Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

نکته مثبت این اپیزود اینکه خیلی پیشرفت خوبی داشت.
احتمالا یا دو قسمت دیگه تمومه!
هرچند فکر میکنم با اولای آرک نهایی تمامش کنند، که همه رو برای دیدن این سه گانه سینمایی که قراره از آرک آخر بسازند هایپ کنند‌.

واقعا تعجب میکنم اگر آرک آخرش رو از تی وی پخش کنند. هرچند مورد جالب داستان باکس افیس بخاطر استریمینگ اصلا مثل قبل نیست، همینم یک چالش براشون محسوب میشه.

عه دیگه سریالی نمیسازن؟ با سه تا سینمایی تموم میشه؟

عه دیگه سریالی نمیسازن؟ با سه تا سینمایی تموم میشه؟
شایعه که اینه! اما اگر اینطور باشه سه یا چهار سال دیگه آخرش رو میبینیم.:| خودم امیدوارم اینطور نباشه.

با اتمام فصل اول دانجن مشی، فصل دومش هم تایید شد.
امشب قسمت آخرش رو ببینیم صفا کنیم. عجب انیمه‌ای بود واقعا. از همون قسمت اول جذاب شروع شد و جذابم موند. یه انیمه‌‌ متفاوت با محوریت دانجن گردی. خیلی خوش گذشت خلاصه.

نمیخواید از مارسیل در قسمت آخر دانجن مشی چیزی بگید؟ :D این کرکتر کل انیمه بامزه و بانمک و دوس داشتنی بود، قسمت آخر قشنگ چند لول هم بهتر شده بود ازین جهات. خیلی خوب بود قسمت آخرش. فصل بعدش خیلی باید قشنگ و جالب بشه.

به چه خفتی افتاده hero academia این آخر کاری :-":D کاراکترای منفی یکی از یکی زرد تر و بیخود تر. کاراکترای مثبت از منفیا هم حتی الکی تر :D واقعا صد رحمت به اون آرک آخر ناروتو :-":D
فایت باکوگو و اورارا فوق العاده افتضاحه!

خوبی ناروتو این بود، هرچقدر بد بود. فایت آخرش بین ناروتو و ساسکه خیلی خوب بود.
این بدبختی خیلی افتضاح میشه.

آخرین ویرایش:
به نظرم بزرگترین مشکل MHA اینه که دیگه یه چهره‌ی مهم و جذاب نداره. یعنی خیلی زور میزنن میدوریا رو بزرگ و مهم جلوه بدن ولی نمیشه. ازون‌ور فضای انیمه شدیدا سیاه و سفیده. برای این مورد هم خیلی تلاش کردن یکم هم که شده تو بعضی قسمتا بالانس برقرار کنن ولی خب در نهایت دوباره برمیگردیم همون نقطه‌ی اول. یه وقتایی هم حس میکنن خودشون دارن تلاش میکنن همه چی لوس و سطحی به نظر بیاد. این فصل جدید شروع خیلی خوبی داشت ولی خب بعد لااقل برای من، شدیدا عادی و تکراری شد. البته قسمت جدید این هفته رو ندیدم هنو. ولی در کل خیلی سخته بتونن این همه کرکتر رو یهو جذاب کنن تا باهاشون ارتباط بگیریم. در کل این انیمه یکی از اولین انیمه‌هایی هستش که شروع کردم و همچنان هم دوسش دارم ولی خب قطعا نه مثل قبل. به نظرم پتانسیلش خیلی بیشتر ازینا بود. حالا باید دید در ادامه‌ی این فصل چیکار میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or