Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
مبارزات بازی دقیقا همون سیستم والهالا هست حتی انیمیشن های تمام کننده هم کپی پیست همونه
هوش مصنوعی کامل تو دیواره
سیستم پارکور یه کپی پرنقص از سیستم پارکور بشدت عالیه یونیتی هست
باگ هم که امضای کار یوبی باگه
بازی برا من یه اپیک فیل کامل با این پیش نمایش هایی که دیدم هست

یکم دیگه فشار بیارن آپشن نماز خوندن هم به گیم اضافه میشه. مثلا رسیدی به هدفت میخوای ترورش کنی بعد اذان میده آبجکتیو عوض میشه که باید یه مسجد پیدا کنی وگرنه میشِن فِیل میشه :D

اذان توی Revelations هم بود البته اینکه کامل بخونن رو یادم نیست اما نجواهای اذان تو کل استانبول وقت ظهر و مغرب قابل شنیدن بود. این ویدیو ربطی به اذان نداره ولی زیباست 😍
View attachment RDT_20230913_001503.mp4

آخرین ویرایش:
این بازگشت به ریشه ها هم شده معضل این گیم :D گیم پلی بازی و مبارزاتش همون Valhalla:-q
بقیه بخش های بازی هم فکر کنم فدای نسخه iphone شده:| اینا دقیقا فکر کنم از همون اول برنامه داشتن که روی گوشی یا تبلت بازی رو پورت کنن برای همین تو تمام تریلر های که تا الا از بازی دیدم واقعا پسرفت داشته!

در مورد نسخه های 1 2 3 میشه اینو گفت you think you know but you don't!
شاید اون گیم پلی و... تو اون سال جواب میداد که رسما از همون اول بازی میتونستی همه رو با کانتر اتک کردن وانشات کنی و رسما تنها اپگرید بازی براتون بیشتر شدن HP باشه! ولی الا همون گیم پلی بدن بهتون قول میدم خسته کننده میشه براتون تو همون نیم ساعت اول با اون ماموریت های شدیدا تکراری!حالا هی بیاید بگشد من با نسخه قدیمی ها زندگی کردم و ایکاش اون 3 نسخه رو بازسازی کنن یا....
خوذم من عاشق 3 پانه اول بودم ولی اون گیم پلی دیگه تو این سال جواب نمیده!
بهترین نسخه تو این چنده ساله به نظرم odyssey بود یکی از جالبترین سیستم تلنت اپگرید و ایتم هارو داشت!از نظر سختی Orgins ولی یکم خسته کننده بود! و بدترینش همین Valhalla!
چیزی که اساسن بهش نیاز داره این که باید یه دست کامل به انیمیشن های بازی بزنه چون واقعا تو دیواره!اصلا حس نمیکنی طرف به هیدن بلید میزنی فقط یه صدای میاد تمام انگار این NPC ها داخلشون هوا گذاشتن!بازی شدیدا بی روح میزنه با این انیمیشن هاش!نمیدونم توجه کردید یا نه تو تریلر اون خنجر پرت کردنش دقیقا مال نسخه 1 بازی هست اصلا و ابدا روش کار نکردن که یکم واقعی گرایانه باشه یا وقتی میخوره به طرف اون حس ضربه خوردن رو احساس کنی!

بهترین Assassin's creed های نسل هشتم از نظر من Unity و syndicate بودند.

از همه جنبه ها چه گرافیک و چه گیم پلی عالی بودند. تنوع مراحل عالی داشتند و سیستم مبارزات فوق العاده. سیستم ارتقا شخصیت اصلی هم به خوبی اجرا شده بود.

تنها مشکل این دو بازی روایت داستان نه چندان جالب بود، مشکلی که حدودا از سال 2014 به بعد تمام بازی های یوبی سافت، به جز watch dogs 1، به آن دچار شدند.

این بازی هم به همان مشکلات سه بازی آخر مجموعه دچار هست، ولی شاید گیم پلی 20 ساعته و روایت صحیح داستان (با توجه به تریلرها بعید میدونم!) بتونه بازی رو از نجات بده.

این بازگشت به ریشه ها هم شده معضل این گیم :D گیم پلی بازی و مبارزاتش همون Valhalla:-q
بقیه بخش های بازی هم فکر کنم فدای نسخه iphone شده:| اینا دقیقا فکر کنم از همون اول برنامه داشتن که روی گوشی یا تبلت بازی رو پورت کنن برای همین تو تمام تریلر های که تا الا از بازی دیدم واقعا پسرفت داشته!

نه داداش، اون اساسینی که می‌خوان برای گوشی و تبلت بدن کلن یه نسخه‌ی دیگه‌ست {و انصافن هم گرافیکش برای گوشی خوبه}
میریج فقط مثل والهالا میان‌نسلی هست
دیگه قرار نیست که بیشتر دانگرید بشه برای اندروید {و ios}

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

نه داداش، اون اساسینی که می‌خوان برای گوشی و تبلت بدن کلن یه نسخه‌ی دیگه‌ست {و انصافن هم گرافیکش برای گوشی خوبه}
میریج فقط مثل والهالا میان‌نسلی هست
دیگه قرار نیست که بیشتر دانگرید بشه برای اندروید {و ios}

https://gamerant.com/iphone-15-pro-...-resident-evil-village-more-with-ray-tracing/

اینه منظور دوستمون..

بیشتر این احساس رو دارم که داره دنباله AC:Revelations میاد.... 8->

البته صرفن از نظر تم و فضا دیگه
وگرنه از زمانی و داستانی خیلی باهم فاصله دارن

• Like
Reactions: shayan7 and Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن