Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
تنها چیزی که منو داره می‌رسونه اینه که خیلیا با این قابلیت بسیم که با تلپورت دشمنارو از بین می‌بره مشکل دارن. از اون ور هم توجیه یوبیسافت اینه که در واقع این داستان بخاطر اینه که بسیم خیلی سریع و بامهارت بوده و آنیموس نمیتونه با حرکاتش Sync بشه و دچار گلیچ میشه یعنی بسیم قابلیت ماورایی نداره ، این ماییم که داریم همه چیزو اسکریپت شده میبینیم :|
اما در نهایت واقعیت اینه که این قابلیت اسکی مستقیم از سری بازیهای Middle earth ( shadow of Mordor و shadow of war ) که talion می‌تونست در لحظه بوسیله روح elf در محیط جابجا بشه

آخرین ویرایش:
والا موندم پيشخريد كنم يا نه خودم كه توى والهالا ١٤٥ ساعت بازيش كردم بازيه قابل قبولى بود برام چون خودم هم حال ميكنم با دنياى وايكينگها اينو نميدونم

تنها چیزی که منو داره می‌رسونه اینه که خیلیا با این قابلیت بسیم که با تلپورت دشمنارو از بین می‌بره مشکل دارن. از اون ور هم توجیه یوبیسافت اینه که در واقع این داستان بخاطر اینه که بسیم خیلی سریع و بامهارت بوده و آنیموس نمیتونه با حرکاتش Sync بشه و دچار گلیچ میشه یعنی بسیم قابلیت ماورایی نداره ، این ماییم که داریم همه چیزو اسکریپت شده میبینیم :|
اما در نهایت واقعیت اینه که این قابلیت اسکی مستقیم از سری بازیهای Middle earth ( shadow of Mordor و shadow of war ) که talion می‌تونست در لحظه بوسیله روح elf در محیط جابجا بشه

واقعن یوبی اینطوری توجیه کرده ؟!
این مشکلات انیموس هم خیلی جالبه،شده یه دیوار کوتاه برای توجیهات اینطوری
چون سر شنا نکردن الطایر هم می‌گفتن، الطایر شنا بلده ولی بخاطر مشکلات فنی انیموس که دستگاه تازه سازی هست ما خودمون نمی‌تونستیم با الطایر شنا کنیم :|
ولی خُب از نظر منطق درون بازی هم قاعدتن بعد از n سال و n تا ورژن اساسین باید گلیچ های انیموس برطرف شده باشه
بگذریم،من وجود همچین قابلیتی رو مشروط به این می‌دونم که چه جوری درآورده باشن
یعنی اگه طوری باشه که مفید و لذت بخش باشه، به خودی‌خود اشکالی نداره
دیگه بعد از اوریجینز هم اون واقع گرایی که نسخه های کلاسیک اساسین در گیم پلی داشتن {گفتم گیم پلی چون از نظر داستانی همون موقع هم 100 درصد واقع گرایانه نبود} به پایان رسید،
شاید هم یوبی بعد از این سه نسخه‌ی اخیر ، نگران بوده که یهو بیاد تو این نسخه تمام عناصر تخیلی و ماورایی رو از گیم پلی حذف کنن و کاملن بشه مثل سری های کلاسیک
برای همین یکسری ویژگی ها و تزئینات ماورایی رو با همچین توجیهاتی نگهداشتن که همه‌ی سلیقه ها راضی بمونن

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

توی یوتیوب Valhalla رو ببینید تا مواجه بشید که پر بیراه نمیگه. حالا اینکه بهانه است و این حرفا رو نمیدونم. ولی خب توی داستان Valhalla بهش اشاره شده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soltanmasoud
دهنتون سرویس مفتی بازی می‌کنین عشق میکنین.
من منتظر بودم نقدها بیاد ببینم چیکار می‌کنه ولی بعد دیدن لانچ تریلر هایپ چسبید به سقف ناخودآگاه پیش خرید شد :D .
منم صبر ندارم براش:( البنه اگر در دسترس بود هم نمیتونستم دانلودش کنم!
فعلا باید یه پروژه تموم کنم، بتونم پاک کنم از و کنسول جا باز بشه برای این :دی

• Like
Reactions: king of north
منظورت از اسپویل بزرگ چیه ؟
من که جویدم والهارو ولی نمی‌دونم کدوم بخششو میگی :D
اینکه بسیم همون لوکی تناسخ یافته هست و از طریق انیموس وارد دنیای مدرن میشه.

اینکه بسیم همون لوکی تناسخ یافته هست و از طریق انیموس وارد دنیای مدرن میشه.
آره دقیقا درسته
من حدس میزنم از اونجایی که لوکی توانایی سفر به زمانهای مختلف رو داره ، یوبی بیاد بگه لوکی تو زمان والهالا نتونست به همه اهدافش برسه واسه همین احتمالا به همان خط زمانی سابق بازگشته اما به گذشته‌ی دورتر فرستاده شده که میشه دوران جوانی بسیم :D . حالا اینکه ویلیام مایلیز از هویت واقعی بسیم خبر داره یا نه خودش بحث مفصلیه

• Like
Reactions: 'USG Ishimura'

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or