Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یک سایتم بود، اسمش یادم رفت، ولی خیلی قبل تر از تک انیمه اینا بسته شد، حدود 8 یا 9 سال پیش، من خیلی اون سایت رو دوست داشتم، خیلی سایت تر تمیز و شیکی بود، و یادمه آرشیوشم خیلی کامل بود!
سایت تک انیمه رو میگی یکی ازش شکایت کرده بود بچم میره از این سایت کارتونای خاک بر سری میبینه

سایت تک انیمه رو میگی یکی ازش شکایت کرده بود بچم میره از این سایت کارتونای خاک بر سری میبینه
نه خیلی قبل تر از تک انیمه بود،قالب سایت سفید بود! سال 94اینا فکر کنم بسته شد!(نمی دونم اسمش انیمفا بود یا همچین چیزی)

آخرین ویرایش:

درود به شرف اون بچه

من جای قانون گزار بودم پدر و مادرش رو دستگیر میکردم میفرستادم کمپ انیمه ببینن، معتاد که شدن برگردن به اجتماع

نه خیلی قبل تر از تک انیمه بود،قالب سایت سفید بود! سال 94اینا فکر کنم بسته شد!(نمی دونم اسمش انیمفا بود یا همچین چیزی)

تا اونجا که یادم میاد با قالب سفید، باید انیمه آپ باشه که توی AW معروف بودش به انیمه قاپ :D ....از اونم شکایت کردن و مدت زیادی نبودش.

به سرعت زیرنویس کنه
خدایش سرعت و کیفیت زیرنویس هاشون عالی بودش، کلی انیمه رو هم پوشش میدادن...حتی از AW هم بهتر کار میکردن
امیدوارم که اعضای تیم ترجمه ـشون دوباره کار ترجمه رو از سر بگیرن.

الان این واقعاً ریمستره، دقیقاً چی کارش کردن :D
دو ثانیه اول، اون گروه دشمن ها حرکت نمیکردن، یکی با موس داشته درگ ـشون میکرده، خدایش اگه چیزی غیر از این بود، بگید :)

آخرین ویرایش:
. منتها کاگوراباچی داره از پشت با دنده پنج میاد سمتش :دی
هر چی من از خفنی کاگوراباچی بگم کم گفتم. لامصب هوکازونو هم خوب می نویسه هم آرتیست خداییه.

به کل آینده درخشانی داره بخش اکشن شونن جامپ با این دو تا کار

سید، یادمه که چند ماه پیش درباره ی کاگوراباچی یه پست زدی...ولی بیشتر درباره ی حاشیه های ساخت و ترند شدن اون نوشتی، تا اونجا که یادمه چیز زیادی درباره ی خود مانگا نگفتی.
خود مانگاش چطوره؟ بدرد من میخوره :D

سید، یادمه که چند ماه پیش درباره ی کاگوراباچی یه پست زدی...ولی بیشتر درباره ی حاشیه های ساخت و ترند شدن اون نوشتی، تا اونجا که یادمه چیز زیادی درباره ی خود مانگا نگفتی.
خونین، خشن، عالی! بشدت هم استایلیش.
خیلی مانگا جدیه! ولی برعکس امثال جوجوتسو کایسن داستان قشنگی داره، کرکتر اصلی هرچی جلوش میزارند سلاخی میکنه.:دی

کاگوراباچی؟
هممم
توضیح این که چرا کاگوراباچی خفنه سخته به نظرم

چون در ظاهر هم از نظر ساختار داستانی هم از نظر شخصیت ها هیچ چیز جدید و نوینی نداره
ولی در عین حال عجیب کار تر و تازه ایه برای منی که این همه کار اکشن خوندم

ولی ممد یه موردشو خوب گفت.
شخصیت اصلی راحت می کشه. یعنی هیچ "من کسی رو نمی کشم" و "قتل بده" و اینا نداریم تو داستان. البته که داستان جوری رفتار نمی کنه که قتل کار خوبیه و تو خون غلط بزنیم و عشق و حال. اتفاقا یه جای داستان سر یه قتل عام عمومی خیلی چهره شخصیت اصلی تو نظر مردم به هم میریزه و این به نظرم خیلی دیدگاه جالب تری نسبت به اهمیت گناه قتل ـه تا نوعی که بقیه مانگاها به تصویرش می کشن

یه مورد دیگه هم به نظرم مضمون اصلی داستانه که کامل در مورد "گناه نسل پیشین" ـه.
شخصیت اصلی (چیهیرو) باباش یه آهنگریه که 6 تا شمشیر خداگونه ساخته که در اثرش یه جنگ عظیمی به پایان رسیده. ولی بعد تموم شدن جنگ، یه گروه تروریستی میان باباش رو می کشن و شمشیرهاش رو برمیدارن و دِ در رو
بعد اول داستان این جوریه که چیهیرو آخرین شمشیر باباش رو که هیچ کس از وجودش خبر نداشته رو برمیداره تا بره بقیه شمشیرها رو پس بگیره و هر کی سر راهش هست بکشه
نکته اش این جاست هر چی داستان میره جلوتر چیهیرو بیشتر متوجه قدرت مخرب این شمشیرها و بلایی که سر دنیا آورده میشه. بیشتر میفهمه بقیه 5 تا شمشیرزن افسانه ای ای که تو جنگ قدیم با این شمشیرها جنگیدن تا چه حد عملکردشون شبیه مجرم های جنگی ـه و چقدر وزن گناه این افراد سنگینه (این مخصوصا تو آرک فعلی مانگا خیلی نمود داره که فوق العاده است) و البته جزئیات بیشتری که نباید اسپویل کنم

در کل موضوعی که نویسنده داستان، هوکازونو سنسی روش دست گذاشته به نظرم یکی از حساس ترین موضوعات تاریخ سیاسی ژاپنه و تا الان به طرز عجیبی، این متافورهایی که تو مانگا هست عالی عمل کرده.

یه مورد دیگه هم در مورد خفنی کاگوراباچی هست که قبلا تو پست خودم صحبت کرده بودم
اونم آرت داستانه و توضیح این سخته.
به نظر لاین آرت و جزئیات طراحی کاگوراباچی اگه بخوایم روراست باشیم واقعا زیر حد معمول مانگاهای این ژانره.
ولی وقتی نوبت به به تصویر کشیدن اکشن میشه واقعا با یه اختلاف خفنی جلوئه. اونم دلیل اش بیشتر به درک خفن مانگاکا از کامپوزیشن و پرسپکتیو برمیگرده. از اون جا که طرف قبل مانگاکا بودن، طراح حوزه تجاری بوده، واقعا براش نقطه قوت به حساب میاد.

@Arima Kishou
@Z-fan

ممنون برای توضیحات، ولی:

berserk-e1594835159209.jpg

اقا بزار اصل مطلب رو بگم :D از لحاظ روحی، شدیدً نیاز به یه مانگای طولانی با فضای خشن و دارک مثل Berserk دارم....این کاگوراباچی جواب میده؟ :)

P.S
الان Subarashii Sekai رو شروع کردم، مانگای کوتاهی هستش، تمومش کردم این کاگوراباچی رو استارت میزنم

147085.jpg

جوونا من گرند بلو و prison school رو دیدم. خیلی واقعا خوب بودن. تو این مدل و کمدی، اگه میشه چنتا معرفی کنید.
من فقط یک دونه پیشنهاد برم Golden Boy. شش قسمته و مثل GTO با خودت می‌گی عجب مردک هیز چشم‌چرونیه، ولی در باطن خیلی پسر خوبیه :))
یک تیکه تف کردن داره. هر وقت یادمش میفتم ناخودآگاه می‌خندم

Recutiehoneysg1.jpg

Re: Cutie Honey ep1 10/10
ep2,3 7/10
کیل لا کیل رو دوست دارید از اینم خوشتون میاد، حیف سه قسمت بیشتر نیست کاشکی قسمتای بیشتری داشت.
موزیک اوپنینگ👌

OST

OP 1973

انیمه خیلی خوبیه حتماً ببینید، اسپین افای این انیمه خوبن به جز flcl Grunge.
FLCL 10/10
flcl progressive 8/10
flcl alternative 8/10
flcl shoegaze 6.5/10
flcl Grunge 1/10

اقا بزار اصل مطلب رو بگم :D از لحاظ روحی، شدیدً نیاز به یه مانگای طولانی با فضای خشن و دارک مثل Berserk دارم....این کاگوراباچی جواب میده؟ :)
در اون حد که نه اما خب کارت رو راه میندازه.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or