Thonkeyes
کاربر سایت
اون Aoi Bungako فکر کنم داغون بود.سلام دوستان
چند ماه پیش اینجا من از انیمه کوتاه The Tatami Galaxy پرسیدم و یکی از دوستان تایید کرد و من هم بالاخره تو این هفته دیدمش, انیمه کوتاهیه؛ 11 قسمت 20 دقیقهای!
و خب به نظرم اثر بسیار درخشان و درجه یکیه! یک کمدی سورئال با کلی خلاقیت!
واقعا از تماشاش لذت بردم. و توصیه هم میکنم اگه کسی ندیده.
View attachment 229132
پس از Samurai Champloo و Tatami Galaxy، جستوجوی من در پس انیمههای خوب قدیمی تموم شده (چون حوصله کار در حال پخش ندارم؛ همین اتک آن تیتان برام بسه!) به دو تا انیlه رسیدم.
یکی به اسم Aoi Bungaku که مال سال 2009 هست و دوازده قسمت بر اساس شش اثر کلاسیک ادبی ژاپنی.
کسی دیده؟ نظرش چیه؟
View attachment 229130
دومین اثر هم به یک انیمه که انگار در طی چند سری در چند سال پخش شده به اسم Mushishi. که فصل اولش سال 2005 یا 2006 پخش شده که 26 قسمت داره.
View attachment 229128
فصل دومش سال سال 2014 با عنوان Mushishi: Zoku Shou پخش شده که 22 قسمت داره.
View attachment 229129
و سال 2015 هم با یک فیلم انیمهای به اتمام رسیده به اسم Mushi-Shi Zoku Shou: Suzu no Shizuku که 47 دقیقه است.
View attachment 229131
کسی این اثر رو دیده؟ چطوره؟
و ترتیب درسته؟ من درست متوجه شدم؟
چون حدسم برای مینیسریال بودن و یک حلقه فیلمه، تو لترباکس و انیمهلیست جستجو کردم و یه چیزای دیگهای هم نشون داد.
View attachment 229126 View attachment 229127
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دومین اثر هم به یک انیمه که انگار در طی چند سری در چند سال پخش شده به اسم Mushishi. که فصل اولش سال 2005 یا 2006 پخش شده که 26 قسمت داره.
View attachment 229128
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ترتیب ـشون
Mushishi - تعداد قسمت 26 تا
Mushishi Tokubetsu-hen - Hihamukage - تک قسمتی
Mushishi Zoku Shou - تعداد قسمت 12 تا (قسمت 11 و 12 با هم تو یه قسمت آمد)
Mushishi Zoku Shou S2 - تعداد قسمت 10 تا (اگه با اون 12 تای فصل قبلی جمع بزنی، میشه 22 قسمت برای فصل اول و دوم، سری Mushishi Zoku Shou)
Mushishi Zoku Shou - Suzu no Shizuku - تک قسمتی که به عنوان قسمت 23 و 24 برای پایان سری Mushishi Zoku Shou سال بعدش امد.
عنوان انگلیسیاش رو لطف میکنی؟اگه یه کار تموم شده، با کلاس و خوب میخوای که هم لذت ببری هم ارام بخش باشه و هم بارها و بارها بشینی پاش و کنار همه اینا احساس تلف شدن وقت و زندگی نکنی، بر شما باد سری فوق العاده مونتگاری
هر چی بخوای داره، اکشن کنار عمیق ترین فلسفه بافی، ایچی گری کنار کمال گرای
Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)عنوان انگلیسیاش رو لطف میکنی؟
با عکسی پوستری چیزی؟
عنوان انگلیسیاش رو لطف میکنی؟
با عکسی پوستری چیزی؟
آقا شما خیلی عزیزی.مونوگاتاری انیمه ی خوبی هستش، ولی یه مقدار سنگین هستش و دیدنش وقت حوصله ی مخصوص خودش رو میخواد، یا حداقل برای من اینطور بوده....چون یه انیمه ی پر دیالوگ ای هستش.
دوتا ترتیب دیدن داره..یکی بر اساس خط داستان و یکی هم بر اساس زمان پخش انیمه....
این ترتیب بر اساس زمان پخش هستش، به همراه تعداد قسمت هاش
Bakemonogatari - 15
Nisemonogatari - 11
Nekomonogatari Black - 4
Monogatari Series Second Season - 26
Hanamonogatari - 5
Tsukimonogatari - 4
Owarimonogatari - 13
Koyomimonogatari - 12
Kizumonogatari - 3
Owarimonogatari S2 - 7
Zoku Owarimonogatari - 6
بر اساس داستان رو بخوای، باید توی تاپیک برات سرچ کنم....
P.S
روایت داستان انیمه تو حالت دیدن بر اساس زمان پخش یه مقدار که چه عرض کنم، خیلی پس و پیش هستش، ولی بازم جذابیت خودش رو داره.