بامدادی که گذشت، در حالی که یک ساعت به پایان سال باقی مونده بود بالاخره Made in abyss رو تموم کردم نمیدونم چرا فکر میکردم تموم شده و فصل بعدی در کار نیست و وقتی فصل دوم تموم شد شدیدا تو کف موندنم! واقعا نمیتونم صبر کنم برای اینکه بفهمم چی میشه و چه اتفاقاتی قراره بیفته. اما برسیم به خود انیمه خصوصا فصل دومش. من نمیدونم سازندههای این انیمه رو کی اذیت کرده بوده که همچین دنیای تلخ و تاریک و خشنی ساختن! یعنی عشق و دوستی و محبتم به مقدار کافی داره اما خشونتش اینقدر زیاده که اونارو میشوره میبره. فصل دوم که واقعا یکی از بیرحمترین چیزایی بود که دیدم اگر بیرحمترین نبوده باشه! ولی در عین حال، خیلی قشنگ و خفنه. دنیایی که ساختن واقعا پیچیده و پر جزئیاته اما خیلی خوب از پس روایت داستان و پرداخت به کرکترا بر اومدن. کوچکترین ضعفی میتونه کار رو خراب کنه و مخاطبم شدیدا گیج بشه اما خب اصلا اینطوری نشد. کرکترای به شدت خوب. دنیایی دوس داشتنی و بامزه که خشونت عجیبی توش موج میزنه. از نظر آرت و گرافیک و کلا بصری هم خیلی زیبا بود. طراحی موجوداتش عالی و بینقص. در کل خیلی خوشحالم که دیدمش و تنها نکته منفی اینه که فصل بعدیش تاریخی نداره!
سال نو همگی هم مبارک. سالی پر از انیمههای خوب آرزو میکنم واستون.
سال نو همگی هم مبارک. سالی پر از انیمههای خوب آرزو میکنم واستون.