He!n3ger
کاربر سایت
اون بامزه بازی های ژاپنیاس کلا همه جا هستش تو اتکم بود حتیاینکه از چشاشون نور ساطع میشه توی همین جوجوتسو کایسن 500 تا مثال میتونم بزنم که در انیمه بوده و در مانگا نبوده. خفن ترین فایت دیمون اسلیر داخل گوش طرف رو نشون میداد که اصلا توی مانگا نبوده، کل اون فایت دو پنل بیشتر نبود!
هدف اقتباس اینکه اثر اصلی رو بهتر کنه. با چیزایی که این دو آرک اخیر انجام دادند، این عمل رو به نحو احسنت انجام دادند.
این چشم قرمز شدن هم مشکل خاصی نداره، از زمان انیس لابی همچین چیزی رو داشتیم، حتی پانک هازارد هم از این حرکتا زدند.
حالا به افکت صدا شاید بشه گیر داد، اما بازم پرتاب ضربه و اینا رو از زمان میهاوک که اولای داستان بود داشتیم.
اتفاقا من همین قسمتا رو توی مانگا هم دیدم، انیمه خیلی بهتر درآورده بود. مشکل من با مانگا اینجاست دیگه خیلی اودا سریع پیش میره، واقعا زمان تنفس برای مبارزه نداریم. اما انیمه از اونور داره هر مبارزه رو میترکونه. دوسالی میشه اصلا مانگا رو نمیخونم و هفتگی با دیدن انیمه کیف میکنم، اصلا هم دیگه نیازی نمیبینم مانگا رو بخونم.
کلا حساس نشو و سعی کن لذت ببری، انیمه هم بهت پیشنهاد میکنم ببینی، خیلی خوب شده.
اگر وانپیس بودن به تولید اشغالی مثل درسروزا یا زوو است، صد سال سیاه نمیخوام اون وانپیس سابق باشه!
حالا این آرک اگ هد رو چیزی از انیمش ندیدم شاید دیگه از اون ژانگولرا کمتر زدن ولی جدا یه تیکه مبارزه از آخرای آرک وانو دیدم که لوفی بود انقدر که رعد و برق و لیزر و نور تو سکانسش بود تو دراگون بال سر مبارزه با فریزا نبود
آره وحشتناک مانگا رو داره سریع میبره جلو قشنگ مشخصه فقط میخواد تموم شه دیگه، دو سال پیش میگی تند پیش میرفته الان بخونی چی میگی یهو میبینی یه اتفاق وحشتناک مهم تو یه صفحه سر و تهش هم میاد.
این آرکش برسه به قسمتای اصلی یه فرصت دوباره ای میدم خیلی حال کردم باهاش تا اینجا.
زوو کثافتی بود تکرار نشدنی از ذهنم پاکش کرده بودم اصلا.