Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
نمیدونم شما هم همین حس رو دارین هرچی بیشتر نشون میدن انگار بدتر میشه ....
نمایش ها که تا الان به نظرم کاملا معمولی بوده بازی ریلیز هم بشه بعید میدونم چیزی باشه که بخواد غافلگیرمون کنه منظورم اینه که فکر نمیکنم نواوری بزرگی تو گیم پلی یا داستان سرایی گذاشته باشن صرفا دارن تو چهارچوب نسخه های قدیمی (طبق گفته خودشون البته) یه بازی جدید تو یه لوکیشن جدید میدن با این حال اگه ضعف خیلی ناجوری نداشته باشه و فقط بتونه یه ذره از اصالت اساسینز کرید رو تو خودش داشته باشه به نظرم حداقل برای طرفدارای قدیمی یه حرکت مثبت حساب میشه و فکر هم میکنم سیاست یوبی سافت در قبال میراژ فقط در همین حد باشه هر چند به نظرم بعد از black flag و گذشتن 10 سال از خارج شدن اساسینز کرید از قالب اصلی خودش نسخه امسال باید یه اساسینز کرید اصیل ، قوی و در حد شأن اسم این بازی باشه ، حداقل حالا که بعد از این همه سال دارن تبلیغ بازگشت به ریشه هارو میکنن یه چیزی بدن که یه حال اساسی به طرفدارای قدیمی بدن ، یه داستان درگیرکننده ، گیم پلی در فرمت نسخه های قدیمی ولی به روز شده مثل استفاده از حالت ارتقا یافته پارکور یونیتی ، ایده های جدید برای مخفی کاری مثل روش های جدید استتار ، یه سیستم کرفتینگ گسترده و جذاب در عین حال واقعی نه کرفت کردن چیزای تخیلی یا کلا قرتی بازی ، گرافیک نسل نهی با یه نورپردازی چشم نواز و عمیق تو شب که میتونه فضای خاصی رو به بازی بده به خصوص که بغداد هم یه لوکیشن فوق العاده برای همچین چیزیه ، در هر صورت هیچ کدوم این ها احتمال زیاد تو میراژ نخواهد بود ، امیدوارم تو نسخه دو سه سال آینده که کاملا بر اساس نسل 9 خواهد بود همچین استانداردهایی رو تو اساسینز کرید ببینیم

آخرین ویرایش:
باورم نمیشه 4 ماه دیگه میشه 9 سال از ریلیز Unity :( حس میکنم با این روندی که پیش میرن 9 سال دیگه هم هنوز نتونن از نظر دیزاین شهر و پارکور به یونیتی برسن.
AC2 رو مثلا با یونیتی مقایسه میکنی تو 5 سال قشنگ جهش نسلی رو حس میکنی بعد این 9 سال گذشته جهش نسلی که هیچ دنده عقب هم هست :D

این مقایسه رو امروز دیدم یادش افتادم:
View attachment ac-mirage-vs-ac-unity-parkour-comparison-854-ytshorts.savetube.me.mp4
credit:@nexaTerraGaming

هرچی بیشتر ویدیو از Mirage میبینم بیشتر ناامید میشم از پارکورش، خیلی کند بنظر میرسه.

آخرین ویرایش:
View attachment Assassin's Creed Mirage- Basim - The Master Assassin_2.mp4
بسیم در عنوان Mirage پروتاگونیستی خواهد بود که در طول داستان، از یک سارق به یک استاد اساسین تبدیل می‌شود و خود را به عنوان یکی از کشنده‌ترین قاتلان مطرح می‌سازد. Assassin’s Creed Mirage دوازده سال پیش از Valhalla و در شهر انبار، در نزدیک بغداد، روایت می‌شود. تیم سازندۀ بازی، رویکردی مشابه با نسخه‌های ابتدایی را برای شخصیت‌پردازی کاراکتر اصلی پیش گرفته است که باعث می‌شود Mirage روی روایت تمرکز ویژه‌تری داشته باشد.

همچنین، پیش‌روی در بازی Assassin’s Creed بر پایۀ XP رخ نمی‌دهد. با یک اثر خطی روبه‌رو هستیم که با پیش‌روی در داستان و ماموریت‌های جانبی، بسیم قدرتمندتر شده و ابزار بیشتری به دست می‌‌آورد. بسیم می‌تواند ابزار در دسترس خود را آپگرید و رویکردهای جدیدی را در قتل اهداف خود اتخاذ کند.

از سوی دیگر، بازی شامل سیستم مبارزات جدیدی می‌شود و انیمیشن‌های تازۀ زیادی برای روان بودن آن ظبط شده‌اند. سلاح‌های اصلی بسیم یک خنجر و شمشیر هستند و او می‌تواند زمان را آهسته کند تا به صورت زنجیروار چندین هدف را از پیش روی خود بردارد.

برخلاف اکثریت دوستان من خوشم اومده از چیزی که دیدم تا الان، البته پارکورو منم قبول دارم اون چیزی که میگفتن نیست واقعا.
ولی باقیش جالب بوده برام، درگیری ها و انیمشناش رو خوشم اومد، اونجوری که دیدم مثلا شمشیررو قشنگ فرو میکنه تو دشمن :دی برعکس نسخه های rpg که شـخمی میچرخونه و هیچ حسی نمیده به پلیر. حالا شایدم جوگیر شدم من و اشتباه دیدم

آپشن ها و کاستومایزش هم مثل نسخه های قدیمیه مثل رنگ لباس و اینا.

در کل هرچی باشه از 3تا آشغال قبلی من قطعا بیشتر دوست دارم و با اینکه از این شانسا نداریم امیدوارم فروشش بترکونه و دوباره هم حداقل یه نسخه این مدلی بسازن.
اصلا با این rpg های چرت و مپ الکی بزرگ و خدا ساعت گیمپلی اضافی حال نکردم من به عنوان یه فن بازی

یه گیمپلی طولانی از این اساسین ژاپنیه لو رفته چون تایپیک خوش پیدا نکردم اینجا میگم

فقط میتونم بگم در یه کلام آشغاله و چی به سر اون یوبی سافت قدیم اومد لامصب انگار داری dynasty warriors 10 با محیطهای اودیسی بازی میکنی بنظرم تا سالها باید با همین میراج که حداقل یه شباهتی به نسخه های کلاسیک داره سر کنیم

• Like
Reactions: Taha75
یه گیمپلی طولانی از این اساسین ژاپنیه لو رفته چون تایپیک خوش پیدا نکردم اینجا میگم

فقط میتونم بگم در یه کلام آشغاله و چی به سر اون یوبی سافت قدیم اومد لامصب انگار داری dynasty warriors 10 با محیطهای اودیسی بازی میکنی بنظرم تا سالها باید با همین میراج که حداقل یه شباهتی به نسخه های کلاسیک داره سر کنیم
برای موبایلِ فکر کنم

• Like
Reactions: ps34

برادر اون برای موبایله که اتفاقا هم جلب میزد اسمشم CODENAME JADE:-"
اساسینز بعدی با نام RED که احتمالا سال دیگه بیاد تو ژاپنه و سازنده اساسینز اودیسی.

از بازی موبایل دقیقا چه انتظاری داری شما؟ :|
واسه یه بازی موبایل اتفاقا خیلی هم خوب بود چیزی که تو تریلر دیدیم.

• Like
Reactions: Wolff
🟢 70 روز تا لانچ

IMG_3810.jpeg

✅عصر طلایی اسلامی
✅صحنه امروزی در آغاز
✅سورپرایز در مورد تمدن ایسو
✅متوسط 25 ساعت
✅20 ساعت بازی ماموریت اصلی
✅30 ساعت برای تکمیل 100٪
✅ گیم پلی مخفیانه
✅حرکات پارکور سیال
✅سفارشی سازی و رنگ لباس
✅5 ابزار اصلی قابل ارتقا
✅دفتر آدمکش در هر منطقه
✅ مخفی کاری اجتماعی کلاسیک
✅دید کلاسیک عقاب
✅همراه پرنده شکاری (انکیدو)
✅بدون خرید درون برنامه ای
✅بدون DLC
✅شهر بزرگ شلوغ و حومه آن
✅قلعه الموت در فارس
✅صداپیشگی شهره آغداشلو
✅ریلیز 20 مهر
✅تمام پلتفرم ها
✅قیمت: 49.99 دلار

آخرین ویرایش:
🟢 70 روز تا لانچ

View attachment 303337

✅عصر طلایی اسلامی
✅صحنه امروزی در آغاز
✅متوسط 25 ساعت
✅30 ساعت برای تکمیل 100٪
✅ گیم پلی مخفیانه
✅حرکات پارکور سیال
✅سفارشی سازی و رنگ لباس
✅5 ابزار اصلی قابل ارتقا
✅دفتر آدمکش در هر منطقه
✅دید کلاسیک عقاب
✅بدون DLC
✅شهر بزرگ شلوغ و حومه آن
✅قلعه الموت در فارس
✅صداپیشگی شهره آغداشلو
✅ریلیز 20 مهر
✅تمام پلتفرم ها
فکر کنم جز معدود گیمر هایی هستم که خیلی منتظر این بازی
اکثرا حال نکردن با نمایش های بازی

🟢 70 روز تا لانچ

View attachment 303337

✅عصر طلایی اسلامی
✅صحنه امروزی در آغاز
✅متوسط 25 ساعت
✅30 ساعت برای تکمیل 100٪
✅ گیم پلی مخفیانه
✅حرکات پارکور سیال
✅سفارشی سازی و رنگ لباس
✅5 ابزار اصلی قابل ارتقا
✅دفتر آدمکش در هر منطقه
✅دید کلاسیک عقاب
✅بدون DLC
✅شهر بزرگ شلوغ و حومه آن
✅قلعه الموت در فارس
✅صداپیشگی شهره آغداشلو
✅ریلیز 20 مهر
✅تمام پلتفرم ها
استیم هم هست یا کلی منظورتون PC بوده از تمام پلتفرم ها؟؟ من سرچ کردم به نظر رو PC بازم در انحصار Epic و Uplay هست تا یک مدت نا معلومی.

• Like
Reactions: Taha75 and ps34
فکر کنم جز معدود گیمر هایی هستم که خیلی منتظر این بازی
اکثرا حال نکردن با نمایش های بازی
بعد از اون سه گانه تکراری البته من دو تاش رو بازی کردم هر کدوم ۲۰۰۰ ساعت گیم پلی تکراری و خسته کننده و این بازی میتونه یه یکم حال رو خوب کنه و با ۱۵ ساعت گیمپلی هر کاری کنند نمیتونن مثل قبلیا حالت تکرار بهش بدن و الکی آب نبستن بهش .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or