Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.

اخ اخ اخ
دوتا انیمه‌ی دانجن مشی و اوی تنبو، دو زبانه بودن. زبان اول و پیش فرض هم انگلیسی بود. منم هر هفته یادم میرفت اول زبان رو جاپونی کنم قبل ازینکه اوپنینگ تموم بشه. اصن شروع میکردن انگلیسی حرف زدن واقعا حالم بد میشد :D حقیقتا نمیدونم چطور بعضیا انیمه رو انگلیسی میبینن. واقعا کیفیت کار رو کاملا از عرش میکوبه به فرش.

بارتندر کامی نو گلاس نمیبینید ولی من چند عکس میذارم که ببینید چقدر آموزنده و جالبه این انیمه :D
فصل اولش هم تموم شد. واقعا دوس داشتنی و خوب بود. خیلی آرامش‌بخش بود. این کوکتل درست کردناشون واقعا جالب بود. در کل ایدشون رو خیلی دوس داشتم. شاید اولش فکر کنی خیلی جذاب نی ساخت انیمه با محوریت بارتندر ولی خب به نظرم کاملا موفق بودن تو کارشون. شخصیتای خوب با داستانای خوب و متفاوت. شلوغ‌کاری و زرق و برق نداره که واقعا لازمه وجود همچین کارایی. ارزش دیدن داره واقعا.

View attachment 341880View attachment 341881View attachment 341882View attachment 341883
سلام :-"
من از بازنشستگی در اومدم که فقط بگم دمت گرم بخاطر این پست.
خیلی خوبه این انیمه.

در کل این چندوقته اصلا حوصله انیمه و .... نیست، مخصوصا اینکه شخصیت های مدرسه ای، کلمه "دانجن" و "adventurer" و ..... توشون باشه :-"

این بارتندر کلا نفس تازه ای بود که دمیده شد :-"

خدافظ تا سال دیگه :-" :-" :-"

اوه اوه عجب چیزی بود این قسمت هفتم کیمتسو!

یعنی سنگ تموم گذاشتن واسه ورود موزان-ساما. خیلی خفن بود به نظرم. موسیقی و حرکت دوربین و اون مه که از خودش یه جا میذاشت. واقعا لذت بردم. بالاخره گذشته‌ی هیمجیما-سان رو هم فهمیدیم. بدبخت چه دهنی ازش صاف شده. تغییر شخصیت زنیتسو هم یکی دیگه از اتفاقات مهم و عجیب این قسمت بود! نمیدونم تو قسمت آخر میفهمیم داستانش چیه یا نه. چه بمبی بشه قسمت آخر این فصل.

قسمت ۱۲ فابولو یا همون The Fable هم خیلی خوب بود. به بهترین شکل ممکن نشون دادن که این آدم عجب هیولاییه. صداپیشه‌‌های دو شخصیت یوکو و آکیرا واقعا سنگ تموم گذاشتن خصوصا یوکو. یه دختر همیشه مست و جیغ جیغو. آکیرا هم عالیه. یه کرکتر خونسرد و در عین حال ساده که هیچی جز کشتن نمیدونسته ولی مسیر زندگیش عوض شده. خیلی خووبه این انیمه.

Henjin no Salad Bowl هم تموم شد دیروز. واقعا دوس داشتم این انیمه رو. کرکترای احمق با اتفاقات و داستانای احمقانه‌تر. طنزش خیلی خوب بود. به شدت حال خوب کن. شخصیت سارا واقعا دوس داشتنی بود.

قسمت هشتم از فصل هفت MHA هم عالی بود. بازم بیشتر و بیشتر گذشته‌ی دو برادر رو شکافت و ما هم لذتشو بردیم. صداپیشه‌هاشونم طبق معمول از جون مایه گذاشتن.

خب بریم سراغ OP/EDهای جالب این فصل که به دلم نشستن :D

اول با سالاد شروع کنیم که خیلی دوسش دارم. به شدت حال خوب کن و شاد و شنگوله.

بعدی Sentai Daishikkaku هستش که خیلی احمق و دوس داشتنیه :D

بعدی The Fable هستش که اگه خیلی اهل موزیک جاپونی خصوصا رپ نباشید، این قطعا خفن‌ترین رپ جاپونی هست که شنیدید. حتما ورژن کاملش رو هم گوش کنید.

Kaijuu 8 Gou هم اوپنینگ خیلی خوبی داره هم اندینگ!

Train to the End of the World هم امرو تموم شد. خیلی خوب و دوس داشتنی بود. کرکترای خیلی خوب و بانمک با صداپیشه‌های عالی. هر قسمت حال و هوای خودشو داشت. داستانایی که تعریف میکردن رفرنس به چیزای معروفی که قبلا دیدیم، داشتن. در کل خوش گذشت.

Mushoku Tensei Season 2 Part 2 هم قشنگ و دوس داشتنیه.

خب بریم سراغ OP/EDهای جالب این فصل که به دلم نشستن :D

اول با سالاد شروع کنیم که خیلی دوسش دارم. به شدت حال خوب کن و شاد و شنگوله.

بعدی Sentai Daishikkaku هستش که خیلی احمق و دوس داشتنیه :D

بعدی The Fable هستش که اگه خیلی اهل موزیک جاپونی خصوصا رپ نباشید، این قطعا خفن‌ترین رپ جاپونی هست که شنیدید. حتما ورژن کاملش رو هم گوش کنید.

Kaijuu 8 Gou هم اوپنینگ خیلی خوبی داره هم اندینگ!

Train to the End of the World هم امرو تموم شد. خیلی خوب و دوس داشتنی بود. کرکترای خیلی خوب و بانمک با صداپیشه‌های عالی. هر قسمت حال و هوای خودشو داشت. داستانایی که تعریف میکردن رفرنس به چیزای معروفی که قبلا دیدیم، داشتن. در کل خوش گذشت.

Mushoku Tensei Season 2 Part 2 هم قشنگ و دوس داشتنیه.
نوید جان اندینگ سلطان کونوسوبارو فراموش کردی😁♥️

نوید جان اندینگ سلطان کونوسوبارو فراموش کردی😁♥️

اون انیمه رو ندیدم متاسفانه :D

یه جوری شده دیگه فقط انیمه بهم میچسبه سریال های آمریکایی دیگه نه :D

درستش همینه. یعنی سریال هم خوبه به جای خودش ولی انیمه چیز دیگریست :D تفاوت اصلیشونم اینه که علاوه بر تنوع بیشتر، کیفیت انیمه‌ها هم خیلی خووبه. یعنی کارای جدیدی که هر فصل شروع میشن، مقدار زیادی انیمه‌ی خوب پیدا میکنی که نظرتو جلب کنن. ولی سریالای جدید با کلی هایپ و تبلیغ منتشر میشن و میبینی آش دهن سوزی نیستن. باید بین کارای قدیمی بگردی ببینی چی رو ندیدی که بری سراغشون.

سلام به همه . من اولین انیمه سریالی خودم رو سر پیری و دیشب ( ساعت ۳:۴۵) تموم‌ کردم. اونم به اصرار یکی از دوستام. واقعا فکر نمیکردم تا این حد جذاب باشه و درگیرم کنه (attack on titan) .
خیلی ها میگن بعد از این دیگه هیچ انیمه ای تا این حد بهت مزه نمیده! حالا میخواستم اگر ممکنه چند تا انیمه که زیادی طولانی نباشه ( نهایتا ۱۰۰ قسمت) و در حال پخش هم نباشه معرفی‌کنید.

سلام به همه . من اولین انیمه سریالی خودم رو سر پیری و دیشب ( ساعت ۳:۴۵) تموم‌ کردم. اونم به اصرار یکی از دوستام. واقعا فکر نمیکردم تا این حد جذاب باشه و درگیرم کنه (attack on titan) .
خیلی ها میگن بعد از این دیگه هیچ انیمه ای تا این حد بهت مزه نمیده! حالا میخواستم اگر ممکنه چند تا انیمه که زیادی طولانی نباشه ( نهایتا ۱۰۰ قسمت) و در حال پخش هم نباشه معرفی‌کنید.
Death Note رو همین حالا برو تو کارش تا خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه.
پ.ن: متاسفانه AoT با تغییر استودیوش رفت تو دیوار.

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Ergo proxy
Devilman: Crybaby
Cyberpunk Edgerunners
Summertime Rendering
Charlotte

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Ergo proxy
Devilman: Crybaby
Cyberpunk Edgerunners
Summertime Rendering
Charlotte