Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
IMG_20240531_174021_567.jpg

واقعا ویند بریکر حقشه اون بالا باشه. دو قسمت اخیرش عالی بوده. رتبه سوم هم همینطور. قبلا هم گفتم وقتی قسمت اولش رو شروع کردم میخواستم بیخیالش شم، گفتم بذار تموم شه ببینیم چطوری میبندن قسمت اول رو. دیگه پایان قسمت اول همانا و پیگیر این انیمه شدن هم همانا :D ازین لیست کیمتسو و کایجو هم دنبال میکنم که جفتشون هم خیلی خوبن خصوصا کایجو. موشوکو هم میبینم ولی همچنان نتونستم ارتباط خاصی با این انیمه بگیرم.

View attachment 339268

واقعا ویند بریکر حقشه اون بالا باشه. دو قسمت اخیرش عالی بوده. رتبه سوم هم همینطور. قبلا هم گفتم وقتی قسمت اولش رو شروع کردم میخواستم بیخیالش شم، گفتم بذار تموم شه ببینیم چطوری میبندن قسمت اول رو. دیگه پایان قسمت اول همانا و پیگیر این انیمه شدن هم همانا :D ازین لیست کیمتسو و کایجو هم دنبال میکنم که جفتشون هم خیلی خوبن خصوصا کایجو. موشوکو هم میبینم ولی همچنان نتونستم ارتباط خاصی با این انیمه بگیرم.
من برخلاف نظرات فعلا از این آرک دیمون خیلی خوشم اومده.:دی
از اونور کایجو بنظرم زیاد آش دهن سوزی نیست.

اما تعجب کردم به موشوکو احساسی نداری، بنظرم بهترین ایسکای موجوده‌. کلا من یادم نمیاد انیمه ایی که در مورد بیوگرافی یک شخص از اول تا آخر زندگیش به این شکلی داشته باشیم. دنیا و همه چیزاشم عالیه. :-"

من برخلاف نظرات فعلا از این آرک دیمون خیلی خوشم اومده.:D
از اونور کایجو بنظرم زیاد آش دهن سوزی نیست.

اما تعجب کردم به موشوکو احساسی نداری، بنظرم بهترین ایسکای موجوده‌. کلا من یادم نمیاد انیمه ایی که در مورد بیوگرافی یک شخص از اول تا آخر زندگیش به این شکلی داشته باشیم. دنیا و همه چیزاشم عالیه. :-"

کیمتسو رو منم دوس دارم. خصوصا که قراره تمام هاشیراهارو ببینیم. حالا یکی کمتر یکی بیشتر. کایجو هم شخصیت اصلیش خیلی خوب و احمقه. حالا انیمه به جای مهمی رسیده و باید ببینیم به کدوم سمت میبرنش.

موشوکو هم نمیدونم چطور بگم مشکلم چیه. هر چی تلاش میکنم نمیشه که بشه :D وگرنه انیمه به شدت با کیفیته. آرتشم خیلی دوس دارم.

به ترتیب:
zero
stay night unlimited blade works
stay night heavens feel(یه مسیر داستانی متفاوت از unlimited blade works هست. 3 قسمت سینمایی)
apocrypha
extra last encore(ضعیف ترین فیت هست)
grand order:first order
grand order:shinsei entaku ryouiki camelot(دو قسمت سینمایی هست)
grand order:zettai majuu sensen
grand order:shuukyoku tokuiten

سری گرند اردر داخل بازیش 7 تا بخشه ولی از این 7 تا 4 تاش انیمه شده(1 و 5 و 6 و7) . ربط خیلی زیادی ندارن بخشاش به هم و اینطوری نیست نفهمی چی شد ولی خب در جریان باش که اینا کل داستان نیست...

غیر اینایی که گفتم چند تا سری های متفرقه هم داره که خیلی ربطی به داستان ندارن ولی اگه خیلی حال کردی با اینا، اونا رو هم میتونی ببینی( سری ایلیاسویل و یه سری اضافات گرند اردر)
خود این هایی هم که لیست کردم جز زیرو و استی نایت که مرتبطن هر کدوم سری جداگانه هستن و بیشتر طبق سلیقه لیست شده. اگه خوشت نیومد از هر کدوم میتونی بیخیالش بشی بری سراغ بعدی.
بین اینا سری heaven's feel بهترین انیمیشن و نفس گیر ترین مبارزات رو داره و فقط واسه انیمیشنش هم که شده ببین به نظرم (تا الان در تاریخ انیمه بهترین انیمیشن مبارزاته به نظرم).
zero و stay night unlimited blade works هر دو مبارزات خوبی دارن داستانشونم خوبه و ارزش دیدن داره.
Apocrypha داستانش خیلی جذاب نیست ولی در حد بخور نمیر یه چیزایی داره. مبارزات اینم عالیه. در مجموع وقتشو اگه داری ارزش دیدن داره.
extra last encore از نظر من به شدت زباله س. مبارزات متوسط. کاراکترا به شدت آبکی و رو مخ. داستانش رو من آخر نفهمیدم چیه... خیلی اگه بیکاری فقط ببین
grand order کلا سریش متوسط رو به بالاس. کاراکترای خوبی داره(چند تا از هموطنامون هم توش هستن :D). داستانش خوبه. مبارزاتشم خوبه. ارزش دیدن داره قطعا به نظرم. ضعف اصلیش ناقص بودنشه به نظرم...
ممنون برای وقتی که گذاشتی و توضیحات کاملی که دادی
مثل اینکه شما تو ژاپن هم زندگی میکنی تو پروفایلت فضولی کردم 😁
زبان ژاپنی بلدین ؟

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
View attachment 339386

زرشک :|
یه قرون دوزارم نبوده بدبختی. بذارید از داخل زندان کارشو بکنه اگه البته کارش به حبس کشید :D
تا جایی که میدونم سورس اصلی رمان اثره!

این بابا احتمالا مانگا رو براساس اون کشیده. حالا اینکه چطور پول به این تپلی بدستش رسیده نمیدونم.:دی

ممنون برای وقتی که گذاشتی و توضیحات کاملی که دادی
مخلصم :D کلا سری انیمه دوست داشتنی و خوبیه فیت :-":D @Akiba هم هر چیزی غیر این اگه گفت ایگنورش کن :D:D

مثل اینکه شما تو ژاپن هم زندگی میکنی تو پروفایلت فضولی کردم 😁
زبان ژاپنی بلدین ؟
در حد اساتید حاضر در تاپیک که بلد نیستم ولی بخور نمیر در حدی که کارم راه بیوفته یه چیزایی بلدم:-":D

مخلصم :D کلا سری انیمه دوست داشتنی و خوبیه فیت :-":D @Akiba هم هر چیزی غیر این اگه گفت ایگنورش کن :D:D

در حد اساتید حاضر در تاپیک که بلد نیستم ولی بخور نمیر در حدی که کارم راه بیوفته یه چیزایی بلدم:-":D
هی من نمیخوام چیزی بگم ، هی خودت منو میکشونی اینجا :D

آدم F/Z رو ببینه و اون کاراکترها رو بشناسه... بعد بره مزخرفات بعدی رو ببینه، میفهمه درد آکیبا چیه:D
ولی خوب...همون F/Z کافیه برای دیدن:D ( و F/Z رو "باید" دید:x )

مگر اینکه یکی پاپکورن دم دستش باشه بخواد صرفا یه کار اکشن ببینه و براش مهم نباشه چجوری شلنگ بگیرن رو کاراکترها یا چقدر رو اعصاب باشن:D

فیت زیرو فقط ادای یه فیت متفاوت رو درمیاورد وگرنه اونقدرا هم زمین تا آسمون با بقیه سری فرق نداشت :D البته اون سال که اومد چون یوفوتیبل سنگ تموم گذاشته بود واقعا چیز هیولایی بود از نظر کیفیت ساخت ولی الان بعید میدونم کسی بگه واو عجب الماسیه :D
هونز فیل، فیتِ فان تر و هیجان انگیزتر و با کلاس تریه. :>

هی من نمیخوام چیزی بگم ، هی خودت منو میکشونی اینجا :D

آدم F/Z رو ببینه و اون کاراکترها رو بشناسه... بعد بره مزخرفات بعدی رو ببینه، میفهمه درد آکیبا چیه:D
ولی خوب...همون F/Z کافیه برای دیدن:D ( و F/Z رو "باید" دید:x )

مگر اینکه یکی پاپکورن دم دستش باشه بخواد صرفا یه کار اکشن ببینه و براش مهم نباشه چجوری شلنگ بگیرن رو کاراکترها یا چقدر رو اعصاب باشن:D
واسه پاپکورن هم دیگه بقیه اش خوب نیست :دی
اون فایت آخر F/Z خیلی جدی باعث شد دیگه هیچ فایتی تو انیمه منو هایپ نمیکنه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or