Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
باز هیچی نشده اینا از آیتمای تزئینی اسب و عقاب و شمشیر prince رونمایی کردن.
واقعا یوبی آدم نمیشه . لابد بعد لانچم میخواد reda رو بذاره وسط بازار بغداد ازش کوئست بگیریم . اینا خیلی خرتر ازین حرفان که به حرف فنا گوش بدن 000103143_enGB_ACM_DELUXE.jpeg

آخرین ویرایش:
کار جدید میکنن میگین این دیگه AC نیست، برمیگردن به ریشه‌ها میگین تکرار مکررات. :D
جدید قدیم نداره همشون یک گ... در عمل همشون یک شکلن پز از ماموریت های بی هدف و تکراری
دیگه اینقدر ac بازی کردم حالم به هم می خوره از هر چی ac هست لامصب هر شرکتی بعد از 3 تا 4 نسخه کلا می کوبه از اول بازی رو می سازه اینا 15 تا نسخه ی یک شکل بیرون دادن
برن حداقل همون نسخه ی یک با گرافیک و فیزیک عالی ریبوت کنن لذتش ببریم

نمی کنه یکم لاقل گرافیک و فیزیک بازی رو بهتر کنه. من فکر کنم سال 2050 هم بشه برای پنجاهمین ac هم بازم یک عده هایپ بشن :D

• Like
Reactions: king of north
Ghost recon wildlands رو امروز بازی کردم بعد نیم ساعت پاکش کردم چون به طور ناباورانه حتی GR رو هم همون فرمول آشغال لوپ بی نهایت ماموریت کردتش... هیچ گیم بدرد بخوری این شرکت نمیتونه بسازه.مطمعنم mirage هم اشغال درمیاد.من که عاشق یونیتی بودم هم با این تریلر هایپ نشدم.

• Like
Reactions: Persia Tech
بازي هنوز نمايش گيم پلي نداشته كه بگيم تكراريه يا چيز ديگه
براي طرفداراي اساسينز بازي جالبيه از نظر من
محيطها مثله هميشه واقعي و چشم نوازن
و خوب از نظر بازديد هم بعد از ماراتون و اسپايدرمن سومين بازي پربازديد ديشب بود.

• Like
Reactions: bayern_vahid
ظرفیت سه پول دوتا وی پی انه، نسخه دیلاکس میلاکسم نمیخوام همین هر چی هست قبوله. ما که امیدواریم خوب بشه بلکم از زمان یونیتی یه چیزی به منم بماسه، ولی خب با کله هم خورد زمین مهم نیس.

باز هیچی نشده اینا از آیتمای تزئینی اسب و عقاب و شمشیر prince رونمایی کردن.
واقعا یوبی آدم نمیشه . لابد بعد لانچم میخواد reda رو بذاره وسط بازار بغداد ازش کوئست بگیریم . اینا خیلی خرتر ازین حرفان که به حرف فنا گوش بدنView attachment 294641
تو قسمت ری اکشن ها ایموجی گریه چرا نیست ؟:|
لعنتیا ۱۵ ساله نهایت استفادشون از POP در همین حده.

می گن مشت نمونه ی خرواره و هر کسی را بهر کاری ساختند
بابا دیگه چقدر باید یوبی گند بزنه تا ازش روی برگردونید بعضی ها مرید کسی یا چیزی می شن دیگه نمی خوان دل بکنن قبول کنن اشتباه می کردن
اینو برای چی گفتم؟ برای همین ها که هنوز امید دارن مسئولین ما درست بشن یا تغییر بکنن طرف یک بار گند می زنه 2 بار نه 10 ها یا صد ها بار که هنوز بت می سازید یا بهشون امید دارید
امید به چی دارید؟ به کسی که صد بار خراب کرده امید دارید 101 بار کارش درست انجام بده؟ هیچ ادم عاقل سالمی اینطوری فکر نمی کنه حتی اگرم واقعا 101 بار درست انجام بده طبیعیش اینکه که بدبین باشید به همچین ادمی نه خوشبین

Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition شامل موارد پیش رو می‌شود:

• یک عقاب شنی با نام Sand Eagle که باسم را در ماجراجویی‌ها همراهی می‌کند.
  • یک اسب شنی متعلق به شاهزاده
  • طرح لباس شنی (Sand Outfit)
  • ساعت شنی زمان
  • شمشیر شنی
  • خنجر زمان (The Dagger of Time)
  • برخی طرح‌ها و رنگ‌های اضافی برای لباس
  • یک آرت بوک دیجیتالی ۷۸ صفحه‌ای
  • ساندترک دیجیتال بازی
همۀ این موارد را بازیکنان با پرداخت قیمتی معادل با ۵۹.۹۹ دلار دریافت می‌کنند.

، یوبی سافت دو سه واقعه تاریخی خیلی خوب رو شدیدا خراب کرد یکی سر اساسین کرید 3 بود که خیلی میتونست جذاب تر کنه که البته همونم الان بازی میکنم نسبت به این نسخه ها بی نظیره، یکی همین یونیتی هست که صد حیف چه داستان هایی میشد از توش در آورد ولی به خاطر عجله برای عرضه و تحت فشار قراردادن تیم سازنده گند زده شد به بازی و رسما سقوط کرد وگرنه سیستم مبارزات و اپگرید یونیتی واقعا خدا بود.

!

چرا AC3 رو خراب کرد؟
من که اون موقع خیلی حال کردم باهاش {الآن هم ریمسترش واقعن یه ریمستر واقعیه نه یه پورت معمولی}
برای یک بازی نسل هفتمی خیلی خوب ساخته بودنش،گرافیک قابل قبول برای زمان خودش،جا دادن همزمان : اسب سواری،مبارزات دریایی،شکار حیوانات،بازی های فکری، اسلحه‌ی گرم ،داشتن مود فصل زمستان و برف تو یک AC برای اولین بار.نوآوری های AC3 زمان خودش در مجموع از نسخه‌ی دوم {در زمانش} بیشتر نبوده باشه کمتر نیست قطعن.

ک بازی جالب نیست. انیمیشن های پارکور و دشمن ها پایین‌تر از استاندارد های نسل 9 هستند.
.

خُب معلومه،بازی وقتی میان‌نسلی هست داشتن انتظار بازی کاملن منطبق بر استاندارد های نسل جدید هست که غیرمنطقیه!

مشکل اینجاست که بازی کلا DLC بوده و بر پایه همون والهالاست حالا میخوان مثلا یک پول گنده ازش در بیارن چسبوندنش به ریشه ها
!

بازی هایی قبلن بودن که در ابتدا قرار بوده dlc باشن ولی بعدن برنامه عوض شده ،گسترش داده شده و به عنوان یه نسخه‌ی مستقل اومدن و مؤفق هم شدن
این به خودی‌خود هیچ دلیلی بر بد بودن یا نکته‌ی منفی نمیشه،مگر اینکه بعد انتشار احساس نقص و کمبود به عنوان یک بازی جدا احساس بشه که یک بحث دیگه‌ست
مسأله‌ی قیمت گذاری هم قطعن به دلیل قیاس با محتوای این سه نسخه ی اخیر بوده که قیمت پایه 50$ گذاشتن و البته ممکنه در صورت مؤفقیت و استقبال درخور، برای این بازی dlc هم بدن و از اینی که هست گسترده تر هم بشه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Remastered and blak
چرا AC3 رو خراب کرد؟
من که اون موقع خیلی حال کردم باهاش {الآن هم ریمسترش واقعن یه ریمستر واقعیه نه یه پورت معمولی}
برای یک بازی نسل هفتمی خیلی خوب ساخته بودنش،گرافیک قابل قبول برای زمان خودش،جا دادن همزمان : اسب سواری،مبارزات دریایی،شکار حیوانات،بازی های فکری، اسلحه‌ی گرم ،داشتن مود فصل زمستان و برف تو یک AC برای اولین بار.نوآوری های AC3 زمان خودش در مجموع از نسخه‌ی دوم {در زمانش} بیشتر نبوده باشه کمتر نیست قطعن.

خُب معلومه،بازی وقتی میان‌نسلی هست داشتن انتظار بازی کاملن منطبق بر استاندارد های نسل جدید هست که غیرمنطقیه!

بازی هایی قبلن بودن که در ابتدا قرار بوده dlc باشن ولی بعدن برنامه عوض شده ،گسترش داده شده و به عنوان یه نسخه‌ی مستقل اومدن و مؤفق هم شدن
این به خودی‌خود هیچ دلیلی بر بد بودن یا نکته‌ی منفی نمیشه،مگر اینکه بعد انتشار احساس نقص و کمبود به عنوان یک بازی جدا احساس بشه که یک بحث دیگه‌ست
مسأله‌ی قیمت گذاری هم قطعن به دلیل قیاس با محتوای این سه نسخه ی اخیر بوده که قیمت پایه 50$ گذاشتن و البته ممکنه در صورت مؤفقیت و استقبال درخور، برای این بازی dlc هم بدن و از اینی که هست گسترده تر هم بشه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»
AC3 در زمان خودش مشکلات زیاد داشت، و نسبت به سگانه Ezio افت داشت ولی آره همونم خوب بود، کلا از نظر روایت داستانی و خیلی مسائل نسبت به نسخه های قبل ترش افت داشت و اون بازه تاریخی خیلی میتونست قشنگ تر به تصویر بکشه و خود شخصیت کانر هم شدیدا نچسب بود واقعا نچسب بود، وقتی مقایسه اش میکنی با Ezio و ادوارد حتی هیثم هم به نظرم شخصیت جذاب تری بود.

DLC بودن یک بازی یعنی قرار نیست بازی رو از نو ساخته باشن، وقتی این بازی یه DLC بوده برای والهالا نمیتونیم توقع داشته باشیم یک بازی پر از نوآوری و گیم پلی جدید ببینیم، در نهایت یک سری تغییرات مثبت که بعید میدونم اونام خیلی باشه. نمایش تیکه های از بازی که واقعا ناامید کننده بود تا یک گیم پلی درست و حسابی بیاد ببینیم چی میشه.
قرار بود یونیتی تحویل بدن، در بهترین حالت اورجین دارن تحویل میدن حتی یک تریلر کوتاه از نمایش لباس پرنس اومد که رسما حالت فایتش عین شخصیت پرنس بود بقیه چیزاش اورجین، این بازی چیزی که اول گفتن بازی میخواد به یونیتی ادای دین کنه و... زمین تا آسمون هست.

انیمیشن و پارکور های یونیتی از استاندارد های نسل 9 هم بالاتر بود زمان خودش، بعد این بازی رو میان نسلی میدونی و میگی نمیشه توقع داشت؟ : )

-----------------------------
نمیدونم کی اولین بار به یوبی سافت گفت برو بازی اینطور بساز ؟ وقتی نمیتونی نکن خب مجبورت کردن مگه؟ توی والهالا ساعت ها همینطور تو محیط باید بگردی یک نقشه خیلی بزرگ که اصلا یه جاهایی خود سازنده هم به خودش زحمت نداده بود خلاقیت به خرج بده یک سری محیط عینن کپی شده بود! خب مگه مجبوری اینقدر نقشه رو بزرگ کنی که خودت خسته بشی؟
جذابیت اساسین کرید به شکل تاریخی و محیط ها و شهری و پارکورش بود چیزی که از روز اول نشون دادن درگیری یک نفری با چند دشمن و پارکور و مخفی کاری بود بعد توی والهالا یه تیر و کمون بر میداشتی تا ته اپگرید میگردی میپریدی رو هوا با اسلوموشن همه دشمن های محیط میکشتی!
این شرکت درست هم نمیشه

البته همین که از این مسخره بازی انتخاب زن یا مرد توی بازی دست کشیدن باید خداروشکر کرد. این مسخره بازی هم نمیدونم کی و کجا باب کرد تو یوبی سافت که از بعد واچ داگز کلا شخصیت اصلی معروفی دیگه این شرکت نداشت تو هر بازی میری یه شخصیت بی در و پیکر رو کنترل میکنی که هیچ پیش زمینه ای نمیتونی براش داشته باشی.

آخرین ویرایش:
یوبی باگ تنها هنر اصلیش خلق تریلرهای خفن و طبیعی هست ولی تریلر این بازی خیلی داغون بود مخصوصا صحنه های سینماتیک که طبیعی نبود . گرافیک بازی هم انگار یک نسل پسرفت دارد

اقا یکی بیاد بگه نسل ۹ کی شروع میشه خدایش بغیر از چند تا استدیو بقیه ریدن
خدایش هنوز هیچ بازی منو وسوسه نکرده برم سمت نسل ۹ داره حدود ۳ سالم ازش میگذره
یادش بخیر همین یک بازی منو وسوسه کرد برم سمت نسل ۸ تازه ابن بازی های روز عرضه کنسول بود
infamous_1097804b.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or