اتزیو که خیلی باحال شده اولاش یکم زیاد اذیت میکرد ولی آخرش دیگه پسر خوبی شد :d
به نظرم یوبی سافت اگه بخواد تغییر اساسی ایجاد کنه تو نسخه سوم بازی میکنه نه این نسخه ها اسپین آف درکل تغییر آنچنانی من جز تو پیرتر شدن اتزیو و فکر کنم جوون تر شدن الطائر نمیبینم
مگه دست ماکروسافت یا ماکروسافت داره میسازه این وسط یوبی سافت چیکارست اگه ماکروسافت داره میسازه به نظرت؟ به ماکرو چه مربوط قیافع اتزیو-دزموند و الطائر چه شکلی شده؟
به نظرم یوبی سافت اگه بخواد تغییر اساسی ایجاد کنه تو نسخه سوم بازی میکنه نه این نسخه ها اسپین آف درکل تغییر آنچنانی من جز تو پیرتر شدن اتزیو و فکر کنم جوون تر شدن الطائر نمیبینم
اون 2تا را بازی نکردی چجوری میخوایی این قسمت بفهمی کی به کیه؟ :d همینجوری بازی کم رمز و راز نداره من خودم همش بازی کردم ولی آخرش 100تا سوال بی جواب برام مونده بازیش یکجوری هست که همه نسخه ها را باید بازی کرده باشیبعد از تحریم AC2 و Brotherhood تصمیم دارم Revelations رو بازی کنم! واقعا شماره 1 این بازی عالی بود....امیدوارم نسخه جدید هم همون مسیر رو طی کنه!
خب پیر شده میخوایی جوون رعنا بمونه اتفاقا ابهت خاصی بهش بخشیده و اون قیافه جوونی و خام و کم عقل گذاشته کنار بیشتر عاقل و باتجربه به نظر میاد البته تو BH هم همچین جوون نبود خیلی شکسته شده بود و پیرتر شده بود نسبت به نسخه دوم وقتی به آخرای BH میرسیمن نمیدونم قیافه ی اتزیو تو این 4 سال چرا این قدر تغییر کرده. نه اون چهل و خورده ای سالش که جوون بود اصلاً بهش نمییومد از ماکوولی بزرگ تر باشه نه به حالا که یه دفعه ای ریشاش سفید شد.معلوم نیست با خودش چکار کرده:d
انگار ماکروسافت نمیتونه اینا چهره هاشونو مثل نسخه ی قبلی درست کنه.
مگه دست ماکروسافت یا ماکروسافت داره میسازه این وسط یوبی سافت چیکارست اگه ماکروسافت داره میسازه به نظرت؟ به ماکرو چه مربوط قیافع اتزیو-دزموند و الطائر چه شکلی شده؟