استاد(!) بزگترین ترول عرصه مانگاکاهاست
اینکه دها میلیون ادمو برای این مدت سر کار بزاری واقعا مهارت میخواد
چند وقت پیش هم یه مشت چرت و پرت تحت عنوان اپیزود ۱۰۰۰ ام گفته بود راجب اندینگ های احتمالی در این حد که «همه به خوبی و خوش کنار هم زندگی کردند »
یکی hell's paradise و یکی هم I am hero
Hells paradise که پارسال ظاهراً یه فصل انیمه هم ازش اومده
یه جورایی حس الگو برداری از demos slayer رو میده حداقل شاکله اصلی داستان شباهت زیادی داره اما مانگای خوبیه ، در عین اینکه دارک هست ولی لحظات فان هم داره شخصیت ها هم جالب و رنگ و لعاب دار هستن (هرچند عمدتا عمق خیلی کمی دارن مثلا قهرمان اصلی رو کلا میشه تو یه خط داستانش رو گفت )
شروع معمولی داره و رفته رفته بهتر میشه ، یه کار عالی نیست ولی تو سبک demon slayer بخواید خوبه
اما مانگا دوم i am hero
تو سبک زامبی-horror action
شروع با شخصیتش اصلیش(یه مانگاکا) که یکم ۶ میزنه سخته و بعضی جاها خسته کننده اما جلوتر که میره داستان گیرا میشه ، یه مانگا زامبی ساده با یه داستان کسل کننده نیست
تو این سبک زامبی محور (البته دقیقا نمیشه گفت زامبی محور ، حداقل نه به معنای کلاسیک زامبی )طور بنظرم اثر تمیزیه
پایان یکم با عجله تموم میشه علتش هم ظاهراً این بوده که پدر مانگاکا فوت کرده تو زمانی که پایان داستان داشته نوشته میشده
اما پایان بدی نیست به هیچ وجه فقط یه سری چیزها توضیح داده نمیشه
یه لایو اکشن هم داره که ندیدم (با توجه به سابقه لایو اکشن ها احتمالا به خودم لطف کردم )
از نظر داستانی یه جورایی میشه گفت parasyte پدر معنویش هست و شباهت هایی دارن