Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
اقا یکی بیاد بگه نسل ۹ کی شروع میشه خدایش بغیر از چند تا استدیو بقیه ریدن
خدایش هنوز هیچ بازی منو وسوسه نکرده برم سمت نسل ۹ داره حدود ۳ سالم ازش میگذره
یادش بخیر همین یک بازی منو وسوسه کرد برم سمت نسل ۸ تازه ابن بازی های روز عرضه کنسول بود
View attachment 294850
یادش بخیر.همون موقع که عرضه شد نسخه فبزیکیشو گرفتم.خیلی حال داد این بازی.مخصوصا گرافیک بازی یک چیز عجیبو غریب بود.

من به شخصه از اولین نسخه که لانچ شد تا الان عاشق AC ام و مثل همه با نسخه های اول تا Revelations زندگی کردم و با نسخه های بعد بخصوص از Origins به بعد هم با شکل دیگه ای کیف کردم :D میراژ به نظر ترکیبی از نسخه 1، Unity و Origins ـه که امیدوارم توسعه دهنده ها خوب مچ کرده باشن اینارو. به نظرم با توجه به نمایش هاش چیز خوبی درمیاد ازش....

Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition شامل موارد پیش رو می‌شود:

• یک عقاب شنی با نام Sand Eagle که باسم را در ماجراجویی‌ها همراهی می‌کند.
  • یک
  • ساندترک دیجیتال بازی
‌.

یک نکته‌ای رو من متوجه نشدم،توی گزینه های دیلوکس نوشته یه عقاب شنی که همراه کاراکتره
خُب مگه مثل این سه گانه‌ی اخیر بصورت پیش‌فرض عقاب نداریم که توضیح دیلوکس به گونه ای که انگار فقط ورژن دیلوکس این قابلیت اضافه رو داره.
برام سؤال شده این مورد.
پ‌ن:البته شاید قابلیت شخصی سازی و تغییر عقاب مون رو اضافه کرده باشن تو این نسخه
مثل تغییر اسب و شتر
AC3 در زمان خودش مشکلات زیاد داشت، و نسبت به سگانه Ezio افت داشت ولی آره همونم خوب بود، کلا از نظر روایت داستانی و خیلی مسائل نسبت به نسخه های قبل ترش افت داشت و اون بازه تاریخی خیلی میتونست قشنگ تر به تصویر بکشه و خود شخصیت کانر هم شدیدا نچسب بود واقعا نچسب بود، وقتی مقایسه اش میکنی با Ezio و ادوارد حتی هیثم هم به نظرم شخصیت جذاب تری بود.

DLC.

آره در مورد شخصیت کانر درست می‌گی،روایت داستانی AC3 ایراد داشت ولی در عین حال منحصر به فرد هم بود ،یهو از یه کاراکتر آماده پرتت می‌کرد تو یه مقدمه‌ی طولانی،یوبی می‌خواست همون فرمول مقدمه‌ی اتزیو قبل اساسین شدن رو تکرار کنه دیگه از اون ور بوم اُفتاده بود،ولی خُب یوبی خودش فهمید ایراد رو و دیگه تکرارش نکرد اون مدل رو
حالا این حرف شاید درست نباشه و نژاد ستیزی برداشت بشه ولی من فکر می‌کنم علت اینکه خیلی ها با کانر حال نکردن دورگه بودنش باشه یعنی اگه مثل پدر و پدربزرگش می‌ساختن احتمالن خیلی ها راحت‌تر کنار می‌اومدن
یوبی شخصیت کانر رو به عنوان اساسین طوری ساخته بود که به هیچ کدوم از دو طرف انقلاب آمریکا تعلق خاطر خاصی نداشته باشه
و در عین حال از خون نژاد بومی های آمریکا هم باشه و انقلاب آمریکا رو از نگاه یک بومی هم روایت کرده باشن
به همین خاطر شخصیت پردازی کانر تبدیل به یه آش شله‌قلمکاری :) شده بود نسبت به بقیه‌ی شخصیت های کلاسیک این سری
‌پ‌ن: البته برای من AC3 جزو بهترین بازی ها‌ست {به ویژه در زمان خودش}

در داشت، انیمیشن و پارکور های یونیتی از استاندارد های نسل 9 هم بالاتر بود زمان خودش، بعد این بازی رو میان نسلی میدونی و میگی نمیشه توقع داشت؟ : )

.

منظورم کلی بود ،وگرنه وقتی که قرار نیست از گیم پلی و پارکور یونیتی استفاده کنن
بازی رو در حد استاندارد های نسل 10 هم بسازن خُب دیگه باز شبیه یونیتی نمیشه
یه فرمول خیلی بهتر هم ایجاد کنن براش ولی دیگه در سبک یونیتی نمیشه
می‌شد یه چیز جدید دیگه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Assassin's Creed
یک نکته‌ای رو من متوجه نشدم،توی گزینه های دیلوکس نوشته یه عقاب شنی که همراه کاراکتره
خُب مگه مثل این سه گانه‌ی اخیر بصورت پیش‌فرض عقاب نداریم که توضیح دیلوکس به گونه ای که انگار فقط ورژن دیلوکس این قابلیت اضافه رو داره.
برام سؤال شده این مورد.
پ‌ن:البته شاید قابلیت شخصی سازی و تغییر عقاب مون رو اضافه کرده باشن تو این نسخه
مثل تغییر اسب و شتر
مگه میشه یه قابلیت کلیدی گیم رو بزارن فقط توی نسخه دیلاکس؟ کی همچین چیزی بوده که این بار دومشون بوده باشه! نسخه والهالا قابلیت شخصی سازی کلاغ رو داشت اینجا بجاش میشه اسکین عقاب رو تغییر داد!

تریلر جدیدی از بازی لیک شده که در اون شاهد صحبت‌های سازندگان بازی در رابطه با بازگشت به ریشه‌های سری و مکانیزم های گیم پلی هستیم.
پ.ن: به صورت رسمی هم منتشر شد :D

آخرین ویرایش:
تریلر جدیدی از بازی لیک شده که در اون شاهد صحبت‌های سازندگان بازی در رابطه با بازگشت به ریشه‌های سری و مکانیزم های گیم پلی هستیم.
چقدر خوبه! قشنگ معلومه تیم سازنده این نسخه عاشق نسخه های اولیه هستن.

مگه میشه یه قابلیت کلیدی گیم رو بزارن فقط توی نسخه دیلاکس؟ کی همچین چیزی بوده که این بار دومشون بوده باشه! نسخه والهالا قابلیت شخصی سازی کلاغ رو داشت اینجا بجاش میشه اسکین عقاب رو تغییر داد!

آهان گرفتم چی به چیه،من والهالا رو هنوز وقت نکردم برم سراغش،از بس که این AC های جدید گسترده شدن

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

به به! چقدر خوب بود:x روحم شاد شد:x
کاش کل سازنده های یوبی همین مصاحبه رو صد بار میدیدن:-"

به به! چقدر خوب بود:x روحم شاد شد:x
کاش کل سازنده های یوبی همین مصاحبه رو صد بار میدیدن:-"
assassins-creed-mirage-nostalgic-visual-filter.jpg
این فیلتر رنگی که معرفی کردند هم خیلی خوب بود :D، قرار یادآور حس نوستالژی AC1 باشه \m/

من خیلی این ACهای اخیر رو بازی نکردم تو یوتیوب داستانشون رو دیدم با کمی گیم پلی هیچکدوم بهم حس AC نمیدادن و چون خیلی هم طولانی بودن حوصله ام نمیکشید بازی کنم. ولی تا اینجا میراژ برام خیلی جذاب بوده و حتی از اینکه شنیدم زمان بازی کوتاهه خیلی هم خوشحالم. کلا من با بازی های طولانی موافق نیستم (شاید به خاط سن و سالمه دیگه حوصله ندارم تو سن 38 سالگی) ولی اگه میراژ یه داستان جالب رو قشنگ و کوتاه مطرح کنه به نظرم یکی از ACهای خوب خواهد شد برای من.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or