستش و یه پوستر تبلیغی ازشون روی یه ساختمون هستش، باید دکمه اسکن رو روی پوستر نگه داری تا معما حل بشه.

در مورد 2 پست بالاتر:

معمولا هروقت راس الغول میمرد تالیا بر جسد پدرش نظارت میکرد و میبردش به Lazarus Pit ، ولی اینا زدن با کشتن تالیا انجمن سایه ها رو از بیخ فلج کردن ! ولی خُب احتمالش هم هست خوده نینجا برده باشنش گرچه حدس خودم روی یه ویلن دیگست... ولی از طرفی هم یادم نمیاد ویلن شاختر از راس الغول توی دنیای خوده بتمن داشته باشیم !

باید ببینی وقتی از کنارشون رد میشی چه معمایی میگه (همون نوشته سبزا که بالا صفحه میان) ، مثلا از کنار یه ساختمون داری رد میشی و میگه "کدوم خونواده گاتهام داشتن با جونشون قمار میکردن؟" که جوابش سینه سرخ ها هستش و یه پوستر تبلیغی ازشون روی یه ساختمون هستش، باید دکمه اسکن رو روی پوستر نگه داری تا معما حل بشه.

در مورد 2 پست بالاتر:

معمولا هروقت راس الغول میمرد تالیا بر جسد پدرش نظارت میکرد و میبردش به Lazarus Pit ، ولی اینا زدن با کشتن تالیا انجمن سایه ها رو از بیخ فلج کردن ! ولی خُب احتمالش هم هست خوده نینجا برده باشنش گرچه حدس خودم روی یه ویلن دیگست... ولی از طرفی هم یادم نمیاد ویلن شاختر از راس الغول توی دنیای خوده بتمن داشته باشیم !
نه . احتمالا بر نمی گرده . البته وقتی تو AC می گردی بعد ِ تموم شدن بازی میری سر ِ جایی که رِیش افتاده می بینی نیستش . یعنی یکی جسد رو بر داشته . ولی از اونجا که تو این نسخه به Two Face توجه زیادی نشد و همینطور Robin هم حضورش خیلی کم بود یحتمل بازی بعد Robin تغییر یافته میشه و میشه Villian .

نه . احتمالا بر نمی گرده . البته وقتی تو AC می گردی بعد ِ تموم شدن بازی میری سر ِ جایی که رِیش افتاده می بینی نیستش . یعنی یکی جسد رو بر داشته . ولی از اونجا که تو این نسخه به Two Face توجه زیادی نشد و همینطور Robin هم حضورش خیلی کم بود یحتمل بازی بعد Robin تغییر یافته میشه و میشه Villian .

البته این رابینش همون رابین دومی بود پس طوریش نمیشه، نایتوینگ هم خودش داخل درسته داخل بازی نبود ولی تو چلنج ها بود :-?? ولی خُب بازم آره احتمال وجود redhodd توی نسخه سوم هستش. البته اگه اینجا رابین اولی رو نایوینگ کرده بودن احتمالش هست که همین رابین دومی رو redhood کنن. در کل من زیاد از این رابین خوشم نمیاد به اسماشون زیاد توجه نکردم :دی ولی از redhood شدنش استفبال میشه.

آخرین ویرایش:
بچه اونجایی که راس الغول،تالیا رو گرگان میگیره بازی گیر میکنه و هیچ کار نمیشه کرد.
البته من یه بار بازیرو تا آخر رفتم(الآن دارم قسمت + رو میرم) و یکی از بچه گفت باید بیای بیرون و تنظیمات گرافیکی رو عوض کنی ولی یادم نیست که دقیقا کدوم تنظیم گرافیکی بود.
توی پست های قبلی هم جوابمو پیدا نکردم.

----------------------------------------------------------
آقایون پست قبلی که نوشته بودمو پیدا کردم و جوابمو پیدا کردم.ممنون.

آخرین ویرایش:
اینا که میگفتن لودینگ نداره؟این که هر جا میری لود میکنه!البته بهتر نسخه ی قبلی شده.
====================================
من هنوز زیاد بازی نکردم ولی یه سوال از اونایی که بازی کردن داشتم:بازی صدا های وحشتناک که نداره؟(حتی چیزی که کمی(خیلی خیلی کم)ترسناک باشه)
یکی از دوستان خیلی ترسو ه می خواستم ببینم این به کارش میاد یا نه.بازی قبلی رو بهش دادم توی اون فاضلابا نزدیک بود سکته کنه:d
LOL=))
کاشکی کریستین بل دوبلور بتمن میشد.این یارو صداش خیلی بی احساسه:|(البته تا اینجا که من رفتم:d)
سر کاری بود؟
biggrin1.gif
نه بابا:dسرکاری چیه:dاز اون تیکه که گفتی ((مخصوصا بعضی‌ از مراحل خنده دارم هستن
biggrin1.gif
)) خندم گرفت:d

آخرین ویرایش:
اینا که میگفتن لودینگ نداره؟این که هر جا میری لود میکنه!البته بهتر نسخه ی قبلی شده.
====================================
من هنوز زیاد بازی نکردم ولی یه سوال از اونایی که بازی کردن داشتم:بازی صدا های وحشتناک که نداره؟(حتی چیزی که کمی(خیلی خیلی کم)ترسناک باشه)
یکی از دوستان خیلی ترسو ه می خواستم ببینم این به کارش میاد یا نه.بازی قبلی رو بهش دادم توی اون فاضلابا نزدیک بود سکته کنه:d
ترسناک که نیست اصلا :دی مخصوصا بعضی‌ از مراحل خنده دارم هستن :دی

مثلا اون دوستتون که از اون مرحله بازی قبلی‌ ترسیده ممکن از مراحلMad hatter هم بترسه :دی
سر کاری بود؟:دی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.
من از نسخه ی fightclub این بازی استفاده میکنم و 1 جای این بازی گیر کردم(3%).1 جایی هست که باید بری مخزنای تیتانو منفجر کنی یکی از مخزنا تو 1 خونس که از تو لوله وارد خونه میشه بعد میشینه روی 1 سیم زیر پاشم مواد مذابه! بعد میگه گلاید کن اون طرف بعد میگه کنترل سمت چپ و بزن تا بشینه و از زیر 1 سنگ رد شه اما هر کاری میکنم رد نمیشه خوشحال میشم کمکم کنید.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان امیدوارم خوب باشین.
من از نسخه ی fightclub این بازی استفاده میکنم و 1 جای این بازی گیر کردم(3%).1 جایی هست که باید بری مخزنای تیتانو منفجر کنی یکی از مخزنا تو 1 خونس که از تو لوله وارد خونه میشه بعد میشینه روی 1 سیم زیر پاشم مواد مذابه! بعد میگه گلاید کن اون طرف بعد میگه کنترل سمت چپ و بزن تا بشینه و از زیر 1 سنگ رد شه اما هر کاری میکنم رد نمیشه خوشحال میشم کمکم کنید.

من دقیقا نفهمیدم کجا رو میگین ولی
باید احتمالا سر بخوری از زیر سنگه. (همینطور که در حال دویدن هستی ctrl رو بزن تا سر بخوری)

شرمنده آقا صابر یک لحظه حواسم پرت شد اسپویلر رو یادم رفت. البته نکته خاص و کلیدی از بازی رو مطرح نمیکرد. بازم هرچی شما میگین:d

آخرین ویرایش:
من دقیقا نفهمیدم کجا رو میگین ولی
باید احتمالا سر بخوری از زیر سنگه. (همینطور که در حال دویدن هستی ctrl رو بزن تا سر بخوری)

آره داداش همین بود اونقدر باهاش ور رفتم تا فهمیدم((ممنون از لطفت))

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or