fire emblem
کاربر سایت
گفتم شاید یکی مثل @XsmokeX سطح توقعش پایین باشه برا محتوای پاپکورنیواسه پاپکورن هم دیگه بقیه اش خوب نیست
اون فایت آخر F/Z خیلی جدی باعث شد دیگه هیچ فایتی تو انیمه منو هایپ نمیکنه
حالا ما که می دونیم تو نقش دیوی تاپیک انیمه رو داری و هر چی میگی بده میبینیم هر چی میگی خوبه نمیبینیم دلم فقط به حال دوستانی که جدید میان تو تاپیک می سوزه که یکی دوبار سرشون باید بخوره به سنگ تا متوجه بشن قضیه از چه قراره
بزرگترین جنایتی که تو این تاپیک اتفاق میفته تشویق ملت به دیدن انیمه وان پیسه مانگاش بحثش جداس اون عالیهحالا ما که می دونیم تو نقش دیوی تاپیک انیمه رو داری و هر چی میگی بده میبینیم هر چی میگی خوبه نمیبینیم دلم فقط به حال دوستانی که جدید میان تو تاپیک می سوزه که یکی دوبار سرشون باید بخوره به سنگ تا متوجه بشن قضیه از چه قراره
بعد از هول کیک انیمه رو دیدی؟ مخصوصا این آرک انیمه رسما ترکوندند!بزرگترین جنایتی که تو این تاپیک اتفاق میفته تشویق ملت به دیدن انیمه وان پیسه مانگاش بحثش جداس اون عالیه
من یه 10-12 سالی هست انیمه و مانگا رو آنگویینگم منتها دیگه طرفای قسمت 950 اینا بود که دیدم نزدیک 50 قسمته دارم نصفشو همینطوری میزنم جلو با خودم گفتم چرا وقتی مانگارم میخونی انیمه رو ببینی که دیگه تصمیم مثبت بزرگی گرفتم و گذاشتمش کناربعد از هول کیک انیمه رو دیدی؟ مخصوصا این آرک انیمه رسما ترکوندند!
بهترین تصمیمو گرفتی هیچ انیمه بلندی الان ارزش دیدن نداره چون هزاران نمونه کوتاه تر و با کیفیت تر ازش پیدا میشه، شاید تنها استثنائش ریمیک هانتر هانتر باشه.من وان پیس رو ۱۰۰ قسمت دیدم ول کردم دیگه. حقیقتش با خودم میگفتم خب جای ۱۵۰۰ قسمت دیدن از یه انیمه، میرم چندتا انیمهی خوب میبینم خیلی زیاد و ترسناکه واقعا. مثلا ناروتو هم دیدم اونم ۷۲۰تا بود ولی خوشبختانه نصف بیشترش فیلر بود و همین موضوع، قابل دیدن میکردش!
مخالفم، من واقعا همچین چیزی حس نکردم. همین مبارزه بزرگی که چند قسمت پیش داشتند بشدت Choreography خوبی داشت.حالای جدای از قضایای فنی و کش دادن و افکتای تکراری و این چیزا یه مشکل شدید دیگه ام انیمش پیدا کرده که حالا اون جایی که دراپ کردم هنوز شدت نگرفته بود منتها دیگه از 1000 به اینطرف که کلیپاشو میدیدم واقعا غافلگیر شدم مبارزات انیمشو رسما کردن یه کلونی از دراگون بال، اصلا وان پیس نه هیچ وقت این شکلی بوده نه الان هست. دقیقا مثل اینه که مثلا همین انیمه ساکاموتو که دارن میسازن یهو بردارن تو فایتاشون راسنگان و گتسوگا تنشو بذارن.
لوفی یه مشت میخواد بزنه نور و لیزر و طوفان یهو میاد تو صورت آدم البته یکی از بهترین تصمیماتی که تو آرک وانو گرفتن این بود که آرت استایل انیمشو تغییر دادن خیلی بهتر شد.
منظورم این نبود که بده ولی دقیقا مشکلش اینه که خواستن به اصطلاح خفن ترش بکنن ولی خب نتیجه اینطوریه که دیگه وان پیس نیست.مخالفم، من واقعا همچین چیزی حس نکردم. همین مبارزه بزرگی که چند قسمت پیش داشتند بشدت Choreography خوبی داشت.
آرک مارین فورد از قسمت ۴۵۷ تا ۴۸۹ میشه ۳۳ قسمت ببینمن وان پیس رو ۱۰۰ قسمت دیدم ول کردم دیگه. حقیقتش با خودم میگفتم خب جای ۱۵۰۰ قسمت دیدن از یه انیمه، میرم چندتا انیمهی خوب میبینم خیلی زیاد و ترسناکه واقعا. مثلا ناروتو هم دیدم اونم ۷۲۰تا بود ولی خوشبختانه نصف بیشترش فیلر بود و همین موضوع، قابل دیدن میکردش!
اینکه از چشاشون نور ساطع میشه توی همین جوجوتسو کایسن 500 تا مثال میتونم بزنم که در انیمه بوده و در مانگا نبوده. خفن ترین فایت دیمون اسلیر داخل گوش طرف رو نشون میداد که اصلا توی مانگا نبوده، کل اون فایت دو پنل بیشتر نبود!منظورم این نبود که بده ولی دقیقا مشکلش اینه که خواستن به اصطلاح خفن ترش بکنن ولی خب نتیجه اینطوریه که دیگه وان پیس نیست.
نمایش هر قدرتی تو وان پیس یونیکه مثلا فرانکی لیزر میزنه کیزارو شبیه نوره پس به هیچ وجه نباید افکت رندوم واسه ضربات کاراکترا گذاشت اینکه زورو میخواد حمله کنه چشاش نور ساطع کنه و شمشیرش صدا لیزر بده که خب کل lore رفت به باد
مانگاشم میخونی؟ اگه نمیخونی همین قسمتایی که دیدی رو برو مانگاشم نگاه بکن انصافا اصلا انگار یه چیز دیگس