Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
چه ربطی داشت . مگه فرقی داره دیسک باشه یا دیجیتال ؟ :D
با دیسک به شما 4k شصت فریم میده
دیجیتالیشو داشته باشی ۳۰ فریم میده. هم خودم تست کردم هم تو یوتیوب هست ٬ دلیل اصلیشو نمیدونم اما اطمینان ۱۰۰ درصد دارم
مگه اینکه یوبی پچ بده

اقا ارزش داره یونیتی رو از پلاس دانلود کنم یادمه میگفتن خیلی باگ مشکل فنی داره
۱۰۰٪ ارزش داره و من با اخرین اپدیت بازی کردم باگی ندیدم و داستان بازی کلا 14 ساعته ومثل سه گانه آخر آب نبستن بهش . گرافیکش هم خوبه نمیدونم اپدیت نسل بعدی داره یا نه ولی گرافیکش خوبه .

چه ربطی داشت . مگه فرقی داره دیسک باشه یا دیجیتال ؟ :D

منظور نسخه ی اولیه هست ولی باگ و مشکلاتش خیلی زیاده و غیرقابل تحمل،بدون آپدیت اصلن توصیه نمیشه

٪. گرافیکش هم خوبه نمیدونم اپدیت نسل بعدی داره یا نه ولی گرافیکش خوبه .

سیندیکیت رو بخاطر مشکل اجراش روی ps5 مجبور شدن یه آپدیت نسل نُهمی بدن
ولی یونیتی رو چیزی نشنیدم تو خبرها.

ببین کلا مشکل اصلی اساسین کرید 3 این بود که یوبی میخواست 3 گانه اتزیو رو توی یک نسخه بپیچه بره، بعد دقیقا مشکل خود کانر بود به نظرم بیشتر صداپیشه اش مشکل داشت، الان تو اتزیو ببین نصف جذابیت این شخصیت برای صدای معرکه اشه خیلی از شخصیت ها بودن التبه همینطور مثل مسترچیف و...
یه چیزی هم هست که یوبی دو نسخه‌ی بلک‌فلگ و روگ رو که از نظر تم بازی و گیم‌پلی در ادامه‌ی 3 ساخته بود از نظر زمانی و جغرافیایی {بلک‌فلگ}
کلن متفاوت و قبل از زمان کانر ساختن، یعنی اگه بلک فلگ و روگ از نظر زمان داستانی بعد از AC3 ساخته می‌شد،شاید مثلن می‌شد که دو نسخه‌ی دیگه از کانر هم می‌داشتیم و روی شخصیتش بیشتر کار می‌کردن {یه سه‌گانه‌ ازش داشتیم} ولی خُب شاید یوبی بخاطر همین عدم پتانسیل کانر در حد اتزیو کلن تصمیم گرفت اون دوتا رو متفاوت و اصلن پیش‌زمینه‌ی داستانی 3 بسازه و کلن کانر رو بپیچونه و بی‌خیالش بشه
پ‌ن:یه لحظه دلم برای این بچه سوخت که مثل اتزیو تحویلش نگرفتن.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

آخرین ویرایش:
من پستای بچه ها راجع به برگشتن به ریشه ها و خوشحالیشون رو دیدم و تریلر گیمپلی رو هم دیدم تعجب کردم! اخه این دقیقا همون گیمپلی و لول دیزاین سه گانه اوریجینز اودیسه و والهالاست! الان چطوری اونا اَخن این شاهکار و بازگشت به ریشه ها؟ :))

این تریلر 8 دقیقه ای که دادند من رو کاملا برد به اوایل نسل هفتم و سال 2007 که نسخه اول AC منتشر شد.

منتها نه از نظر اتمسفر که از دید Level Design و هوش مصنوعی و...

دریغ از ذره ای پیشرفت، این یوبی سافت هنوز توی نسل هفت گیر کرده و نمیخواد یه تکونی به خودش بده.

در ضمن این نسخه بیشتر شبیه Origins هست تا نسخه اول!!!

این تریلر 8 دقیقه ای که دادند من رو کاملا برد به اوایل نسل هفتم و سال 2007 که نسخه اول AC منتشر شد.

منتها نه از نظر اتمسفر که از دید Level Design و هوش مصنوعی و...

دریغ از ذره ای پیشرفت، این یوبی سافت هنوز توی نسل هفت گیر کرده و نمیخواد یه تکونی به خودش بده.

در ضمن این نسخه بیشتر شبیه Origins هست تا نسخه اول!!!
کاملا موافقم به نظر من هم حداقل از تو تریلر که پیشرفت خاصی تو گیم پلی و باقی موارد نمیشه دید فقط صرفا چون سال هاست تشنه برگشتن به اصالت بازی نگهمون داشتن یکم به بازی امیدوار شدیم

• Like
Reactions: Mreza_Dex
چند تا کامنتای آخر خوندم دوستان میگن این بازی شبیه سه گانه آخره ولی اگر به گیمپلی و سبک مبارزات دقت کنید معلومه این همون سه گانه ی اوله .هر چند که پیشرفتی خاصی در مقابل نسخه های کلاسیک نداشته باشه که با داستان و گیمپلی خوب جبران میشه .

و گیمپلی کوتاه (۱۵؛ساعته) و مپ بسیار کوچیکتر از سه گانه آخر چیزی در حد رولوشن بیشتر به نسخه های کلاسیک میخوره .

یه مورد دیگه هم پر رنگ شدن پلتفورمینگ و شباهت محیط به prince of persia هم یاد آور نسخه اول و رولوشن هست .

آخرین ویرایش:
بعد از یونیتی برای هیچ AC ای اندازه میراژ هایپ نبودم و شاید حتی برم سراغ Pre-Order اش :D بغداد و پارکور گیم به شدت حس نوستالژی نسخه 1 و 2 رو میداد، قابلیت جدیدی که برای کشتن چند نفر همزمان اضافه شده هم جذاب بود ولی امیدوارم قابلیت های بیشتری اضافه شده باشه. در کل از هر نظر به ریشه هاش نزدیک شده، اگر شاهد یه داستان خوب هم باشیم که دیگه تمام

به عنوان فن قدیمی بازی که از 3 گانه جدید rpg متنفر بودم، هایپم واسه این یکی و خوشم اومد. ولی فقط موندم اینا چه موتوری استفاده میکنن که اینقدر قیافه ها داغونه ؟! مقایسه کنید با بازی نسل قبل یونیتی. چهره های یونیتی یه نسل از این سه گانه و همین میراژ جلوتر ـه :|

و یچیز دیگه هم در مورد پارکور این همه گفتن از یونیتی الهام گرفته شده من که هیچ فرقی ندیدم تو انیمیشنا با والهالا ! فرق کلیش از دید من این بود که شهر رو جوری طراحی کردن که بیشتر به چشم بیاد پارکور وگرنه از نظر انیمیشن همون قبلیاس انگار.

• Like
Reactions: Dead2021
گیم پلی طولانی اوریجینز و والهالا مارو بدعات کرده . ۱۵ ساعتم دیگه خیلی کمه :D . ۲۵،۳۰ساعت کشش داشت عالی میشد.
از پارکورش نا امید شدم فقط جایگیری محل آبجکت مثل یونیتی بهش دقت شده که کل مسیر پات به زمین نخوره . انمیشن ولی یونیتی کجا این کجا .
اومدن فاز rpg گرفتن انیمیشنارو دستی میسازن واسه همین حس قدیمی بودن میده . این بده

آخرین ویرایش:
چطور میشه یونیتی که 9 سال پیش اومده از این بازی گرافیک و انیمیشن های بهتری داره؟ یوبی سافت فقط داره از حس نوستالژی مخاطب سواستفاده می کنه وگرنه خداقل بازی باید استاندارد های یونیتی رو که داشته باشه اونم وقتی قرار نیست مثل ۳ گانه اخیر rpg وسیعی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or