Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

فقط اومدم بگم، این فصل فقط موشوکه تنسه رو دنبال میکنم، قسمت 1-2 های خیلی از انیمه ها رو دانلود کردم ولی واقعا حوصله هفتگی دنبال کردن نیست دیگه :-"
+
از اونور، بالاخره hunter x hunter رو شروع کردم هفته پیش و خیلی خوب بوده تا اینجا (60-70 قسمت)

از اونور، بالاخره hunter x hunter رو شروع کردم هفته پیش و خیلی خوب بوده تا اینجا (60-70 قسمت)
Wtf
آقا چرا الان آخه؟:| اینکه خیلی همه جا محبوب هست.:| لابد گینتاما هم ندیدی؟الله اکبر
---
منم قشنگ مثل توام! فقط این انیمه جدید Wit خفن میزنه، ولی حال و حوصله هفتگی دیدن نیست.:(

Wtf
آقا چرا الان آخه؟:| اینکه خیلی همه جا محبوب هست.:| لابد گینتاما هم ندیدی؟الله اکبر
---
منم قشنگ مثل توام! فقط این انیمه جدید Wit خفن میزنه، ولی حال و حوصله هفتگی دیدن نیست.:(
نمیدونم چرا این هانتر کلا کلا نفرین شده بود برای من و همش دیدنش رو عقب مینداختم، یادمه از اولین انیمه هایی بود که بهم پیشنهاد میشد :-"

گینتاما بزور 30-40 قسمت دیدم 2-3 سال پیش و بعد ولش کردم :-"
+
بعد از اینکه ول کردی، شرم و حیا گریبان گیرت نشد؟ :-"
نه

door-hide.gif

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا این هانتر کلا کلا نفرین شده بود برای من و همش دیدنش رو عقب مینداختم، یادمه از اولین انیمه هایی بود که بهم پیشنهاد میشد :-"

بعد از اینکه ول کردی، شرم و حیا گریبان گیرت نشد؟ :-"

اولین آرک جدی انیمه قسمت 50 ببعد یادمه شروع میشد.
خلاصه بدجور سرت کلاه رفته! خدایان انیمه ازت راضی نیستن. [-(

چند قسمت از چند تا انیمه های فصل جدید رو دیدم ، فعلا از نظرم بهترینشون sekai saikou no ansatsusha بوده ، البته نگران شخصیت پردازی شخصیت اصلیشم ، اگه بخواد یه شخصیت سرد و خشکی مثل قسمت چهارمش باشه چیز جالبی در نمیاد

Komi-san wa, Comyushou desu. - E04
خدایش این چه وضعه زیرنویس کومی-سان هستش......چرا هر هفته باید RAW نگاش کنم، چرا یه فن ساب درست حسابی نداره )":
خود حرف هاشون رو خوب متوجه میشم...ولی بدبختی من نوشته های کانجی اون هستش که کومی سان مینویسه، هیچی حالم نمیشه ~X(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or