Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بین انیمه‌های این فصل که دیدم، میتونم Kyuujitsu no Warumono-san رو پیشنهاد بدم. انیمه‌ی لطیف و آروم و حال خوب کن. خیلی کار جالب و بامزه‌ایه. قسمت آخر فصل اولش هم پخش شد چند روز پیش. نمیدونم اینجا کسی دیدتش یا نه ولی اگه دیده که خودشو نشون بده و نظرشو بگه :D

آقا این فصل دوم Chainsaw Man به رحمت ایزدی پیوست؟!
از شانس من هست که انیمه‌هایی که دوست دارم این مدلی هستن یا کلاً برادران ژاپنی عادت دارن یه چیزی رو شروع کنن و بعدش برن بخوابن؟ :D اون از Berserk که رفت توی برزخ، اون از Attack on Titan که یه حالت طنزی پیدا کرده بود و دیگه کار رسیده بود به «بخش اول فصل چهارم، بخش دوم فصل چهارم، نیمه‌ی اول از بخش سوم فصل چهارم و...»، اینم که Chainsaw Man که یک سال و نیم از تموم شدن فصل اولش می‌گذره و هنوز خبری نیست! :D

آقا این فصل دوم Chainsaw Man به رحمت ایزدی پیوست؟!
از شانس من هست که انیمه‌هایی که دوست دارم این مدلی هستن یا کلاً برادران ژاپنی عادت دارن که یه چیزی رو شروع کنن و بعدش برن بخوابن؟ :D اون از Berserk که رفت توی برزخ، اون از Attack on Titan که یه حالت طنزی پیدا کرده بود و دیگه کار رسیده بود به «بخش اول فصل چهارم، بخش دوم فصل چهارم، نیمه‌ی اول از بخش سوم فصل چهارم و...»، اینم که Chainsaw Man که یک سال و نیم از تموم شدن فصل اولش می‌گذره و هنوز خبری نیست! :D

Chainsaw Man Movie: Reze-hen

1711640926689.png

الان این پوستر رو دیدم احساس کردم چند قسمت از انیمه رو ندیدم، در حالی یادمه تا هفته قبل رو دیدم :D

ظاهرا بخش دوم فصل اول قراره خیلی شلوغ پلوغ شه که از همین پوستر هم مشخصه.
همه میان و میرن ولی در نهایت ما میمونیم و مارسیل :D

بنده هنوز frieren رو ندیدم. دوستانی که دیدین فازش تو مایه های violet evergarden هست؟ از نظر داستانی منظورم نیست ها بیشتر از نظر پیسینگ و حال و هوا...
اگه آره (که از خلاصه داستان می خوره همین باشه) که متاسفانه قراره هیچوقت نبینمش :D

بنده هنوز frieren رو ندیدم. دوستانی که دیدین فازش تو مایه های violet evergarden هست؟ از نظر داستانی منظورم نیست ها بیشتر از نظر پیسینگ و حال و هوا...
اگه آره (که از خلاصه داستان می خوره همین باشه) که متاسفانه قراره هیچوقت نبینمش :D
نوپ. بنظرم بیشتر اون آرومی اثر ترکیبی مثل ارباب حلقه ها و موشوکو تنسی از منظر اکشن بود.:دی
بدون هیچ شکی بهترین اثر سال گذشته بوده، چیز خوبی از دستت میره.:دی

نوپ. بنظرم بیشتر اون آرومی اثر ترکیبی مثل ارباب حلقه ها و موشوکو تنسی از منظر اکشن بود.:D
بدون هیچ شکی بهترین اثر سال گذشته بوده، چیز خوبی از دستت میره.:D
گریه ای که نیست اگه خدا بخواد؟ حقیقتا الان حس دیدن انیمه حال خراب کن ندارم :D:-"

گریه ای که نیست اگه خدا بخواد؟ حقیقتا الان حس دیدن انیمه حال خراب کن ندارم :D:-"
یکم ولی اکثرا حال خوب کنه!
بیشتر میخواد عبور آدم ها از غم دست دادن عزیزانشون رو نشون بده تا اینکه گریه آدم رو دربیاره.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or