Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

ندیدم راجع به Fable حرف بزنید !
کسی نبود خوشش بیاد ؟
View attachment 336056

نمیدونم چرا شخصیت اصلی منو یاد جوونیا استالون میندازه

View attachment 336057

من عاشقش شدم :D کرکتراش یکی از یکی جالب‌تر و احمق‌تر خصوصا این دو تا اصلیا. خود فابولو(!) که عالیه. وقتی میخواست به حرف رئیسش گوش کنه و وارد دعوا نشه عالی بود. دخترم اون یارو رو ایسگا کرده بود خیلی خوش گذشت. در کل ازون انیمه‌هاس که هر هفته منتظرشم.

انیمه Jellyfish هم خیلی خوبه. یاد و خاطره‌ی بوچی د راک رو برام زنده کرده. کاوایی بودن رو هم به اوج رسوندن.

Ooi Tonbo هم فکر کنم قبلا گفتم در موردش. ازون کارای بامزه و ریلکسه. یکم اطلاعاتمون در مورد گلف رو میبره بالا!

Sentai Daishikkaku رو وقتی شروع کردم تو این فکر بودم که یه کار معمولی و تکراریه ولی قسمت اولش، پایان جالبی داشت و دیگه پیگیرش شدم. یه نمه حس و حال سریال د بویز میده بهم!

کایجو نامبر ۸ خیلی کار خفن و جالبیه. قسمت اولش عالی بود. بچه‌ها رفتن واسه تمیزکاری ترکیده بودم از خنده :D

ویند بریکر هم که یه کار اکشن مدرسه‌ای ولی خیلی با کیفیته. شخصیتاش خیلی خوبن.

Kenka Dogukaku هم کار متفاوتی بوده واسه من. نشون میده که آدما واسه وایرال شدن و پول دراوردن چه کارایی میکنن :D

Boukyaku Battery هم که بیسبال جدیده. قطعا الماس نمیشه ولی کار خوبیه. کلا بیسبال خوش میگذره.

و در آخر بار دیگه از Train to the End of the World نام ببرم که خیلی خیلی خووبه و هر قسمتم بهتر میشه.

خب دیگه بریم تا چند هفته بعد :D

آخرین ویرایش:
Dorohedoro رو که خوندم دنبال همچین سبکی بودم که چشمم خورد به dai dark
به به ... فوق العاده ، تنها ایرادش اینه که تموم نشده و باید برای هر قسمت یک ماه منتظر موند :D
در نتیجه سرچ زدم مانگا های مشابه که تو رددیت blame رو معرفی کرده بودن ، چند قسمت اول اصلا معلوم نبود چی به چیه و فضا اصلا مثل dai dark نبود ولی هرچی جلوتر می‌رفت بهتر میشد، سبکش با هرچیزی که قبلاً خونده بودم فرق میکرد ، دیالوگ‌ها کم ، فضا خیلی سنگین و پسا اخرالزمانی ، داستان ترکیب ماتریکس ، apple seed و چند تا اثر دیگه
خلاصه : dorohedoro رو دوست داشتید ؟ dai dark رو حتما بخونید
ماتریکس رو دوست دارید ؟ blame رو بخونید

هی بی‌ خوابی بد دردیه :D
قسمت اول فصل هفت بوکونو هیرو و قسمت چهارم از کایجو نامبر ۸ رو پشت هم ببینید تا اساسی جیگرتون حال بیاد. خیلی خوب بودن جفتشون و هر هفته هم قراره کنار هم ببینیمشون.
کایجو ارزش داره وقت براش گذاشت مخصوصا برای طرفداران one punch 👌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or