Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
این مجسمه ها امروز به این صورت در اومده و کهنه و ترک خورده شده چون مربوط به ۲۰۰۰ سال قبله و از اون سازه به اون عظمت فقط همین باقی مونده ولی در تعجبم که توی این بازی باید این سازه ها سالم سر حال باشه ولی اینقدر داغونه
اینا مجسمه نیستن، سرستون بوده ولی بحث اینه که سرستون وسط بیایون چیکار می‌کنه تو بازی!!!

• Like
Reactions: Vagabond
اینا مجسمه نیستن، سرستون بوده ولی بحث اینه که سرستون وسط بیایون چیکار می‌کنه تو بازی!!!
حالا اصلا میگیم سر ستون و سوال اینجاس که چرا یجوری این سر ستونها داغونه که ادم فکر میکنه ۲۰۰۰ سال ازش گذشته ولی توی زمانی که بازی در اون جریان داره باید سالم و سرحال باشه

این مجسمه ها امروز به این صورت در اومده و کهنه و ترک خورده شده چون مربوط به ۲۰۰۰ سال قبله و از اون سازه به اون عظمت فقط همین باقی مونده ولی در تعجبم که توی این بازی باید این سازه ها سالم سر حال باشه ولی اینقدر داغونه
.بازی در بازه زمانی 850 سال بعد از میلاد هست، این مجسمه ها به 500 سال قبل از میلاد بر میگرده

حالا اصلا میگیم سر ستون و سوال اینجاس که چرا یجوری این سر ستونها داغونه که ادم فکر میکنه ۲۰۰۰ سال ازش گذشته ولی توی زمانی که بازی در اون جریان داره باید سالم و سرحال باشه

نه عزیز جان، همون موقع هم آثار مربوط به ساسانیان و ایرانی ویران شده بودن
بازی در قرن 9 اتفاق می‌افته، تقریبن سیصد سال از حمله‌ی ویران گر اعراب مسلمان گذشته ،اتفاقن اگه سالم و درست مثل روز اولش بسازن سوتی دادن

البته فکر کنم برای درک بهتر این نسخه والهالا رو هم بازی کرده باشی.

نه داستان بازی قبل از والهالا هست
اتفاقن بهتره اول این رو تجربه کرد

تا الان فکر کنم دور ور 10 تا اساسین اومده
سوالم اینکه اصلا داستان هاشون بهم ربطی دارن؟
من کلا هیچکدومو بازی نکردم :-?

ربط داره،ولی به جز نسخه‌ی اول و سه گانه‌ی اتزیو
مشخصن هیچ کدوم شون ارتباط داستانی خاص و ضروری ندارن که حتمن باید به ترتیب بازی شون کرد
حتی خود یوبی در خیلی جاها این ترتیب رو رعایت نکرده
مثلن داستان روگ و بلک فلگ قبل از ماجراهای AC3 هستن ولی بعد از 3 اومدن!
هر طور که عشقت میکشه بازی کن

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

آخرین ویرایش:
کاش این خانم شهره آغداشلو یه زبونی میزد این بازی دوبله فارسی یا حداقل زیرنویس فارسی داشته باشه . جای دوری نمیرفت :D
الان که ماشالا هوش مصنوعی هست و میشه این کار رو کرد .

• Like
Reactions: bayern_vahid
کاش این خانم شهره آغداشلو یه زبونی میزد این بازی دوبله فارسی یا حداقل زیرنویس فارسی داشته باشه . جای دوری نمیرفت :D
الان که ماشالا هوش مصنوعی هست و میشه این کار رو کرد .
بنده خدا شهره آغداشلو یه صداپیشه است که مشخصا کارش رو بخوبی انجام داده . تو چیزای دیگه که کنترلی نداره :D . تهیه کننده باید مشخص کنه که بازی چه زبونهایی رو ساپورت کنه .
قربونش برم ایران هم به دلایلی که همه می‌دونیم هیچ وقت جزء آمار نبوده بصورت رسمی همچین چیزی مثل رویاست برای ما. باز خدارو شکر بچه های ایرانی باذوق و تحصیل کرده زیاد داریم و خودشون دارن بازیهای روز رو برای PC زیرنویس میکنن.
فعلا میتونیم دلخوش به این مقدار باشیم که بعضی از npc های توی بازی دیالوگ‌های چند کلمه ای فارسی دارن .

امروز مصاحبه هاشون گوش میکردم، مثکه اذان رو هم تو بازی قرار بشنویم.
کلا بازی از لحاظ طراحی شهر و شلوغی و جزئیات نزدیک به یونیتی هست که جای شکر داره، از نظر گیم پلی و پارکور هم اورجینز که باز من راضیم اگر اورجینز هم باشه. هرچند الان که نشستم دارم با این مد جدید که برای یونیتی اومده و اکثر باگ هاشو گرفته! (طرف با یک مد 100 کیلوبایتی نصف مشکلات بازیو حل کرده آدم باورش نمیشه که چقد این یوبی سافت تنبل و بی عرضه است) اصلا پارکور تو این بازی یک چیز فرای هر بازی ای هست.

ولی در کل، چیز درست و حسابی که از گیم پلی بازی نشون نمیدن همین آدم نگران میکنه بازی ای که گلد شده چرا 4 تا گیم پلی نداره؟ الان همین یونیتی از ابتدای نمایشش چندبار گیم پلی داشت، همین والهالا هم دست کمی نداشت ولی این بازی هیچی! تمام وقت هی میگن ما به ریشه ها برگشتیم ما اینطور بودیم ما تم اساسین کرید 1 رو تو بازی گذاشتیم و... ولی یه نمایش درست و درمان نمیدن.
اینم که بازی چند ماه قبل از عرضه گلد شده باز برای من سوال شده!
کلا خیلی مشکوکه بازی بدون هیچ نمایش درست و درمونی همش دارن روی بازگشت به ریشه بازی صحبت میکنن 24ئی
بیاد ببینیم چی میشه امیدوارم یک چیز خوبی ببینیم، ولی در کل سر تا پایه اون اشرف اسماعیل رو من ... هرچی گند و کثافت از گور این آدم بلند میشه! رسما بازی رو برد به یک سمت مسخره ای که ما چند قسمت هی داریم شخصیت هایی میبینیم که اصلا ارتباطی به دنیای اساسین کرید ندارن و خیلی ریز ریشه های بازی که مربوط به ایران و ... میشد رو برد به مصر و کلا پایه رو عربی کرد رفت. مرتیکه سوئه استفاده گر کثیف

هرچند الان که نشستم دارم با این مد جدید که برای یونیتی اومده و اکثر باگ هاشو گرفته! (طرف با یک مد 100 کیلوبایتی نصف مشکلات بازیو حل کرده آدم باورش نمیشه که چقد این یوبی سافت تنبل و بی عرضه است)

البته من خودم هیچ تخصصی در مورد مادها ندارم
ولی چیزی که تعریف کردی احتمالن باید با الگوریتم های هوش مصنوعی باشه
که زمان یونیتی همچین چیزی وجود نداشت هنوز، وگرنه دلیلی نداشت یوبی بعد از اون همه آپدیت های سنگین بخواد کوتاهی داشته باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

البته من خودم هیچ تخصصی در مورد مادها ندارم
ولی چیزی که تعریف کردی احتمالن باید با الگوریتم های هوش مصنوعی باشه
که زمان یونیتی همچین چیزی وجود نداشت هنوز، وگرنه دلیلی نداشت یوبی بعد از اون همه آپدیت های سنگین بخواد کوتاهی داشته باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
والا مثل اینکه یک سری چیزا بوده تو بازی بوده که فعال نشده بوده کلا یک سری دسترسی های مستقیم پیدا کرده، مثلا کاور گرفتن خیلی شبیه به نسخه های بعدی میشه و اون حالت چسبندگی مزخرفش از بین میره و یک سری فیکس های خیلی ریز که تو روون شدن مخصوصا پارکور و گیج نزدن شخصیت تو محیط خیلی کمک میکنه.
اتفاقا یوبی سافت کلا بیخیال یونیتی شد و خیلی زود گذاشتش کنار! یونیتی و داستانش اینقدر پتانسیل داشت که راحت میشد با اون گرافیک و... یه 4 قسمت رفت جلو ولی سر عجله ی یوبی سافت برای عرضه بازی نابود شد بعدم بیخیالش شدن دیگه
تو این چند سال فکر نکنم هیچ بازی ای به جزئیات یونیتی از نظر طراحی محیط شهری ساخته شده باشه

• Like
Reactions: bezad
اتفاقا یوبی سافت کلا بیخیال یونیتی شد و خیلی زود گذاشتش کنار! یونیتی و داستانش اینقدر پتانسیل داشت که راحت میشد با اون گرافیک و... یه 4 قسمت رفت جلو ولی سر عجله ی یوبی سافت برای عرضه بازی نابود شد بعدم بیخیالش شدن دیگه
تو این چند سال فکر نکنم هیچ بازی ای به جزئیات یونیتی از نظر طراحی محیط شهری ساخته شده باشه

البته ربط خاصی نداره،اگه برای یونیتی اون حواشی منفی باگ ها و مشکلات فنی هم پیش نمی‌اومد،باز نسخه‌ی بعدی AC قرار بود بره لندن ویکتوریایی،چون در مدت زمان کوتاهی بعد انتشار یونیتی،اولین تصاویر و شایعات سیندیکیت اومد،و این یعنی برنامه ریزی از قبل شده بوده به هرحال
فقط تأثیری که داشت می‌گفتن برای جلوگیری از تکرار مشکلات یونیتی،گرافیک سیندیکیت دانگرید میشه،که کاملن هم پایین تر بودن گرافیک سیندیکیت به نسبت یونیتی مشهود هست {حداقل روی ps4}
بعدش هم که کلن زدن فرمول اساسین رو از نو عوض کردن و جریان تغییر کرد
منظورم من از بی‌خیال نشدن در واقع تجربه‌ی خودم از نسخه‌ی ps4 بود،چون براش خیلی آپدیت می‌اومد پشت سر هم،آپدیت می‌اومد 5 گیگ، دوباره هفته‌ی بعد یکی دیگه می‌اومد 8 گیگ، و خلاصه یه چهار پنج تایی آپدیت های حجیم همون موقع براش اومد و البته یک dlc بزرگ و خیلی باحال هم یونیتی دریافت کرد dead kings که انصافن یه dlc آبکی و الکی نبود و به مپ بازی اضافه می‌شد {برخلاف dlc جک قصاب سیندیکیت که پر از باگ بود و صرفن خواسته بودن از اسم جک قصاب یه استفاده‌ای کرده باشن} و یوبی هم برای دلجویی از مشکلات فنی اون dlc یونیتی رو رایگان کرد.
پ‌ن: هوس کردم یونیتی رو الآن پلی بدم و تو مپ‌ش بگردم.

سینت دنیس تو RDR2 رو فراموش نکنید

البته ربط خاصی نداره،اگه برای یونیتی اون حواشی منفی باگ ها و مشکلات فنی هم پیش نمی‌اومد،باز نسخه‌ی بعدی AC قرار بود بره لندن ویکتوریایی،چون در مدت زمان کوتاهی بعد انتشار یونیتی،اولین تصاویر و شایعات سیندیکیت اومد،و این یعنی برنامه ریزی از قبل شده بوده به هرحال
فقط تأثیری که داشت می‌گفتن برای جلوگیری از تکرار مشکلات یونیتی،گرافیک سیندیکیت دانگرید میشه،که کاملن هم پایین تر بودن گرافیک سیندیکیت به نسبت یونیتی مشهود هست {حداقل روی ps4}
بعدش هم که کلن زدن فرمول اساسین رو از نو عوض کردن و جریان تغییر کرد
منظورم من از بی‌خیال نشدن در واقع تجربه‌ی خودم از نسخه‌ی ps4 بود،چون براش خیلی آپدیت می‌اومد پشت سر هم،آپدیت می‌اومد 5 گیگ، دوباره هفته‌ی بعد یکی دیگه می‌اومد 8 گیگ، و خلاصه یه چهار پنج تایی آپدیت های حجیم همون موقع براش اومد و البته یک dlc بزرگ و خیلی باحال هم یونیتی دریافت کرد dead kings که انصافن یه dlc آبکی و الکی نبود و به مپ بازی اضافه می‌شد {برخلاف dlc جک قصاب سیندیکیت که پر از باگ بود و صرفن خواسته بودن از اسم جک قصاب یه استفاده‌ای کرده باشن} و یوبی هم برای دلجویی از مشکلات فنی اون dlc یونیتی رو رایگان کرد.
پ‌ن: هوس کردم یونیتی رو الآن پلی بدم و تو مپ‌ش بگردم.

سینت دنیس تو RDR2 رو فراموش نکنید

منظورم کلا هسته اصلی بازی بود، یونیتی خیلی جای بزرگ شدن داشت گیم پلی به شدت جذاب و یک سبک جدید رو هم به دنیای اساسین ها آورد که میشد 3 یا 4 نسخه متفاوت ساخت مثل روگ و بلک فگ که کامل کنند اساسین 3 بودن ولی زیر بار خروارها باگ مسخره که قشنگ معلوم بود به خاطر کمبود زمان این باگ ها بوجود اومدن، یعنی حتی پرفورمنس بازی هم دقیقا بر میگشت به خاطر همین مسئله یادم همون موقع تقریبا هیچ CPU یی روی کامپیوتر اجراش نمیکرد، بعد از یه پچ معلوم شد یک باگی تو بازی بوده تا هرچی منابع بهش میدادی باز هم NPC تولید میکرد در حالی که مثلا این NPC ها اصلا تو دید پلیر نبودن!
سیندیکیت دانگریدش یک بخشیش بر میگشت به استودیویی که پشتش بود که واقعا ...
هرچند آره دیگه کلا تیم اصلی اساسین رو فرستادن خونشون رفتن با یک سری دیگه مثل همین اشرف اسماعیل ... کلا گند زدن رفت حالا من اورجینیز دوست داشتم ولی این دوتای آخری واقعا فاجعه بود، امیدوارم میراژ چیز خوبی در بیاد حداقل تا اینجای کار نمایش هاش اینطور بوده که طراحی محیطش فکر میکنم یکی از جذاب ترین چیزاش باشه

آره سنت دنیس راست میگی ولی خب طراحی ها و نسبت طراحی ها توی یونیتی واقعا بی نظیر بود و اینم نظر بگیر بازی ابتدای نسل بود این چنین نمایشی داشت.

آهان مثلا یکی از پچ هایی که الان برای یونیتی اومده، پچ لباس هاست، بازی برای لباسا انیمیشن معرکه ای داره ولی روی 30 فریم قفله! وقتی 60 فریم بازی میکنی بهم میریزه و درست نشون نمیده! ملت فیکس دادن براش! یعنی واقعا خاک برسر یوبی سافت

• Like
Reactions: Dead2021 and bezad
منظورم کلا هسته اصلی بازی بود، یونیتی خیلی جای بزرگ شدن داشت گیم پلی به شدت جذاب و یک سبک جدید رو هم به دنیای اساسین ها آورد که میشد 3 یا 4 نسخه متفاوت ساخت مثل روگ و بلک فگ که کامل کنند اساسین 3 بودن ولی زیر بار خروارها باگ مسخره که قشنگ معلوم بود به خاطر کمبود زمان این باگ ها بوجود اومدن، یعنی حتی پرفورمنس بازی هم دقیقا بر میگشت به خاطر همین مسئله یادم همون موقع تقریبا هیچ CPU یی روی کامپیوتر اجراش نمیکرد، بعد از یه پچ معلوم شد یک باگی تو بازی بوده تا هرچی منابع بهش میدادی باز هم NPC تولید میکرد در حالی که مثلا این NPC ها اصلا تو دید پلیر نبودن!
هرچند آره دیگه کلا تیم اصلی اساسین رو فرستادن خونشون رفتن با یک سری دیگه مثل همین اشرف اسماعیل ... کلا گند زدن رفت حالا من اورجینیز دوست داشتم ولی این دوتای آخری واقعا فاجعه بود، امیدوارم میراژ چیز خوبی در بیاد حداقل تا اینجای کار نمایش هاش اینطور بوده که طراحی محیطش فکر میکنم یکی از جذاب ترین چیزاش باشه

آره سنت دنیس راست میگی ولی خب طراحی ها و نسبت طراحی ها توی یونیتی واقعا بی نظیر بود و اینم نظر بگیر بازی ابتدای نسل بود این چنین نمایشی داشت.

آهان مثلا یکی از پچ هایی که الان برای یونیتی اومده، پچ لباس هاست، بازی برای لباسا انیمیشن معرکه ای داره ولی روی 30 فریم قفله! وقتی 60 فریم بازی میکنی بهم میریزه و درست نشون نمیده! ملت فیکس دادن براش! یعنی واقعا خاک برسر یوبی سافت
سلام
لینک این مادها رو میتونی برام بفرستید؟
انقدر حرف از یونیتی شد گفتم من هم بعد از مدت ها دوباره نصبش کنم :D

در رابطه با میراژ هم فعلا نظرم مثبته، اینکه میگن برگشته به ریشه ها چیز خوبیه، تریلرها هم بد نمیزنه اما واقعا گیم پلی کمی نشون دادن به همین خاطر نظر قطعی نمیشه داد

کاملن موافقم،حتی اگه سینت دنیس RDR2 هم از نظر طراحی و جزئیات کاملن برتر بدونیم،از نظر زمانی قابل مقایسه با یونیتی که اول نسل اومده نیست
بنظر من بهترین کار این بود که یوبی سال 2014 می‌اومد همون روگ رو به عنوان یه بازی میان‌نسلی می‌دادش {مثل بلک فلگ} ، و در عوض یک‌سال بیشتر به بهینه سازی و‌گسترش یونیتی وقت می‌داد
اینجوری خیلی بهتر می‌شد،ولی اون سال کسی که کنسول نسل هشتم‌ رو داشت به روگ دسترسی نداشت،و روگ عملن شده بود انحصاری نسل هفتم و pc بعد اومدن چند سال دیگه ریمستر روگ رو برای نسل هشتم دادن!
خُب این چه کاری بود آخه :|
آدم دقیقن همین جا ها حرصش می‌گیره اینا حتی یه بازی مثل روگ هم در دست داشتن ولی باز اومدن سر انتشار یونیتی اینقدر عجله کردن
حتی از نظر مارکتینگ هم یونیتی اگه به عنوان یه بازی نسل هشتمی یکسال دیرتر می‌اومد، بیشتر به نفع شون می‌بود،چون مسلمن میزان فروش و دارندگان کنسول های نسل هشتمی بیشتر شده بوده
تازه اومدن یونیتی همزمان شد با نسخه‌ی نسل هشتمی GTA V البته که سبک هاشون قابل قیاس نبود ولی خُب معلومه برای افرادی که محدودیت انتخاب داشتن قطعن اول خرید GTA V رو انتخاب می‌کردن و بعد اساسین که کلی هم حواشی منفی براش ایجاد شده بود
اما در مورد اشرف اسماعیل من واقعن موافق نیستم که مشکلات و ایرادهای این سه گانه‌ی اخیر رو گردن ایشون بیاندازیم،به سه دلیل : ۱-تغییرات در همچین سطحی نمی‌تونه صرفن تصمیم شخصی اشرف اسماعیل باشه قطعن یک تصمیم کلی و جمعی توسط یوبی بوده
۲-ایشون کارگردان نسخه‌ی مؤفق بلک فلگ هم بودن
۳-مشکلات و حواشی یونیتی فقط یکی از دلایل تغییرات اساسی AC بود،یک دلیل مهم دیگر مؤفقیت چشمگیر ویچر 3 بود.این موضوع خیلی مؤثر بود،تقریبن مطمئنم اگه مؤفقیت ویچر 3 نبود هرگز چنین تغییراتی رو در اساسین شاهد نبودیم.

آخرین ویرایش:
سلام
لینک این مادها رو میتونی برام بفرستید؟
انقدر حرف از یونیتی شد گفتم من هم بعد از مدت ها دوباره نصبش کنم :D

در رابطه با میراژ هم فعلا نظرم مثبته، اینکه میگن برگشته به ریشه ها چیز خوبیه، تریلرها هم بد نمیزنه اما واقعا گیم پلی کمی نشون دادن به همین خاطر نظر قطعی نمیشه داد

تو توضیحات ویدئو لینک مادها هست.
بدون این فیکسها بازی کردن عملا گناهه.

یونیتی برای من یکی از بدترین نسخه ها بود (بدون باگ و ۶۰ فریم بازی کردم) سیندیکیت چند لول ازش بهتر بود به نظرم
در کل از تغییرات سری راضی ام فقط باید محتواهای فیلر رو کمتر کنند
بشین دوباره با همین ماد بازی کن ببین AC تو بهترین حالت گیم پلیش چی میتونه باشه:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or