Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این قسمت موشوکو واقعا خفن بود. یعنی حتی میشه به کسی که انیمه رو نمیبینه هم نشونش داد و طرف بازم کف کنه از کیفیت کار. بدون شک یکی از بهترین فایتایی بود که دیده بودم. من خیلی با این فصل ارتباط نگرفتم همونطور که قبلا گفتم ولی این دو سه قسمت اخیر رو دوس داشتم واقعا.

رودی ازون انتخابای مهم و حساس و خانمان‌سوز انجام داد با بازگشتش و کمک به خانوادش. انتخابایی که اولش میگی کار درست رو انجام دادم دیگه، ولی وقتی میری جلوتر تازه میفهمی چه بلایی سرت اومده. پدرش جلو چشمش تیکه پاره شد. اونم به این خاطر که خودش حواسش پرت شده بود و پائول اومد نجاتش داد. دست چپش قطع شد و مادرش هم کلا عقلشو از دست داده بود. پائول شخصیت خیلی خوب و دوس داشتنی بود. یعنی حتی انیمه رو برای یکی مثل من که این فصل رو خیلی دوس نداشت هم جذاب کرد با بازگشتش. همینطور روکسی. دوس داشتم دوباره همشونو دور همدیگه ببینم ولی نشد متاسفانه.

بالاخره آنچه باید میشد، شد :D و البته صرف نظر از فداکاری که کرد، کاملا قابل پیشبینی بود که چی میشه بعدش. میدونس نگاه همه نسبت بهش عوض میشه و آیندش هم کاملا تغییر میکنه ولی خب انتخاب کرد که بره واسه نجات ملت. ببینیم در ادامه چه میکنن

@Arima Kishou
آرک Infinity Castle کیمیتسو رو اگه طبق شایعات بخوان تو سه تا سینمایی بدن، پس تکلیف آرک آخر (Sunrise Countdown) چی میشه؟ اون رو کی می‌خوام انیمیت کنن؟ :|

تا انیمه بخواد به این فایت برسه ما پیر شدیم. :(

آرک Infinity Castle کیمیتسو رو اگه طبق شایعات بخوان تو سه تا سینمایی بدن، پس تکلیف آرک آخر (Sunrise Countdown) چی میشه؟ اون رو کی می‌خوام انیمیت کنن؟ :|

نمیدونم مانگا رو نخوندم.:D

تمرکز اصلی تو آرک بعدی روی نبرد هاشیراها و سه کله پوک و زن تانجیرو با سه تا شیطان رده بالاست. تو آرک آخر نوبت نبرد نهایی با خود موازنه.

بارتندر کامی نو گلاس نمیبینید ولی من چند عکس میذارم که ببینید چقدر آموزنده و جالبه این انیمه :D
فصل اولش هم تموم شد. واقعا دوس داشتنی و خوب بود. خیلی آرامش‌بخش بود. این کوکتل درست کردناشون واقعا جالب بود. در کل ایدشون رو خیلی دوس داشتم. شاید اولش فکر کنی خیلی جذاب نی ساخت انیمه با محوریت بارتندر ولی خب به نظرم کاملا موفق بودن تو کارشون. شخصیتای خوب با داستانای خوب و متفاوت. شلوغ‌کاری و زرق و برق نداره که واقعا لازمه وجود همچین کارایی. ارزش دیدن داره واقعا.

Screenshot_20240518-234906_MX Player Pro.jpg Screenshot_20240518-234925_MX Player Pro.jpg Screenshot_20240518-235006_MX Player Pro.jpg Screenshot_20240518-235033_MX Player Pro.jpg

الان متوجه شدم که این قسمت رو چند روز تاخیر زدن تا روز جهانی پدر پخشش کنن 😬😬
واقعا مرگ Paul یکی از بدترین مرگ ها بود نه به خاطر نحوه کشته شدنش بلکه به خاطر نحوه ست آپ این چند اپیزود اخر . در پایان هم روز رو پدر کشته شد :((
به خواهرش چجوری میخواد خبر مرگش رو بده :((

انیمه تو مایه‌های grande blue چیزی نیومده؟ معرفی نمیکنید؟
یه کار فان، با تم تابستون و...
ریلکس شه آدم ببینه. چیل کنه به قول امرزوی ها.
barakamon
handa kun
___
Osomatsu-san
Temple
Yuragi-sou
Hinamatsuri
Detroit Metal City
Cromartie High School

فکر کنم همه میدونستیم کی جایگاه اول هفته‌ای که گذشت رو کسب خواهد کرد :D
جایگاه پنجم کیمتسو هم جالبه. به نظرم اونایی که میدونستن توی این آرک باید منتظر چی باشن، خوششون اومده از انیمه. من خودم این قسمتش رو دوس داشتم. به شکل احمقانه‌ای خنده‌دار بود :D
سوم بودن کایجو هم قابل درکه. قسمت مهمی بود و اتفاقی افتاد که همه منتظرش بودن.

IMG_20240621_171014_102.jpg

انیمه تو مایه‌های grande blue چیزی نیومده؟ معرفی نمیکنید؟
یه کار فان، با تم تابستون و...
ریلکس شه آدم ببینه. چیل کنه به قول امرزوی ها.
تم تابستون نیست ولی Yofukashi No Uta رو ببین حتما :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or