Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینکه از چشاشون نور ساطع میشه توی همین جوجوتسو کایسن 500 تا مثال میتونم بزنم که در انیمه بوده و در مانگا نبوده.:D خفن ترین فایت دیمون اسلیر داخل گوش طرف رو نشون میداد که اصلا توی مانگا نبوده، کل اون فایت دو پنل بیشتر نبود!:))
هدف اقتباس اینکه اثر اصلی رو بهتر کنه. با چیزایی که این دو آرک اخیر انجام دادند، این عمل رو به نحو احسنت انجام دادند.

این چشم قرمز شدن هم مشکل خاصی نداره، از زمان انیس لابی همچین چیزی رو داشتیم، حتی پانک هازارد هم از این حرکتا زدند.:D
حالا به افکت صدا شاید بشه گیر داد، اما بازم پرتاب ضربه و اینا رو از زمان میهاوک که اولای داستان بود داشتیم.

اتفاقا من همین قسمتا رو توی مانگا هم دیدم، انیمه خیلی بهتر درآورده بود. مشکل من با مانگا اینجاست دیگه خیلی اودا سریع پیش میره، واقعا زمان تنفس برای مبارزه نداریم. اما انیمه از اونور داره هر مبارزه رو میترکونه. دوسالی میشه اصلا مانگا رو نمیخونم و هفتگی با دیدن انیمه کیف میکنم، اصلا هم دیگه نیازی نمیبینم مانگا رو بخونم.
کلا حساس نشو و سعی کن لذت ببری، انیمه هم بهت پیشنهاد میکنم ببینی، خیلی خوب شده.
اگر وانپیس بودن به تولید اشغالی مثل درسروزا یا زوو است، صد سال سیاه نمیخوام اون وانپیس سابق باشه!:D
اون بامزه بازی های ژاپنیاس کلا همه جا هستش تو اتکم بود حتی :))
حالا این آرک اگ هد رو چیزی از انیمش ندیدم شاید دیگه از اون ژانگولرا کمتر زدن ولی جدا یه تیکه مبارزه از آخرای آرک وانو دیدم که لوفی بود انقدر که رعد و برق و لیزر و نور تو سکانسش بود تو دراگون بال سر مبارزه با فریزا نبود :D

آره وحشتناک مانگا رو داره سریع میبره جلو قشنگ مشخصه فقط میخواد تموم شه دیگه، دو سال پیش میگی تند پیش میرفته الان بخونی چی میگی :)) یهو میبینی یه اتفاق وحشتناک مهم تو یه صفحه سر و تهش هم میاد.
این آرکش برسه به قسمتای اصلی یه فرصت دوباره ای میدم :D خیلی حال کردم باهاش تا اینجا.

زوو کثافتی بود تکرار نشدنی از ذهنم پاکش کرده بودم اصلا. :|

آدم هر سری که یه بک استوری تو وان پیس می‌بینه میگه نه از این دیگه بدتر نمی‌شه، ولی خب اودا سنسه همیشه فندوم رو غافلگیر کرده.
من منتظر بک استوری کوما ام، انیمه انلی ها قراره بدجور غافلگیر بشن وقتی ببینن از بک استوری لا هم بدتر هست.=((

این سه تا صفحه اگه پشت به پشت هم انیمه شن و یه کارگردان خفن مثل ایشیتانی پشتش باشه رسما کمر من می شکنه

1717492412814.png

از اول فصل من دارم این Jellyfish can't swim in the Night رو می بینم. چون فکر میکردم یه کار Cute Girls Doing Cute Things ـیه که در مورد موسیقی ـه و من کلا خیلی راحت میتونم این کارها رو ببینم
ولی پسر این قسمت 9 تو یه سطح دیگه ای کارگردانی اش محشر بود و محتواش تلخ و درگیر کننده
برام یه سطح رفت بالاتر انیمه
یه چند وقت بود کار دراماتیک درست و حسابی میخواستم

View attachment 339741

از اول فصل من دارم این Jellyfish can't swim in the Night رو می بینم. چون فکر میکردم یه کار Cute Girls Doing Cute Things ـیه که در مورد موسیقی ـه و من کلا خیلی راحت میتونم این کارها رو ببینم
ولی پسر این قسمت 9 تو یه سطح دیگه ای کارگردانی اش محشر بود و محتواش تلخ و درگیر کننده
برام یه سطح رفت بالاتر انیمه
یه چند وقت بود کار دراماتیک درست و حسابی میخواستم

واکنش ماهیرو به این حرف حتی تلخ‌تر هم بود. قبلا هم بحث پیش میامد بینشون ولی این قسمت کلا وارد یه فاز دیگه شدن. در کل رابطه‌ی بین ماهیرو و کانو خیلی جالب و عمیق‌تر از چیزیه که فکر میکردیم. خیلی انیمه خووبیه. از بعد بوچی د راک به این سبک علاقه‌مند شدم. این فصلم چندتا کار این مدلی داشتیم ولی فقط جلی‌فیش تونست نگهم داره.

اینجا کسی Henjin no Salad Bowl نمیبینه؟ :D خیلی انیمه احمق و بانمکیه خصوصا خود سارا. داستان و شخصیتاش هم قشنگ مناسب با فضای انیمه هستن. یکی از یکی احمق‌تر.

این Ooi Tonbo هم هر قسمت جالب‌تر میشه. ضمن اینکه گلف خیلی پیچیده‌تر از چیزیه که فکرشو میکردم. من هر انیمه ورزشی که میبینم بیشتر متوجه میشم که فوتبال چقدر ورزش ساده‌ایه :D

اوه پسر
امروز دیدم یه جلد دیگه از Toshokan no Daimatsuji ترجمه شده
بیا @Akiba که وقت ضیافت ـه

مخصوصا این چپتر 31 و صحبتی که در مورد تاثیر کتاب های داستانی روی ذهنیت مردم دارن خیلی بحث عمیق و جالب و چند وجهی ایه. کلا جوری که Lore داستان به تاثیر کتاب های روی ذهنیت مردم وصل میشه خیلی تمیزه
و برای چپتری که بیشتر در مورد اخلاقیات و قواعده، کلایمکس اش فوق العاده است

پسر من عاشق پنل بندی این مانگام اصن

IMG_20240610_105956_868.jpg

یه سینمایی دادن واسه بوچی د راک که خلاصه‌ی فصل اول هستش اما تونسته تو هفته‌ی اول اکرانش ۲۱۸ میلیون ین فروش داشته باشه و صدر جدول رو مال خودش کنه :D حقیقتا این حجم از محبوبیت کاملا قابل درکه. ببینیم کی تصمیم میگیرن یه خبری از فصل دومش بدن. این فیلمشم بیاد دانلود کنیم ببینیم لذتشو ببریم دوباره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or