K I 1 1 E R
ناظم انجمن
امیدوارم حتی اگه گینتامایی هم در کار نیست، در آینده بازم انیمه های کمدی این شکلی ساخته بشن اگه مثل برسرک و گاتس کبیر اومد، مثل گین سان و گینتاما نیز میادچقدر فیلم گینتاما خوب بود. خیلی وقت بود که اینقدر نخندیده بودمامیدوارم حتی اگه گینتامایی هم در کار نیست، در آینده بازم انیمه های کمدی این شکلی ساخته بشن
حالا هوس کردم بیشتر ببینم ولی نمیدونم چیزی اصلا پیدا میشه که در حد و اندازه های گینتاما باشه؟
پ.ن: صدای اوتسورو همش توی مخم هست، شما هم این پست رو با صدای اوتسورو بخونین![]()
این امسال با دوبله ژاپنی هم منتشر شد.ببخشید انیمه چینی ها دوبله ژاپنی هم دارن ؟ Mo Dao Zu Shi خیلی تعریف میکنن ولی چینی یه جوریه
جدا ایولاین امسال با دوبله ژاپنی هم منتشر شد.
تورنت بگردی باید باشه.جدا ایول
سایتی واسه دانلود وجود داره ؟؟ ایرانی اکثرا چینی بودن
سایت fandom رو باز کردم، صفحه پروتاگونیست یه انیمه پربازدید. مثلا خواستم اسپویل نشه برام چیزی، فقط سمت راست صفحه رو داشتم نگاه میکردم در مورد روابطش با کاراکتر های دیگه
یه دفعه دیدم نوشته deceased !
گفتم حواستون باشه اگر مثل من زیادی بگردید ممکنه با همچین صحنه دردناکی مواجه بشید!
در لفافه (اسپویلر) میتونی بگی دقیقا زخم مرگ کدوم شخصیت از کدوم انیمه معروف به گردنت خورده![]()

ارن یگر! هرچند کاراکتر بسیار رو مخی بود ولی خب اصل کاری بود !
قشنگ معلومه دلت میخواسته برات اسپویل بشهسایت fandom رو باز کردم، صفحه پروتاگونیست یه انیمه پربازدید. مثلا خواستم اسپویل نشه برام چیزی، فقط سمت راست صفحه رو داشتم نگاه میکردم در مورد روابطش با کاراکتر های دیگه
یه دفعه دیدم نوشته deceased !
گفتم حواستون باشه اگر مثل من زیادی بگردید ممکنه با همچین صحنه دردناکی مواجه بشید!

نه به جان خودم اصلا فکرش رو نمیکردم با همچین صحنه ای مواجه بشم! قسمت بستگان رو میخواستم بخونم فقط، هیچی از متن اصلی نخوندمقشنگ معلومه دلت میخواسته برات اسپویل بشه
تو صفحه کاراکترا فقط اسپویل هست نه چیز دیگه ، من خودم هر موقع میرم تو صفحه یه کاراکتر یا در موردش از قبل میدونم ، یا میخوام برا خودم اسپویل کنم چیزی رو.
آخه خطرناک ترین جای صفحه هم همون قسمت راست هست که خلاصه همه چیز کاراکتر رو مینویسه (پدر ، مادر ، زنده ، مرده ...نه به جان خودم اصلا فکرش رو نمیکردم با همچین صحنه ای مواجه بشم! قسمت بستگان رو میخواستم بخونم فقط، هیچی از متن اصلی نخوندم
مشابهش تو imdb مثلا وقتی میبینی یکی از بازیگر ها فقط تو 2 فصل بازی کرده به طور مثال، و فصل سوم نیست! اونم از عمد نیست دیدنش ولی خب میفهمی جریان چیه!