Disney 23
کاربر سایت
کلا هر فندوم بزرگ و معروف بشه این جریانات رو داره، من خودم اصلا هیچ کدوم از دیسکورس های این تاکسیک فن ها رو دنبال نمیکنم و با خیال راحت از اثر لذت میبرم.بالاخره منم به پخش هفتگی وان پیس رسیدم و احساس خلا میکنم، قسمت جدید هم که ۸ روز دیگه میاد.
باید برم تو خط خواندن مانگا و در کنارش انیمه های سینماییش رو هم ببینم، بجز موارد زیر بازم چیزی هست که باید دید یا همین ها اصل کاری هستن؟
Clockwork Island Adventure
Chopper's Kingdom on the Island of Strange Animals
Dead End Adventure
Baron Omatsuri and the Secret Island
The Cursed Holy Sword
Giant Mecha Soldier of Karakuri Castle
One Piece Film: Strong World
Straw Hat Chase
One Piece Film: Z
One Piece Film: Gold
One Piece: Stampede
One Piece Film: Red
اول که شروع کردم میگفتم کو تا برسم به پخش هفتگی و طولانیه ولی الان انگار مثل یه چشم بهم زدن گذشته و چه تجربه بی نظیری بود این شاهکار.
و اینکه gear5 لوفی دقیقا همون چیزیه که باید باشه یه آپگرید پرفکت واسه لوفی که کاملا با شخصیتش همخونی داره.
ولی خب طبق معمول تو فندوم وان پیس هم یه عده هستن که همیشه در حال نق زدن هستن و از همه چی ایراد میگیرن، این دوستان انتظار داشتن لوفی که از اول انیمه تا اون موقع همیشه در حال اون مدل کارها بوده یهو سر دنده پنج بیاد بشه مخلوط سوکونا، آکاینو و آیزن!
از @Akiba و @Z-fan هم ممنونم که جزء عوامل ترغیب کننده من واسه شروع کردن وان پیس و ادامه دادنش بودن.
بنظرم انیمه زیادی خوب شده، حیف بپری و مانگا بخونی.ادامه داستان بعد از قسمت ۱۱۰۰ رو از کدوم چپتر باید بخونم؟
تو پست قبلی شخصیت های محبوبم رو یادم رفت بگم، سخته انتخاب ولی اگه مجبور به انتخاب باشم شخصیت های مورد علاقه ام این ها هستن:
لوفی
زورو
چوپر
با حضور افتخاری یوهوهوهو.
asobi asobaseبچه ها چند تا انیمه که بشدت خنده دار باشه معرفی کنید لطفا
از اینا که از فرط خنده آدم دل درد بگیره
Grand Blue اینم باحالهبچه ها چند تا انیمه که بشدت خنده دار باشه معرفی کنید لطفا
سینمایی kono subaبچه ها چند تا انیمه که بشدت خنده دار باشه معرفی کنید لطفا
مانگا رو هم تا چپتر ۱۱۱۱ خوندم و الان هم تو خماری انیمه ام هم تو خماری مانگا.کلا هر فندوم بزرگ و معروف بشه این جریانات رو داره، من خودم اصلا هیچ کدوم از دیسکورس های این تاکسیک فن ها رو دنبال نمیکنم و با خیال راحت از اثر لذت میبرم.
بنظرم انیمه زیادی خوب شده، حیف بپری و مانگا بخونی.