Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

بالاخره ساخت فصل جدید Ace of Diamonds تایید شد :D
واقعا عجیبه بعد این همه سال تازه خبر تایید شدنش اومده. کی بتونیم ببینیمش معلوم نی! به همین مناسبت بریم یه بار دیگه خفن‌ترین لحظه‌ی انیمه رو ببینیم :D لازم به ذکر است که این صحنه مربوط به سیزن دوم قسمت ۳۵ میباشد.

View attachment 4_5942559610224250459.mp4

Berserk the black swordsman Trailer
واقعا مایه خجالته فن انیمیشن یه استدیو رندوم آبرودار تر از استدیو های رسمیه. حالا درسته 5 فریم در ثانیه بود ولی خب بازم... :D

عجیبه نتفلیکس حاضره کارایی مثل بسترد رو انقدر قوی ساپورت کنه ولی سمت این نمیاد (از ژاپنیا قطع امید کردم) :D

خوب بود که! اینا هم صرفا فن هستن وگرنه از نظر داستانی حرکت درستی زدند.:D
خودمم راضیم حتی سر اون ماجرا هم به نظرم خوب جمع شد الان هم شلوغ کاری نکرد منطقی بود.
اون فن ها رو هم خلاص کرد :دی

----
این فری تیل هنوز تموم نشده ؟ هم به لحاظ شخصیت هایی که داشت:-" هم نوع قدرت ها تو زمان خودش جدید بود.
بخوام نمره بدم احتمالا 5-6 بگیره ولی از لحاظ خاطره انگیزی 10 ـه برام

Wind Breaker واقعا فراتر از انتظارم بوده. خیلی انیمه خوبیه. شخصیتای باحالی داره. مبارزاتش رو خوب دراوردن. صداپیشه‌ها همگی عالی. روزی که شروعش کردم فکر میکردم یه چیز معمولی و تکراری باشه اما خیلی خوب و سرگرم کنندس.

قسمتای ۷ و ۸ "قطاری به سوی آخر دنیا" هم جز بامزه‌ترین چیزایی بوده که دیدم. قسمت ۷ که خیلی خوب بود. ایده‌ای که به کار بردن واسه ساخت اون قسمت واقعا خوب و بانمک بود خصوصا وقتی نقشای اصلی انیمه ۴تا بچه مدرسه‌ای هستن :D

این قسمت دیمون اسلیر از کل فصل سوم جذاب تر بود، حالا شاید بخاطر اینکه بهترین هاشیرای داستان در این قسمت بود. اما بنظرم بیشتر نشون میده چقدر فصل قبل آبکی بود.:|
کلا بنظر میرسه با مسیر هر قسمت در مورد یک هاشیرا میخوان پیش برند.:| خوبیش اینکه همه این کرکترا رو حداقل برامون اینقدر عزیز میکنند بخش نهایی داستان برامون اهمیت داشته باشند، بدیش اینکه دهنمون سرویسه تا این فصل تمام بشه.:|

این همه سال بود انیمه می دیدم هیچ کاراکتری واقعا نبود که بگم این حکم وایفو داره برای من (ساگیری تو جیگکوراکو خیلی نزدیک بود) :D
اما ایشون واقعا خودش بود. بعد این همه سال پیدا شد :-":D

images (14) (12).jpeg

قسمت بقیه دوستان هم بشه به حق همین شبا:D

توی لیست خفن‌ترین تک پنل‌های مانگایی که تا الان خوندم، تعداد قابل توجهی از پنل‌های مانگای ساکاموتو به خصوص از شخصیت تاکامورا وجود داره.
من هر ازگاهی که میرفتم مانگاپلاس وان پیس و یکی دو تا مانگای دیگه رو بخونم چپترایی که از ساکاموتو میومد رو سر پنل هاش یه نگاهی مینداختم عشق میکردم ولی این دو سه چپتر اخرش انقدر خفن بود نشستم خوندم عجب مبارزه ای بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or