Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
جالبترین بخش از قسمت پنجم فصل چهارم کیمتسو همین کلیپی هست که میذارم. اسپویل نداره ولی میذارم داخل اسپویلر :D

اینم ویژوال جدید از بخش دوم انیمه‌ی Nier Automata V1.1a

IMG_20240612_103214_101.jpg

جالبترین بخش از قسمت پنجم فصل چهارم کیمتسو همین کلیپی هست که میذارم. اسپویل نداره ولی میذارم داخل اسپویلر :D

اینم ویژوال جدید از بخش دوم انیمه‌ی Nier Automata V1.1a

View attachment 340823
نکته مثبت این اپیزود اینکه خیلی پیشرفت خوبی داشت.
احتمالا یا دو قسمت دیگه تمومه!
هرچند فکر میکنم با اولای آرک نهایی تمامش کنند، که همه رو برای دیدن این سه گانه سینمایی که قراره از آرک آخر بسازند هایپ کنند‌.

واقعا تعجب میکنم اگر آرک آخرش رو از تی وی پخش کنند. هرچند مورد جالب داستان باکس افیس بخاطر استریمینگ اصلا مثل قبل نیست، همینم یک چالش براشون محسوب میشه.

نکته مثبت این اپیزود اینکه خیلی پیشرفت خوبی داشت.
احتمالا یا دو قسمت دیگه تمومه!
هرچند فکر میکنم با اولای آرک نهایی تمامش کنند، که همه رو برای دیدن این سه گانه سینمایی که قراره از آرک آخر بسازند هایپ کنند‌.

واقعا تعجب میکنم اگر آرک آخرش رو از تی وی پخش کنند. هرچند مورد جالب داستان باکس افیس بخاطر استریمینگ اصلا مثل قبل نیست، همینم یک چالش براشون محسوب میشه.

عه دیگه سریالی نمیسازن؟ با سه تا سینمایی تموم میشه؟

عه دیگه سریالی نمیسازن؟ با سه تا سینمایی تموم میشه؟
شایعه که اینه! اما اگر اینطور باشه سه یا چهار سال دیگه آخرش رو میبینیم.:| خودم امیدوارم اینطور نباشه.

با اتمام فصل اول دانجن مشی، فصل دومش هم تایید شد.
امشب قسمت آخرش رو ببینیم صفا کنیم. عجب انیمه‌ای بود واقعا. از همون قسمت اول جذاب شروع شد و جذابم موند. یه انیمه‌‌ متفاوت با محوریت دانجن گردی. خیلی خوش گذشت خلاصه.

نمیخواید از مارسیل در قسمت آخر دانجن مشی چیزی بگید؟ :D این کرکتر کل انیمه بامزه و بانمک و دوس داشتنی بود، قسمت آخر قشنگ چند لول هم بهتر شده بود ازین جهات. خیلی خوب بود قسمت آخرش. فصل بعدش خیلی باید قشنگ و جالب بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or