Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
این فیلتر رنگی که معرفی کردند هم خیلی خوب بود :D، قرار یادآور حس نوستالژی AC1 باشه \m/

بازی هم که مثل این اواخر بلند و گسترده نیست،همین فیلتر میشه یه بهانه‌ی خوب باشه برای 2 بار تجربه کردنش
بار اول رو معمولی بری، بار دوم رو برای نوستالژی با این فیلتر بازی کنی

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

پیام های ملت رو نسبت به سه گانه آخر آدم می‌بینه و خودم رو میبینم AC:Origins و AC:Odyssey رو هر کدوم بالای 150 ساعت توش بازی کردم (بازی پایه به علاوه DLC هاشون) و همین طور Valhalla رو هم نزدیک 130 ساعت فقط بازی پایه رو رفتم با اینکه روی Uplay نسخه Gold رو داشتم! الان هم دارم فکر می‌کنم سر اینکه آرشیو کامل باشه دوباره رو استیم بگیرمش که DLC هاش رو یکبار پشت هم تجربه کنم.
تازه به نظرم تریلر این آخری هم خیلی جذاب هست و همین طور جایزه پیش خریدش هم بیشتر من رو متقاعد میکنه پیشخریدش کنم!
در نهایت حس خودم رو می‌بینم و حس ملت رو و یاد این پسر.....
View attachment What Kid GIF - What Kid Awkward - Discover & Share GIFs.mp4

پیام های ملت رو نسبت به سه گانه آخر آدم می‌بینه و خودم رو میبینم AC:Origins و AC:Odyssey رو هر کدوم بالای 150 ساعت توش بازی کردم (بازی پایه به علاوه DLC هاشون) و همین طور Valhalla رو هم نزدیک 130 ساعت فقط بازی پایه رو رفتم با اینکه روی Uplay نسخه Gold رو داشتم! الان هم دارم فکر می‌کنم سر اینکه آرشیو کامل باشه دوباره رو استیم بگیرمش که DLC هاش رو یکبار پشت هم تجربه کنم.
تازه به نظرم تریلر این آخری هم خیلی جذاب هست و همین طور جایزه پیش خریدش هم بیشتر من رو متقاعد میکنه پیشخریدش کنم!
View attachment 297046
منم عاشق سگانه اخرم. از اول سری هم بازی کردم همه نسخه هارو. این نسخه وفادار به ریشه هام بنظرم میاد و ملت میبینن واقعا مخفی کاری خالص تو این سری قدیمی شده دیگه.

View attachment 297046
داداش یه فن AC قدیمی و واقعی ، فن کل سریه ، نه دو تا رو دوست داشته باشه چهار تا رو نه.
من خودم از سال 2007 همه نسخه ها رو (جز والهالا) موقع انتشار بازی کردم و کلی هم عشق کردم با همشون.
الان هم برای تنوع این نسخه بد جوری میچسبه.
در مورد تخیلی شدن بازی هم این سری از همون نسخه اولش المان های تخیلی داشت و چیز تازه ای نیست.

این مولتی کیلش شبیه middle earth هست! یه انیمیشن قشنگ میساختن جای محو و ظاهر شدن بهتر نبود؟

نمایشش بد نبود ولی کلا پارکورش خیلی جار کار داشت قشنگ یه جاهایی شخصیت رو هوا میموند و میرفت جلو که برسه به نقطه بعدی وقتی داشت پارکور اجرا میکرد امیدوارم حل کنن.
بابا همون انیمیشن های یونیتی بزارید ما نمیگیم کپی کردین به خدا

یک نکته‌ای رو من متوجه نشدم،توی گزینه های دیلوکس نوشته یه عقاب شنی که همراه کاراکتره
خُب مگه مثل این سه گانه‌ی اخیر بصورت پیش‌فرض عقاب نداریم که توضیح دیلوکس به گونه ای که انگار فقط ورژن دیلوکس این قابلیت اضافه رو داره.
برام سؤال شده این مورد.
پ‌ن:البته شاید قابلیت شخصی سازی و تغییر عقاب مون رو اضافه کرده باشن تو این نسخه
مثل تغییر اسب و شتر

آره در مورد شخصیت کانر درست می‌گی،روایت داستانی AC3 ایراد داشت ولی در عین حال منحصر به فرد هم بود ،یهو از یه کاراکتر آماده پرتت می‌کرد تو یه مقدمه‌ی طولانی،یوبی می‌خواست همون فرمول مقدمه‌ی اتزیو قبل اساسین شدن رو تکرار کنه دیگه از اون ور بوم اُفتاده بود،ولی خُب یوبی خودش فهمید ایراد رو و دیگه تکرارش نکرد اون مدل رو
حالا این حرف شاید درست نباشه و نژاد ستیزی برداشت بشه ولی من فکر می‌کنم علت اینکه خیلی ها با کانر حال نکردن دورگه بودنش باشه یعنی اگه مثل پدر و پدربزرگش می‌ساختن احتمالن خیلی ها راحت‌تر کنار می‌اومدن
یوبی شخصیت کانر رو به عنوان اساسین طوری ساخته بود که به هیچ کدوم از دو طرف انقلاب آمریکا تعلق خاطر خاصی نداشته باشه
و در عین حال از خون نژاد بومی های آمریکا هم باشه و انقلاب آمریکا رو از نگاه یک بومی هم روایت کرده باشن
به همین خاطر شخصیت پردازی کانر تبدیل به یه آش شله‌قلمکاری :) شده بود نسبت به بقیه‌ی شخصیت های کلاسیک این سری
‌پ‌ن: البته برای من AC3 جزو بهترین بازی ها‌ست {به ویژه در زمان خودش}

منظورم کلی بود ،وگرنه وقتی که قرار نیست از گیم پلی و پارکور یونیتی استفاده کنن
بازی رو در حد استاندارد های نسل 10 هم بسازن خُب دیگه باز شبیه یونیتی نمیشه
یه فرمول خیلی بهتر هم ایجاد کنن براش ولی دیگه در سبک یونیتی نمیشه
می‌شد یه چیز جدید دیگه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»
اع اینو الان دیدم نوتیفش نیمده بود.
اون دیلوکس منظورش عقاب شنی هست یعنی نوع عقابی که داری شنی هست یه اسکین برای عقابه در اصل

ببین کلا مشکل اصلی اساسین کرید 3 این بود که یوبی میخواست 3 گانه اتزیو رو توی یک نسخه بپیچه بره، بعد دقیقا مشکل خود کانر بود به نظرم بیشتر صداپیشه اش مشکل داشت، الان تو اتزیو ببین نصف جذابیت این شخصیت برای صدای معرکه اشه خیلی از شخصیت ها بودن التبه همینطور مثل مسترچیف و...

متاسفانه پارکور آره دیگه قرار نیست مثل یونیتی ببینیم، نمیدونم چرا یوبی سافت عادت داره چیزی که خوب رو خراب کنه؟ حتی واچ داگز 1 چقد معرکه بود گیم پلی به اون بی نقضی رو بریزی دور بعد بری یه بازی هچل هفت بسازی برای نسخه های بعد

==========
یکی دوتا نمایش دیگه ببینیم از بازی قاعدتا بازی رو پیش خرید کنم، والهالا واقعا یکی از رو مخ ترین بازی های تاریخ زندگیم بود، باز من اودیسه رو محیط اش رو دوست داشتم حداقل اینه از اول قشنگ یک راه متفاوت رفت که ربطی به اساسین نداشت و داستان جالبی داشت، والهالا واقعا یه چیز شلوغ بی معنی بود که معلوم نبود میخواد چی باشه!

• Like
Reactions: Taha75 and blak
اقا ارزش داره یونیتی رو از پلاس دانلود کنم یادمه میگفتن خیلی باگ مشکل فنی داره
بازی با پچ ها خیلی بهتر شد
نهداینکه بی مشکل باشه، ولی نسبت به لانچ تغییر داشته

از نظر ارزش هم، به نظر من 100% ارزش داره! :x

---

@soltanmasoud
اتفاقا خیر!
آدم فن یک سری میشه به خاطر محتوایی که سری داره ارائه میده
وقتی هم فن شدی قرار نیست هرچیزی بزارن جلوت دیگه بگی به به!
وقتی چیزی که ارائه میدن هیچ شباهتی به چیزی که تو به خاطرش فن سری شدی نداره، جا داره فحش کش هم بنمایی حتی:-"

شرایط بازی های اخیر، مثل این بود که شما بری فیفا بخری ولی بازی NBA تحویلت بدن!
بعد بگی نه اکر تو از 200X. فن فیفا بودی، حتی اگر بسکتبالم الان بهت تحویل بدن باید دوست داشته باشی! :|

اقا ارزش داره یونیتی رو از پلاس دانلود کنم یادمه میگفتن خیلی باگ مشکل فنی داره
من آخرین بار که بازیش کردم باگ نداشت ، اگه از اساسین های قدیمی خوشت بیاد ازش لذت میبری.
ولی من با داستان این نسخه اصلا حال نمیکنم :D
@soltanmasoud
اتفاقا خیر!
آدم فن یک سری میشه به خاطر محتوایی که سری داره ارائه میده
وقتی هم فن شدی قرار نیست هرچیزی بزارن جلوت دیگه بگی به به!
وقتی چیزی که ارائه میدن هیچ شباهتی به چیزی که تو به خاطرش فن سری شدی نداره، جا داره فحش کش هم بنمایی حتی:-"

شرایط بازی های اخیر، مثل این بود که شما بری فیفا بخری ولی بازی NBA تحویلت بدن!
بعد بگی نه اکر تو از 200X. فن فیفا بودی، حتی اگر بسکتبالم الان بهت تحویل بدن باید دوست داشته باشی! :|
نمیدونم والا چی بگم ، من واقعا لذت بردم از همه نسخه ها.

چه ربطی داشت . مگه فرقی داره دیسک باشه یا دیجیتال ؟ :D
دبسک رو اگر آپدیت نکنی گویا فریم لاک نیست
ولی اگر آپدیت کنی مثل نسخه دیجیتالی فریم رو 30 قفل میشه

ولی موضوعی که هست، آپدیت نکنی باگ ها و مشکلات دیگه سر جاشون هستند

فرق دیگه ای ندارن:-"

• Like
Reactions: Dead2021 and Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or