Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بامدادی که گذشت، در حالی که یک ساعت به پایان سال باقی مونده بود بالاخره Made in abyss رو تموم کردم :D نمیدونم چرا فکر میکردم تموم شده و فصل بعدی در کار نیست و وقتی فصل دوم تموم شد شدیدا تو کف موندنم! واقعا نمیتونم صبر کنم برای اینکه بفهمم چی میشه و چه اتفاقاتی قراره بیفته. اما برسیم به خود انیمه خصوصا فصل دومش. من نمیدونم سازنده‌های این انیمه رو کی اذیت کرده بوده که همچین دنیای تلخ و تاریک و خشنی ساختن! یعنی عشق و دوستی و محبتم به مقدار کافی داره اما خشونتش اینقدر زیاده که اونارو میشوره میبره. فصل دوم که واقعا یکی از بی‌رحم‌ترین چیزایی بود که دیدم اگر بی‌رحم‌ترین نبوده باشه! ولی در عین حال، خیلی قشنگ و خفنه. دنیایی که ساختن واقعا پیچیده و پر جزئیاته اما خیلی خوب از پس روایت داستان و پرداخت به کرکترا بر اومدن. کوچکترین ضعفی میتونه کار رو خراب کنه و مخاطبم شدیدا گیج بشه اما خب اصلا اینطوری نشد. کرکترای به شدت خوب. دنیایی دوس داشتنی و بامزه که خشونت عجیبی توش موج میزنه. از نظر آرت و گرافیک و کلا بصری هم خیلی زیبا بود. طراحی موجوداتش عالی و بی‌نقص. در کل خیلی خوشحالم که دیدمش و تنها نکته منفی اینه که فصل بعدیش تاریخی نداره!

سال نو همگی هم مبارک. سالی پر از انیمه‌های خوب آرزو میکنم واستون.

بامدادی که گذشت، در حالی که یک ساعت به پایان سال باقی مونده بود بالاخره Made in abyss رو تموم کردم :D نمیدونم چرا فکر میکردم تموم شده و فصل بعدی در کار نیست و وقتی فصل دوم تموم شد شدیدا تو کف موندنم! واقعا نمیتونم صبر کنم برای اینکه بفهمم چی میشه و چه اتفاقاتی قراره بیفته. اما برسیم به خود انیمه خصوصا فصل دومش. من نمیدونم سازنده‌های این انیمه رو کی اذیت کرده بوده که همچین دنیای تلخ و تاریک و خشنی ساختن! یعنی عشق و دوستی و محبتم به مقدار کافی داره اما خشونتش اینقدر زیاده که اونارو میشوره میبره. فصل دوم که واقعا یکی از بی‌رحم‌ترین چیزایی بود که دیدم اگر بی‌رحم‌ترین نبوده باشه! ولی در عین حال، خیلی قشنگ و خفنه. دنیایی که ساختن واقعا پیچیده و پر جزئیاته اما خیلی خوب از پس روایت داستان و پرداخت به کرکترا بر اومدن. کوچکترین ضعفی میتونه کار رو خراب کنه و مخاطبم شدیدا گیج بشه اما خب اصلا اینطوری نشد. کرکترای به شدت خوب. دنیایی دوس داشتنی و بامزه که خشونت عجیبی توش موج میزنه. از نظر آرت و گرافیک و کلا بصری هم خیلی زیبا بود. طراحی موجوداتش عالی و بی‌نقص. در کل خیلی خوشحالم که دیدمش و تنها نکته منفی اینه که فصل بعدیش تاریخی نداره!

سال نو همگی هم مبارک. سالی پر از انیمه‌های خوب آرزو میکنم واستون.
من آخرین بار که مانگا رو چک کردم زیاد جلو نرفته و اینکه فکر کنم دیگه فصل بعد فصل پایانی انیمه میشه.

سلام
یه سوال عجیب
انیمه ای با موضوع کشتی کج هنوز نیومده؟ :D :|
من ندیدم ولی نزدیکترین چیزی که به ذهنم میرسه Keijo هست :D
یه انیمه مشتی با محوریت کشتی کج زنان بگو از اونا که دوبلش قویه:D
این پیام بعد از ده ثانیه خود سانسوری شد :D

تریلر انیمه Dandadan
انیمه رو نمیدونم تو چه سطحیه ولی مانگا حرف نداره.

دوستان عزیزی که دنبال زنان ورزشکار هنتای طور میگشتن،شخصیت ننه بزرگ توربو این مانگا همه خصوصیات مورد نظر شما رو داره.

قهرمان دو مارتن فوق‌العاده کیوت و بامزه که اکثر شوخیاش بزرگ سالانه و اجناسیه.

تنها بانوی ۲عالم که لقب توربو برازندشه.

Screenshot_20240321-142508_Comic Screen.jpg

Blue.Giant.600.3847878.jpg

چقدر خفن بود این انیمه‌ی سینمائی. Blue Giant رو حتما ببینید. از روی عکس مشخصه سبکش چیه فکر نمیکنم نیاز به توضیح خاصی باشه. ترکیبی از ساکسیفون و پیانو و درام. خیلی وقت بود ساکسیفون به گوشم نخورده بود ولی خب بهم یاداوری شد که چقدر خفنه این ساز. کیفیت کار خیلی بالاس. گوش و چشمتون همزمان حال میاد. دو ساعت مدت زمانش هست ولی مطمئنم متوجه گذر زمان نخواهید شد. خیلی لذتبخش بود حقیقتا.

GJDfq5LbMAAziCM.jpg

پخش فریرن هم دیروز تموم شد و انیمه تونست با یه اختلاف فجیعی با نمره 9.30 تو رتبه اول MAL خودشو نگه داره که یعنی حالا حالاها اون جاست اگه کمپینی علیهش تشکیل ندن :D (حالا این که حقشه یا نه بماند)
همزمان با این قضیه یه چیزی که تو توییتر کلی ترند شد این بود که فریرن رو ملت آرتیست توییتر میذاشتن تو کاورآرت بازی های دیگه
و این خیلی پخش و گسترده شد و ترند خیلی باحال شد.

یه سری از این فن آرت ها رو میذارم تو اسپویلر. ببینید خیلی باحالن

Last edited by a moderator:
خب فریرن و مائومائو تموم شدن و جاشون خالیست واقعا
قسمت آخر هر دوشون عالی بود. ۲ ۳تا صحنه هست از قسمت آخرشون خیلی دوس داشتم

View attachment 4_5767111823975257298.mp4

واقعا که شاگرد فریرنه :D
پشمای زریه ریخته بود ازین انتخاب ولی خب وقت استادش طلسم مورد علاقش ‌گل‌کاری باشه، شاگردشم تمیز کردن لباسارو انتخاب میکنه. خیلی سکانس خووبی بود.

Screenshot_20240324-150146_MX Player Pro.jpg

خیلی بی‌رحمه این مائومائو. یعنی جینشی رو کشت و زنده کرد با این حرکتش :D
قسمت آخرش خیلی خوب بود. واقعا شخصیت پردازی لاکان عالی بود. در ابتدا طوری معرفی شد انگار که میخواد به بلایی سر یکی بیاره اما توی ۲ ۳ قسمت تبدیل شد به یه شخصیت دوس داشتنی که کاملا باهاش همدردی میکنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or