ندیدم راجع به Fable حرف بزنید !
کسی نبود خوشش بیاد ؟
View attachment 336056
نمیدونم چرا شخصیت اصلی منو یاد جوونیا استالون میندازه
View attachment 336057
من عاشقش شدم
کرکتراش یکی از یکی جالبتر و احمقتر خصوصا این دو تا اصلیا. خود فابولو(!) که عالیه. وقتی میخواست به حرف رئیسش گوش کنه و وارد دعوا نشه عالی بود. دخترم اون یارو رو ایسگا کرده بود خیلی خوش گذشت. در کل ازون انیمههاس که هر هفته منتظرشم.
انیمه Jellyfish هم خیلی خوبه. یاد و خاطرهی بوچی د راک رو برام زنده کرده. کاوایی بودن رو هم به اوج رسوندن.
Ooi Tonbo هم فکر کنم قبلا گفتم در موردش. ازون کارای بامزه و ریلکسه. یکم اطلاعاتمون در مورد گلف رو میبره بالا!
Sentai Daishikkaku رو وقتی شروع کردم تو این فکر بودم که یه کار معمولی و تکراریه ولی قسمت اولش، پایان جالبی داشت و دیگه پیگیرش شدم. یه نمه حس و حال سریال د بویز میده بهم!
کایجو نامبر ۸ خیلی کار خفن و جالبیه. قسمت اولش عالی بود. بچهها رفتن واسه تمیزکاری ترکیده بودم از خنده
ویند بریکر هم که یه کار اکشن مدرسهای ولی خیلی با کیفیته. شخصیتاش خیلی خوبن.
Kenka Dogukaku هم کار متفاوتی بوده واسه من. نشون میده که آدما واسه وایرال شدن و پول دراوردن چه کارایی میکنن
Boukyaku Battery هم که بیسبال جدیده. قطعا الماس نمیشه ولی کار خوبیه. کلا بیسبال خوش میگذره.
و در آخر بار دیگه از Train to the End of the World نام ببرم که خیلی خیلی خووبه و هر قسمتم بهتر میشه.
خب دیگه بریم تا چند هفته بعد