Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب ۵تا از انیمه‌های جدید فصل رو دیدم.

اول با اونی شروع کنم که خیلی خوشم اومد. Train to the End of the World. چقدر این انیمه گوکولی و قشنگ و احمقه :D داستان اینطوری شروع میشه که میخوان شبکه‌ی 7G راه بندازن ولی مشکلاتی پیش میاد و همه چیز به فنا میره و در پی اون هر کی سنش بیشتر از ۲۱ سال و ۳ماه باشه تبدیل به یه حیوونی میشه! کرکتراش خیلی خووبن :D این مدل انیمه‌هارو ترجیح میدم به کاراش اکشن.

کار بعدی که فکر کنم کار خوبی باشه و البته ریمستر هستش و ورژن اصلیش مال سال ۲۰۰۸عه، Spice and Wolf: Merchant meets the Wise Wolf هستش. حس میکنم خوشم بیاد. قسمت اولشم جالب بود. صدای خانم گرگه هم دلیل دیگریست برای اینکه ادامه بدمش.

I Was Reincarnated as the 7th Prince so I Can Take My Time Perfecting My Magical Ability هم اسم یه انیمس و حقیقتا نمیدونم چرا یا وقتایی تو انتخاب اسم مراعات نمیکنن و هر چی به ذهنشون بیاد مینویسن. چیه خب این :D به هر حال یه ایسکای دیگه هستش اما بدک نبود. گوگولی بود به اندازه‌ای که نظرمو جالب کنه و یکی دو قسمت دیگه ببینم و بعد قضاوت کنم. کرکتر اصلی هم ازوناس که نمیشه فهمید دختره یا پسر!

Re-Monster یکی از mehترین و تکراری‌ترین ایسکای‌هایی هست که تا الان دیدم! فکرم نمیکنم در آینده اتفاق خاصی بیفته که نظرم جلب بشه!

در آخر هم Gods' Games We Play که اینم کلا خوشم نیمد. جدای ازینکه خیلی لوس و بیمزه بود، آرت استایلش هم حال نمیکنم.

اون اولی رو ببینین انصافا :D خیلی حال خوب کنه.

یه انیمه چینی هم این مدت دیدم. Wu Nao Monu. خیلی پیشرفت کردن واقعا. فصل اولش ۱۵قسمت بود و هر قسمت ۷ الی ۸ دقیقه. خیلی کار مختصر مفید ولی خووبیه. فصل دومش هم در حال پخشه. مشخصه خیلی از کارای جاپونی الهام گرفتن ولی خب خروجی خیلی خوب داشتن به نظرم.

classroom of the elite رو کسی دنبال نمی کنه !! ندیدم کسی چیزی بگه
من دنبال میکنم منتها برای چیزی گفتن خیلی پهناورم حسش نمیاد :D
اتفاقا کار مورد علاقمه و شخصیت اصلیشو خیلی دوس دارم (:>)

این فصل یه نمه هیجانش کم شد ولی از اون تیکه آخرش مشخصه فصل بعد طوفانی خواهد بود

اون لحظه ای که دخترِ رو بغل کرده بود به چشم رمان میدیدش دیوانه م کرد ملت براش اسباب بازین، چقدر میتونی خوب باشی آخه ;))

شخصیت اصلی رو ببینید، قشنگ یه سور به ربات زده با اون قیافه سرد و بی روح و همیشه پوکرش چی از این بهتر :D
مگه جذابیت به اینه دست به جیب با رخ عقاب باشه که همه رو شتک میکنه؟ نه جانم این لعنتی خوبه، برای این باید جامه ها دَرید نه اون ;))

من دنبال میکنم منتها برای چیزی گفتن خیلی پهناورم حسش نمیاد :D
اتفاقا کار مورد علاقمه و شخصیت اصلیشو خیلی دوس دارم (:>)

این فصل یه نمه هیجانش کم شد ولی از اون تیکه آخرش مشخصه فصل بعد طوفانی خواهد بود

اون لحظه ای که دخترِ رو بغل کرده بود به چشم رمان میدیدش دیوانه م کرد ملت براش اسباب بازین، چقدر میتونی خوب باشی آخه ;))

شخصیت اصلی رو ببینید، قشنگ یه سور به ربات زده با اون قیافه سرد و بی روح و همیشه پوکرش چی از این بهتر :D
مگه جذابیت به اینه دست به جیب با رخ عقاب باشه که همه رو شتک میکنه؟ نه جانم این لعنتی خوبه، برای این باید جامه ها دَرید نه اون ;))
شخصیت اصلیش یکی از بهترین هاست . خیلی خوشم ازش می یاد . این فصل هم آره هیجانش کم تر شد. دیگه آخر سال اول بود و حالت جمع بندی داشت . بره سال بعدی چه حالی کنیم
بازی تاج و تخت مدرسه ای هست این انیمه

بالاخره Bartender Kami no Glass هم اومد. خیلی منتظرش بودم که ببینم چیه داستانش و خیلی خوب بود. داستان یه هتل تازه تاسیس هستش که دنبال بارتندر هستن. این کاکتل درست کردنشون خیلی آرامش‌بخشه :D کلا قدر انیمه‌هایی که ایسکای و اکشن نیستن رو باید دونست. من که عجیب به دلم میشینن انیمه‌های این مدلی. اونایی که بخش اعظمشون اکشن باشه بعد چند قسمت خستم میکنن. آخرین نمونش نینجا کامویی هستش. نه اینکه بد باشه ولی این همه اکشن و شلوغ پلوغی خیلی باهام سازگار نیست دیگه. ایسکای هم که تکلیفش مشخصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or