Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا شما خیلی عزیزی.
ممنونم بابت توضیحات باحوصله و مفصل. ^:)^ :x [-o<
من سراغ همون موشی‌شی میرم.
دارم میگردم جایی رو پیدا کنم که بتونم با کیفیت خوب و حجم کم دانلود کنم.
از سایت ایرانی انمیه لیست میگرفتم که دیروز متوجه شدم پولی شده.

ممنون لطف داری

والا توی این مورد نمیتونم چیزی بگم، چون خودم از سرویس Torrent و XDCC دانلود میکنم که حجم فایل هاشون یه مقدار بالاس....
باید بقیه ی دوستان توی تاپیک با این مشکلات سایت های ایرانی دست و پنجه نرم کردن، بیان و راهنمایی کنن.

این 86 ارزش ادامه دادن رو داره؟ والا 5 قسمت پارت اول رو دیدم. دیگه ولش کردم.

فصل اولش رو توی قسمت 3 ـم بخاطر مشغولیات دیگه درآپ کردم...ولی وقتی فصل تموم شد، یه کجا دیدم....
الان هم فصل دومش رو هفتگی دارم نگا میکنم.....کلاً چیز خاصی نیس، اصلاً حس یه انیمه ی mecha رو نمیده، داستان اون و روایت ـش کلاً خیلی خیلی معمولی هستش...شخصیت پردازی منحصر به فردی هم نداره....
کلاً یه انیمه ی متوسط رو به پایین هستش، نگاش هم نکردی، هیچی از دست ندادی

فقط اومدم بگم، این فصل فقط موشوکه تنسه رو دنبال میکنم، قسمت 1-2 های خیلی از انیمه ها رو دانلود کردم ولی واقعا حوصله هفتگی دنبال کردن نیست دیگه :-"
+
از اونور، بالاخره hunter x hunter رو شروع کردم هفته پیش و خیلی خوب بوده تا اینجا (60-70 قسمت)

از اونور، بالاخره hunter x hunter رو شروع کردم هفته پیش و خیلی خوب بوده تا اینجا (60-70 قسمت)
Wtf
آقا چرا الان آخه؟:| اینکه خیلی همه جا محبوب هست.:| لابد گینتاما هم ندیدی؟الله اکبر
---
منم قشنگ مثل توام! فقط این انیمه جدید Wit خفن میزنه، ولی حال و حوصله هفتگی دیدن نیست.:(

Wtf
آقا چرا الان آخه؟:| اینکه خیلی همه جا محبوب هست.:| لابد گینتاما هم ندیدی؟الله اکبر
---
منم قشنگ مثل توام! فقط این انیمه جدید Wit خفن میزنه، ولی حال و حوصله هفتگی دیدن نیست.:(
نمیدونم چرا این هانتر کلا کلا نفرین شده بود برای من و همش دیدنش رو عقب مینداختم، یادمه از اولین انیمه هایی بود که بهم پیشنهاد میشد :-"

گینتاما بزور 30-40 قسمت دیدم 2-3 سال پیش و بعد ولش کردم :-"
+
بعد از اینکه ول کردی، شرم و حیا گریبان گیرت نشد؟ :-"
نه

door-hide.gif

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا این هانتر کلا کلا نفرین شده بود برای من و همش دیدنش رو عقب مینداختم، یادمه از اولین انیمه هایی بود که بهم پیشنهاد میشد :-"

گینتاما بزور 30-40 قسمت دیدم 2-3 سال پیش و بعد ولش کردم :-"
بعد از اینکه ول کردی، شرم و حیا گریبان گیرت نشد؟ :-"

چند قسمت از چند تا انیمه های فصل جدید رو دیدم ، فعلا از نظرم بهترینشون sekai saikou no ansatsusha بوده ، البته نگران شخصیت پردازی شخصیت اصلیشم ، اگه بخواد یه شخصیت سرد و خشکی مثل قسمت چهارمش باشه چیز جالبی در نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or